Work and Travel
Toplam 9 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 9 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: bilet alýmý yardým

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Standart bilet alýmý yardým

iyi günler arkadaslar bilet arastýrýyorum vize görüþmem 7 martta beklemeliyimmi yoksa bu bileti alayým mý bana gayet iyi göründü bilet gidiþi 3 farklý þirket bu sorun olurmu ne düþünürsünüz ?

Uçuþ Bileti - Hýzlý Resim

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Ben hep 2 farklý sirket tercih ediyorum karýsýklýk olmasýn diye ama sorun olcagýný düþünmüyorum bende vize görüþmeme girmeden aldým biletimi akýlcý bir yol �� Onun dýsýnda lufthansa ile birkaç kere uçtum iyidir yolculuk süresine ve duraklama sürelerine dikkat et

Deneyimli Watçý
    Tecrübe Puaný
    16

skyscanner ya da orbitzden bakmanizi oneririm, en ucuz biletler oralarda cikar

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Question

beyler arastýrdým baya en uygunu bu . bunu gittim danýþmana gösterdim bana "Schengen Vize si gerekir dedi transit vize yani bende tamam dedim .

bak sana bi bilet atýcam dedi bu gerektirmiyor felan dedi kapattý .bileti açtým baktým saati saatiine günü gününe benim biletin aynýsý sadece 50 dolar fark ile tabiki bilmiyorum bunu bilerek mi yapýyor yoksa 1 tarih degiþtirme hakký ve vize iyade opsiyonu 50 dolar arttýrýyo caným diyerek fiyatý mý artýrýyor anlamadým 50 dolar bu 2 opsiyon için fazla degil gibi ama bunu açýkca soylememesi sinir etti beni gidip kendim ozel alasým geldi iþin içine girince bu þirketlerin (en iyilerin bile) iyi sömürdüklerini anlayabiliyorum

frankfurt aktarmalý oldugu için almanyanýn transit vize gerekmeyen durumlarý aþagýdaki gibiymiþ ;
    Transit Vize Ýstenmeyen Durumlar:

Hususi veya Diplomatik Pasaportu olan yolculardan;
    • Schengen vizeniz veya bir Schengen ülkesine ait oturma izniniz olmasý durumunda,
    • Andorra, Kanada, Japonya, Monaco, San Marino veya ABD için oturma izniniz
    olmasý ve bu oturma izni bu ülkelere problemsiz bir þekilde geri dönmenizi garanti
    ediyorsa,
    • ]AB /AET ülkesine, ABD, Japonya veya Kanada`ya gidiyorsanýz ve gideceðiniz ülkeye ait
    geçerli bir oturma izniniz veya vizeniz varsa veya bu ülkelerden birinde yasal
    olarak oturumunuz varken Türkiye`ye dönüþ yapýyorsanýz,

• AB vatandaþýnýn serbest dolaþým hakkýna sahip bir akrabasýysanýz

Transit vize almak zorunda kalmazsýnýz.

sizce ne yapmalýyým boþ ver deyip alayýmmý yoksa inadýna tek mi alayým ?
    Konu V.polat tarafýndan (26-02-2016 Saat 08:15 PM ) deðiþtirilmiþtir.

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Vize falan gerekmýyor kardesým ben bikac kez Aktarma yaptým almanyada amerika ucusu için tek emin olsuðum þey bu biletinede baktým sorun yok

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

peki þimdi almalýmýyým yoksa 7 mart sonucunumu beklemeliyim vizede neye bakýyolar gpa 'm 3 ün üstünde ve ingilizce upper .
    birde üç farklý havayolu þirketiyle gidicem gidiþte her defasýnda bavul kontrolu ve check in olucakmý 1.15 saat ilk aktarma görünüyor

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Yok onlarla sen ugrasmýcaksýn bavulunu bikere verdinmi amerika alýcaksýn o konuda kafan rahat olsun krndýne güveniosan al derim bileti vizeden önce vizeyi çok yüksek ihtimal alýrsýn ben o sekýlde yapýyorum

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puaný
    10

Alýntý V.polat Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    beyler arastýrdým baya en uygunu bu . bunu gittim danýþmana gösterdim bana "Schengen Vize si gerekir dedi transit vize yani bende tamam dedim .

bak sana bi bilet atýcam dedi bu gerektirmiyor felan dedi kapattý .bileti açtým baktým saati saatiine günü gününe benim biletin aynýsý sadece 50 dolar fark ile tabiki bilmiyorum bunu bilerek mi yapýyor yoksa 1 tarih degiþtirme hakký ve vize iyade opsiyonu 50 dolar arttýrýyo caným diyerek fiyatý mý artýrýyor anlamadým 50 dolar bu 2 opsiyon için fazla degil gibi ama bunu açýkca soylememesi sinir etti beni gidip kendim ozel alasým geldi iþin içine girince bu þirketlerin (en iyilerin bile) iyi sömürdüklerini anlayabiliyorum

frankfurt aktarmalý oldugu için almanyanýn transit vize gerekmeyen durumlarý aþagýdaki gibiymiþ ;
    Transit Vize Ýstenmeyen Durumlar:

Hususi veya Diplomatik Pasaportu olan yolculardan;
    • Schengen vizeniz veya bir Schengen ülkesine ait oturma izniniz olmasý durumunda,
    • Andorra, Kanada, Japonya, Monaco, San Marino veya ABD için oturma izniniz
    olmasý ve bu oturma izni bu ülkelere problemsiz bir þekilde geri dönmenizi garanti
    ediyorsa,
    • ]AB /AET ülkesine, ABD, Japonya veya Kanada`ya gidiyorsanýz ve gideceðiniz ülkeye ait
    geçerli bir oturma izniniz veya vizeniz varsa veya bu ülkelerden birinde yasal
    olarak oturumunuz varken Türkiye`ye dönüþ yapýyorsanýz,

• AB vatandaþýnýn serbest dolaþým hakkýna sahip bir akrabasýysanýz

Transit vize almak zorunda kalmazsýnýz.

sizce ne yapmalýyým boþ ver deyip alayýmmý yoksa inadýna tek mi alayým ?
    Daha once farankfurt tan aktarmali ucmus biri oalrak transit vize istenmedigini soylemeliyim. Ikinci olarak da sirketin her turlu ustune komisyon koyar , kendiniz bulun wat firmalarina guvenmeyin. Arastrin emin olun ki daha ucuz bilet bulacaksiniz.

Site Yöneticisi break - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puaný
    10

ekobilet.com
    expedia.com
    skyscanner.com

En uygun fiyat bulabileceðiniz siteler. Ekobilet kredi kartýna taksitte yapar. WAT firmalarýna býrakmayýn bilet iþini. Onlara soracaðýnýz tek þey ayný yere gideceðiniz baþka WAT' cý arkadaþýnýz varsa tarihi öðrenmek olsun.
    # Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...

# Internship in Israel: 2011 ...

# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...

# Retired Worker & Traveler: 2013 ...

# Maldive Island: 2016

# II. Europe Trip: 2017

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar

Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)