Work and Travel
Toplam 3 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 3 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Tail O The Pup / Bu iþi seçmeden önce okuyun!!

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Standart Tail O The Pup / Bu iþi seçmeden önce okuyun!!

Arkadaþlar bu yaz kýz arkadaþým Ray Brook'ta bulunan Tail O The Pup'a gitti. Diyeceðim tek þey kesinlikle gitmeyin! Patronu çok sahtekar bir adam. Çalýþanlarý iðrenç. Diyeceksiniz çalýþanlar deðiþmiyor mu? Çalýþanlarýn çoðu 4-5 yýldýr orada çalýþýyormuþ.
    Toplam 20'ye yakýn bunlarýn 8-9'u Türk Work and Travel öðrencisi ilk 1 ay içinde kaçtý. Çalýþma süresini tamamlayan sadece kýz arkadaþým vardý. Bazý Türkler Türkiye'ye geri döndü. O kadar kötü bir yerdi.
    United Towers Amerika'da ki en iyi 5 iþten biri dedi. Hiç bir alakasý yok.

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Standart Sakýn ama sakýn tail of the pup a gitmeyin!

Arkadaþlar! Sakýn gitmeyin

adým semih, kývýlcým tail of the pup'dan tanýþtýðým arkadaþým. Bu iþe 2015 yýlýnýn yaz ayýnda 17 kiþi baþlayýp 2-2,5 ayda tahminen 2 kiþi kalana kadar her ay bir iki kiþi bu iþten ayrýldý iki arkadaþým kovuldu. öncelikle sunu söylemek gerekirse overtime iþi yalan para kazanmak kesinlikle çok zor. çünkü haftanýn 3-5 günü yagmur yagýyor ve patron sizi eve gönderiyor. Patron adý: Eddie yanchitis diye bi bok. Iki town arasýnda adý çýkmýþ dokuza inmez sekize dediðimiz lanet olasý bir adam. Ben ve bir arkadaþým resmen kendi oðlundan dayak yerken ofisine gidip ayýrdýk. Patronun yaptýklarýna dayanacak katlanacak biri olduðunu sanmýyorum. çalýþanlar dahil kimse sevmiyor. Ve patron geldiði zaman birbirimizi uyarýyor patron geliyor dikkat edin diyoruz. çalýsanlarýn bile size kötü davrandiðý yerdir. Buraya saymakla bitmez.

Para kazanýrým ingilizcem iyi falan demeyin kendinizi kandýrýrsýnýz. Kaldýðýnýz kabinler bok yuvasý gelen misafirler dehset küfürler ediyordu. Yemekler ücretsiz ama söyle söyleyeyim normalde her boku yiyen ben 2 ayda 8 kilo verdim. Arkadaþlarýmýn 17de 17 si de piþmandý. Küçücük boktan evlere 125 dolar para alýyordu zaten en az 40 saat çalýþmak gibi biþi yok. Lanet olasý ikinci iþin zor bulunacaði bir yer . Hangi taksiye binsek gençler burda mý calýsýyorsunuz gerçekten bu adam lanet bir adam diyordu. Ikinci iþ için cevredeki marketlere gittiðimiz zaman adamlar o adam þöyle kötü böyle kötü iðrenç bir adam diyordu.

Gerçekten 2 kez work and travel yaptým bu kadar ömrümde piþman olduðumu hatýrlamadým.
    Konu ozgursum tarafýndan (10-01-2016 Saat 05:34 PM ) deðiþtirilmiþtir.

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Bir kez daha W.A.T programýnýn birazda þans olduðunu görüyorum

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar

Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)