Work and Travel
Toplam 11 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 11 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: İş seçimi yardım !!!

Hayalperest Watçı martymcflyjr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    0

Standart ?? seçimi yard?m !!!

Arkada?lar ben ?irketle anla?t?m ve önümde 5tane i? koydu ama hala seçimimi yapamad?m.i?leri ?öyle s?ralayay?m ;
    1. ?? = Gatlinburg , TN e?lence park?nda kasiyer , sat?c? vs olacakm???m.saatlik 8 $ , 32-40saat , konaklama 80 $ , overtime ?ans?m varm??
    2. ?? = Hampton , NH Ice cream seller (ama patron erkekleri mutfa?a alacakm?? o yüzden tip konusunda emin de?ilim teklifte tip var yaz?yor.) saatlik 7,5 $ + tip , 40 saat , konaklama 100 , overtime yok.
    3. ?? = Panama city beach , FL bahç?vanl?k,saatlik 8 $ , 32-48saat , konaklama 75 $ , overtime evet.
    4. ?? = Two harbors , MN housekeeping.saatlik 9 $ , 32-40 saat , konaklama 81 $ , overtime olabilir.
    5. ?? = Lutsen , MN housekeeping. saatlik 9 $ , 32-40 saat , konaklama için 300 yaz?p ? konulmu? anlamad?m , overtime olabilir.

sizce hangisini seçmeliyim ? Neden ?

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

Alıntı martymcflyjr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkada?lar ben ?irketle anla?t?m ve önümde 5tane i? koydu ama hala seçimimi yapamad?m.i?leri ?öyle s?ralayay?m ;
    1. ?? = Gatlinburg , TN e?lence park?nda kasiyer , sat?c? vs olacakm???m.saatlik 8 $ , 32-40saat , konaklama 80 $ , overtime ?ans?m varm??
    2. ?? = Hampton , NH Ice cream seller (ama patron erkekleri mutfa?a alacakm?? o yüzden tip konusunda emin de?ilim teklifte tip var yaz?yor.) saatlik 7,5 $ + tip , 40 saat , konaklama 100 , overtime yok.
    3. ?? = Panama city beach , FL bahç?vanl?k,saatlik 8 $ , 32-48saat , konaklama 75 $ , overtime evet.
    4. ?? = Two harbors , MN housekeeping.saatlik 9 $ , 32-40 saat , konaklama 81 $ , overtime olabilir.
    5. ?? = Lutsen , MN housekeeping. saatlik 9 $ , 32-40 saat , konaklama için 300 yaz?p ? konulmu? anlamad?m , overtime olabilir.

sizce hangisini seçmeliyim ? Neden ?
    Hocam sadece ?unu hat?rlatay?m. her yerde ayn? olmayabilir tabii ama Overtime yararl? bir?ey de?il hatta zararl?d?r. Çünkü 40 saat sonras? overtime ise sizi çal??t?rmak yerine ba?ka birini çal??t?rmak isteyeceklerdir 40 saatiniz dolunca. Gerekirse yeni i?çi bile alabilirler.

Tecrübe Puanı
    0

peki te?ekkürler.siz nereye gitmi?tiniz geçen yaz ? ya da tavsiye edebilece?iniz bir yer var m? ? mümkünse tipli bir i? ve ikinci i? imkan? olan

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

San?r?m Ciee fuar?n?n i?leri bunlar. di?er i?lere bakabilirsin , kings dominion ya da valleyfair de mevcut yükset saat çal??t?r?lan. Kontenjan var m? bilmem tabi.

Tecrübe Puanı
    0

bir i? daha geldi bunun yan?nda ;
    dennis port , MA , saatlik 10 $ , konaklama 95 $ . boat rental

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

Fena i? de?il ama kolay i? de?il haberin olsun, güne? alt?nda çal??man gerekebilir ayr?ca. Onun d???nda maddi olarak güzel

Tecrübe Puanı
    0

selamlar.bot i?inin mülakat?na girdim ama olumsuz geçti dan??man?m yeni bir i? önerdi.
    Buford , GA da.lanier islands resort 'ta lifeguardl?k saati 8 $ , konaklama 80 $ , i?e gidi? geli? servis 75 $ ayl?k.?irketin dedi?ine göre eskiden de oraya giden ö?renciler varm??.i?veren ikinci i? imkan? sa?layabilir dedi ama i? ba?lang?ç tarihi en geç 15 haziran oldu?u için i?ler neredeyse dolar diye diye dü?ünüyorum.bir de lifeguardl?k ikinci i? için s?k?nt? diye okudum forumdan.ner dersiniz arkada?lar?

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

ikinci i?i i?veren ayarlamaya yard?m ediyorsa bulunur. Lifeguardl?k ikinci i? için sorun de?il. E?er çal??ma saati 40 dan yüksekse çok iyi olur

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Standart ?s secimi

?yi gunler acill yardim lazim branson missiori de hiltons of branson da 10 dolar arti tip bir is var konaklama karsilanmiyor 350 dolar aylik olan 1 odada 2 kisilik apartlar oneriyor depozito 450 dolar iadesiz housekeeper olucam .hersey guzelde sorun su ki bransonu hic begenmedim arastirdigim kadariyla hic eglenceli bir yer degilmis amerikanin diger yerlerini kiyasla kotu heralde tornado vurdugundan olabilir branson la ilgili birseyler bilen varsa aydinlatabilirlermi tesekkur ederim

Tecrübe Puanı
    0

ikinci i?i i?veren ayarlamaya yard?m ediyorsa bulunur. Lifeguardl?k ikinci i? için sorun de?il. E?er çal??ma saati 40 dan yüksekse çok iyi olur

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Arkada?lar merhabalar, bu sene ilk defa wat program?na kat?laca??m, ohio kelly island'da dondurma i?i önerdiler, bilen bir arkada? yard?mc? olursa çok sevinirim, iyi forumlar

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)