Work and Travel
Toplam 16 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 16 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Work and travel skype iþ görüþmeleri

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Standart Work and travel skype iþ görüþmeleri

Arkadaþlar merhaba

13 Þubatta Ýstanbulda yapýlacak iþ fuarýna çoðu iþveren gelmeme kararý almýþ. Benim iþveren de bunlardan biri ve skype üzerinden yapýlacakmýþ görüþmeler.

Baþvurduðum iþ intermediate seviye isteyen bi iþ ( ciee de upper çýktým ama pekde upper olduðumu düþünmüyorum ). Ýntermediate ve upper seviyedeki iþe baþvuran arkadaþlardan iþ görüþmesini yapanlar skype görüþmelerinde ne gibi sorular sorduklarý hakkýnda yardýmcý olurlarsa sevinirim

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Ben de Skype üzerinden yaptým mülakatýmý dostum 2014 yýlýnda, emin ol çok rahat, güler yüzlü ol çünkü güler yüz daima seni bir adým öte taþýyacaktýr her þey bununla deðil tabii, ben iki kere yaptým ilk iþ görüþmemi heyecan yaptýðým için alamadým (iyi ki olmamýþ dedim sonradan) ama ikinci görüþmemde çok rahat davrandým sebebini bilmiyorum ama tuhaf bir rahatlama ile kadýnla çok güzel konuþtuk. Genel anlamda bakarsak havadan sudan konustuk mesela; Ne okuyorsun? Tek baþýna mý WAT yapacaksýn? Ya da okuduðun bölümü seviyor musun gibi sanýrým beni iþe alma konusunda ikna olunca da iþ kurallarýndan bahsetti uyup uyamýyacaðýmý vs vs sordu ..

Uzun lafýn kýsasý sakýn stres yapma ve heyecana gelme, sonuç olarak her iki tarafta bu iþten kazanacak baþarýlar dilerim

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

aynen güler yüzlü ol diyecem ama o stresten kaslar çalýþmaya biliyor ben kendimi gülüyor zannederken meðer içten gülüyormuþum

Hayalperest Watçý
    Yaþ
    29
    Tecrübe Puaný
    0

Güleryüzlü ol, benim gibi saçma þeyler söylememeye çalýþ(mesela sana en sevdiðin filmi sorarsa tutupta onca film içinden fight club deme ) , programa neden katýlmak isteðini soracaktýr muhtemelen ve gideceðin yerle ilgili biraz araþtýrma yap kullanýrsýn sohbet ederken ayrýca rahat ol, stress yapma bunlarý yaparsan geçersin zaten, baþarýlar

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Benimde bugün 4-6 arasýnda bakalým nasýl geçicek

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

görüþen var mý bana da 4-6 arasý dediler henüz arayan soran yok

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

bende bekliyorum daha gelmedi.

bunlarý sormuslar.

amerikada nereleri görmek istersin
    hobilerin neler
    tarihler
    geleceðin bölgeyi biliyormusun
    bir müþteriyle problem yasasan nasýl cozersin

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Benimde 2 þubat salý'ya almýþlar beklýyorum bakalým

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Ben perþembe günü girdim aksam 19:30 gibi çok aksalýk yaþadým 10 dk netim gitti sonra bayan beni telefonumdan aradý telefondan devam ettik sonuç : iþi kaptým

Araþtýrmacý Watçý
    Tecrübe Puaný
    14

Alýntý GöKHaN 35 Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Ben perþembe günü girdim aksam 19:30 gibi çok aksalýk yaþadým 10 dk netim gitti sonra bayan beni telefonumdan aradý telefondan devam ettik sonuç : iþi kaptým
    valleyfair dý deðil mi hocam. Hayýrlý olsun yazýn görüþürüz artýk bende self olarak aldým. Food / ride / lifeguard hangi pozisyon acaba ?

------------

Edit : Konuya da cevap vermeden geçmeyeyim :

Skype/Fuar Mülakatý hangisi olursa olsun soru vs'den daha çok muhabbet þeklinde geçeceði için net soru yazmamak daha saðlýklý olacak fakat.

Neden o iþyerini veya iþyerinin bulunduðu eyalete gideceðinizi kendi kendinize sözlü veya yazýlý olarak konuþun/yazýn hazýrlýklý olun aðzýnýz alýþsýn. Ayný þekilde
    Neden seçtiðiniz pozisyonu istediðinizi ?
    O pozisyonla ilgili varsa geçmiþ deneyimlerinizi (olmasa da söyleyin hem maksat muhabbet hemde sizin hakkýnýzda araþtýrma yapmayacaklar zaten gözlerine girmiþ olursunuz tecrübem var derseniz).
    ve en önemlisi Hangi tarihler arasýnda çalýþmaya uygun olduðunuzu söyleyebilecek þekilde hazýrlanýn. %10 ihtimalle falan farklý bir konudan muhabbet edersiniz. Bana sorarsanýz vize veya CIEE Mülakatýndan daha kolaydýr bu aþama rahat olun. ve kesinlikle gerilecek birþey yok güleryüzlü olun, karþýnýzdakiler de öyle olacaktýr
    Konu JitanX tarafýndan (30-01-2016 Saat 05:01 PM ) deðiþtirilmiþtir.

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Alýntý JitanX Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    valleyfair dý deðil mi hocam. Hayýrlý olsun yazýn görüþürüz artýk bende self olarak aldým. Food / ride / lifeguard hangi pozisyon acaba ?

------------

Edit : Konuya da cevap vermeden geçmeyeyim :

Skype/Fuar Mülakatý hangisi olursa olsun soru vs'den daha çok muhabbet þeklinde geçeceði için net soru yazmamak daha saðlýklý olacak fakat.

Neden o iþyerini veya iþyerinin bulunduðu eyalete gideceðinizi kendi kendinize sözlü veya yazýlý olarak konuþun/yazýn hazýrlýklý olun aðzýnýz alýþsýn. Ayný þekilde
    Neden seçtiðiniz pozisyonu istediðinizi ?
    O pozisyonla ilgili varsa geçmiþ deneyimlerinizi (olmasa da söyleyin hem maksat muhabbet hemde sizin hakkýnýzda araþtýrma yapmayacaklar zaten gözlerine girmiþ olursunuz tecrübem var derseniz).
    ve en önemlisi Hangi tarihler arasýnda çalýþmaya uygun olduðunuzu söyleyebilecek þekilde hazýrlanýn. %10 ihtimalle falan farklý bir konudan muhabbet edersiniz. Bana sorarsanýz vize veya CIEE Mülakatýndan daha kolaydýr bu aþama rahat olun. ve kesinlikle gerilecek birþey yok güleryüzlü olun, karþýnýzdakiler de öyle olacaktýr

Valleyfair Shakoopee, Minneapolis. Ride operator yada park services olarak basvurdum. Sanýrým bayanýn dediði kadarýyla çocuklarýn ride ýnda görev yapýcam.

O kadar yaþadðým akslikten sonra kaldým sandým ama yüzüm gülüyordu sinirden ayný zamanda ttnet e sövüyordum tam görüþme sýrasýnda netin gitmesine.. Banada cv üzerinden geçmiþ çalýþtýgým yerler hakkýnda soru sordu. Birde neden lojistik yönetimi bölümünü seçtin sormuþtu. bölümlerinizede iyigöz gezdirin.

Araþtýrmacý Watçý
    Tecrübe Puaný
    14

Planet Snoopy'de Ride operator olacaksýn hacý o zaman. Diðer yerlere nispeten daha kolaydýr.Planet Snoopy'de 10-12 tane Ride var bunlar arasýnda deðiþmeli olarak çalýþýyorsun ve bütün oyuncaðý sana emanet ediyorlar. bazen çocuklarla uðraþmakta yorucu olabilir . Eðer yetiþkin oyuncaklarýna geçersen ekip olarak 3-4 kiþiyle çalýþýyorsun. Geçen sene orada çalýþan arkadaþýmýz günde 13 saate kadar iþte kalabiliyordu . saat için planet snoopy gerçekten iyi bir yer. Eðer fazla iþe ihtiyaç duyuyorsan

Park Service dediði.Parkýn genel temizliðinden sorumlu oluyorsun.Her ride'çý arkadaþa hafata 1 yada 2 gün veriliyor bu görev. Ya eline süpürge verirler sabahtan akþama kadar belirli bir alanda sürekli çöpleri toplarsýn yada tuvaletlerin temizliðini býrakabilirler. Ama kötü birþey olarak düþünme bunu gerçekten oradaki insanlar gerçekten çok temizler. Elit bir kesimdir Minnesota insaný. Diðer wat iþleri hakkýnda çok ta bir bilgim yok fakat emin ol güzel bir yer seçimi yaptýn. Belki fazla gezilecek yer yoktur çalýþýrken (yine de en azýndan gece yaþamý vardýr.) Fakat para konusunda Travel için yüklü bir kazanç elde edebilirsin. Özellikle bu sene Ride'ýn saati 10.50$'a çýktý. haftada 55-60 saat alabilirsin. söylenenin aksine gayet sýcak geçti geçen yaz 3-4 gün dýþýnda öyle soðuk bir yerde deðil. Bir yaðmurluk ve geceleri için 1 sweatshirt alsan yetecektir yanýna.

Gitmeden önce herhangi birþey sormak istersen Valleyfair/Minnesota hakkýnda bana pm atabilirsin.

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Alýntý JitanX Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Planet Snoopy'de Ride operator olacaksýn hacý o zaman. Diðer yerlere nispeten daha kolaydýr.Planet Snoopy'de 10-12 tane Ride var bunlar arasýnda deðiþmeli olarak çalýþýyorsun ve bütün oyuncaðý sana emanet ediyorlar. bazen çocuklarla uðraþmakta yorucu olabilir . Eðer yetiþkin oyuncaklarýna geçersen ekip olarak 3-4 kiþiyle çalýþýyorsun. Geçen sene orada çalýþan arkadaþýmýz günde 13 saate kadar iþte kalabiliyordu . saat için planet snoopy gerçekten iyi bir yer. Eðer fazla iþe ihtiyaç duyuyorsan

Park Service dediði.Parkýn genel temizliðinden sorumlu oluyorsun.Her ride'çý arkadaþa hafata 1 yada 2 gün veriliyor bu görev. Ya eline süpürge verirler sabahtan akþama kadar belirli bir alanda sürekli çöpleri toplarsýn yada tuvaletlerin temizliðini býrakabilirler. Ama kötü birþey olarak düþünme bunu gerçekten oradaki insanlar gerçekten çok temizler. Elit bir kesimdir Minnesota insaný. Diðer wat iþleri hakkýnda çok ta bir bilgim yok fakat emin ol güzel bir yer seçimi yaptýn. Belki fazla gezilecek yer yoktur çalýþýrken (yine de en azýndan gece yaþamý vardýr.) Fakat para konusunda Travel için yüklü bir kazanç elde edebilirsin. Özellikle bu sene Ride'ýn saati 10.50$'a çýktý. haftada 55-60 saat alabilirsin. söylenenin aksine gayet sýcak geçti geçen yaz 3-4 gün dýþýnda öyle soðuk bir yerde deðil. Bir yaðmurluk ve geceleri için 1 sweatshirt alsan yetecektir yanýna.

Gitmeden önce herhangi birþey sormak istersen Valleyfair/Minnesota hakkýnda bana pm atabilirsin.
    Teþekkürler bilgiler için. Birkaç sorum olucak onlarýda yakýn zamanda pm atarým.

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Arkadaþlar iþ görüþmemi bugün yaptým ve kabul edildim çok þükür bir tek vize kaldý en çok korktuðum kýsým

Ýþ görüþmesi yapacak arkadaþlara yardýmcý olmak adýna

ilk önce ciee yetkilisi arýyor skyptan genel bir ses kontrolü yapýyor odada yalnýz mýsýn diye sordu þans diledi ve kapattýk 30 40 saniye sürdü sürmedi.

Ardýndan iþveren aradý.
    Neden bu programa katýldýn?
    Neden bizi seçtiniz?
    Nasýl bir pozisyonda çalýþmak istiyorsunuz ? neden ?
    amerikan yemek kültürü hakkýnda ne biliyorsun? ( iþimle alakalý olduðu için )
    Müþteri mutsuzsa ne yaparsýn?
    Nereleri gezeceksin ?
    Okul bilgileri
    E malum soru baþlangýç ve bitiþ tarihleri.

2 kere tekrarlamasýný istedim genel olarak güzel geçti.

Bu arada Kansas city worlds of fun eðlence parkýnda iþim. Ayný iþte olduðumuz arkadaþlarla irtibata geçebiliriz.

Kolay gelsin herkese þimdiden

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Alýntý anilevirgen Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Arkadaþlar iþ görüþmemi bugün yaptým ve kabul edildim çok þükür bir tek vize kaldý en çok korktuðum kýsým

Ýþ görüþmesi yapacak arkadaþlara yardýmcý olmak adýna

ilk önce ciee yetkilisi arýyor skyptan genel bir ses kontrolü yapýyor odada yalnýz mýsýn diye sordu þans diledi ve kapattýk 30 40 saniye sürdü sürmedi.

Ardýndan iþveren aradý.
    Neden bu programa katýldýn?
    Neden bizi seçtiniz?
    Nasýl bir pozisyonda çalýþmak istiyorsunuz ? neden ?
    amerikan yemek kültürü hakkýnda ne biliyorsun? ( iþimle alakalý olduðu için )
    Müþteri mutsuzsa ne yaparsýn?
    Nereleri gezeceksin ?
    Okul bilgileri
    E malum soru baþlangýç ve bitiþ tarihleri.

2 kere tekrarlamasýný istedim genel olarak güzel geçti.

Bu arada Kansas city worlds of fun eðlence parkýnda iþim. Ayný iþte olduðumuz arkadaþlarla irtibata geçebiliriz.

Kolay gelsin herkese þimdiden
    Hocam bende worlds of fundayým bu yaz.Ordaki iþ pozisyonunun adý ne tam olarak

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Food service associate - izmirden katýlýyorum ben. Adým soyadýmdan bulabilirsin beni facebookta sualtý resmi var bi tane

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar

Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)