Peki en iyi sosyal ortam hangi meslekte ve hangi bölgede iyi?Danışmanım winsconsin dell iyi dedi 1000e yakın wat öğrencisi oluyor oraya yollayacagım seni dedi
Peki en iyi sosyal ortam hangi meslekte ve hangi bölgede iyi?Danışmanım winsconsin dell iyi dedi 1000e yakın wat öğrencisi oluyor oraya yollayacagım seni dedi
ancak kendi gittiğim yerden bahsedebilirim çoğu arkadaşta aynı şekilde kendi gittikleri yerden bilgi verebilir burası şuradan iyi diyenlere her iki yeri de gezmemişlerse aldırmayın derim. Benim çalıştığım iş yerinde sadece 400'e yakın yabancı öğrenci vardı. Ve sosyal yaşam olarak çalıştığınız zaman içerisinde bir yerleri gezmek olduça zor hafta 1-2 gün tatil şansınız oluyor onda da gezmek istmeyeceğiniz dinlenmek isteyeceğiniz anlar başlıyor bir süre sonra. Doya doya eğleneceğiniz kısım çalışma kısmı bittiğinde eylül-ekim gibi oluyor. Şahsen Wisconsin Dells'e 4 saat mesafede bir yerde çalıştım gitme şansım olmadı ama bende 1-2 şey duymuştum fakat gitme şansı yakalayamadım. Eğer sosyal yaşam olarak gece hayatından bahsediyorsanız. Birçok şehirde mevcut yer olacaktır. Onun dışında elbette çalıştığınız yerlerden insanlarla etkinlikler yapabilirsiniz. Fakat Amerika gerçekten çok büyük bir yer ve burada şehir hayatı yaşıyorsanız gittiğiniz her yer çok değişik gelecektir. Çünkü oradaki tüm insanlar tüm işlerini arabaları ile hallediyorlar arabanız olmazsa çalıştığınız zaman içerisinde çok fazla bir etkinlik beklemeyin derim.
Biraz olumsuz konuşmuş gibi olabilirim. ama insanlar gerçekten çok fazla beklentiyle gidiyor. İlk 1 ay tüm arkadaşlarım eve dönmek istediler ne biçim yerdeyiz dediler. Ayrılırken ise hiçbiri ayrılmak istemedi. WAT'ta sürekli eğlenmiyorsunuz. Ama sonrasında iyi ki gelmişim dediğiniz harika anılar oluyor. Ve o kadar çok yeni şey tecrübe ediyorsunuz ki beklediğiniz gibi olmasa da gerçekten memnun oluyorsunuz
1000'e yakın wat öğrencisinin olmasının bir avantaj olup olmadığı tartışılır. Ben wat öğrencilerinden çok yerel halkın olduğu yerlerde geçirdiğim vakitlerimi daha çok özlüyorum. Ama dediğim gibi hepsi kişiden kişiye değişecek durumlar.
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks