iyi günler arkadaslar bilet arastýrýyorum vize görüþmem 7 martta beklemeliyimmi yoksa bu bileti alayým mý bana gayet iyi göründü bilet gidiþi 3 farklý þirket bu sorun olurmu ne düþünürsünüz ?
Uçuþ Bileti - Hýzlý Resim
iyi günler arkadaslar bilet arastýrýyorum vize görüþmem 7 martta beklemeliyimmi yoksa bu bileti alayým mý bana gayet iyi göründü bilet gidiþi 3 farklý þirket bu sorun olurmu ne düþünürsünüz ?
Uçuþ Bileti - Hýzlý Resim
Ben hep 2 farklý sirket tercih ediyorum karýsýklýk olmasýn diye ama sorun olcagýný düþünmüyorum bende vize görüþmeme girmeden aldým biletimi akýlcý bir yol Onun dýsýnda lufthansa ile birkaç kere uçtum iyidir yolculuk süresine ve duraklama sürelerine dikkat et
skyscanner ya da orbitzden bakmanizi oneririm, en ucuz biletler oralarda cikar
beyler arastýrdým baya en uygunu bu . bunu gittim danýþmana gösterdim bana "Schengen Vize si gerekir dedi transit vize yani bende tamam dedim .
bak sana bi bilet atýcam dedi bu gerektirmiyor felan dedi kapattý .bileti açtým baktým saati saatiine günü gününe benim biletin aynýsý sadece 50 dolar fark ile tabiki bilmiyorum bunu bilerek mi yapýyor yoksa 1 tarih degiþtirme hakký ve vize iyade opsiyonu 50 dolar arttýrýyo caným diyerek fiyatý mý artýrýyor anlamadým 50 dolar bu 2 opsiyon için fazla degil gibi ama bunu açýkca soylememesi sinir etti beni gidip kendim ozel alasým geldi iþin içine girince bu þirketlerin (en iyilerin bile) iyi sömürdüklerini anlayabiliyorum
frankfurt aktarmalý oldugu için almanyanýn transit vize gerekmeyen durumlarý aþagýdaki gibiymiþ ;
Transit Vize Ýstenmeyen Durumlar:
Hususi veya Diplomatik Pasaportu olan yolculardan;
• Schengen vizeniz veya bir Schengen ülkesine ait oturma izniniz olmasý durumunda,
• Andorra, Kanada, Japonya, Monaco, San Marino veya ABD için oturma izniniz
olmasý ve bu oturma izni bu ülkelere problemsiz bir þekilde geri dönmenizi garanti
ediyorsa,
• ]AB /AET ülkesine, ABD, Japonya veya Kanada`ya gidiyorsanýz ve gideceðiniz ülkeye ait
geçerli bir oturma izniniz veya vizeniz varsa veya bu ülkelerden birinde yasal
olarak oturumunuz varken Türkiye`ye dönüþ yapýyorsanýz,
• AB vatandaþýnýn serbest dolaþým hakkýna sahip bir akrabasýysanýz
Transit vize almak zorunda kalmazsýnýz.
sizce ne yapmalýyým boþ ver deyip alayýmmý yoksa inadýna tek mi alayým ?
Konu V.polat tarafýndan (26-02-2016 Saat 08:15 PM ) deðiþtirilmiþtir.
Vize falan gerekmýyor kardesým ben bikac kez Aktarma yaptým almanyada amerika ucusu için tek emin olsuðum þey bu biletinede baktým sorun yok
peki þimdi almalýmýyým yoksa 7 mart sonucunumu beklemeliyim vizede neye bakýyolar gpa 'm 3 ün üstünde ve ingilizce upper .
birde üç farklý havayolu þirketiyle gidicem gidiþte her defasýnda bavul kontrolu ve check in olucakmý 1.15 saat ilk aktarma görünüyor
Yok onlarla sen ugrasmýcaksýn bavulunu bikere verdinmi amerika alýcaksýn o konuda kafan rahat olsun krndýne güveniosan al derim bileti vizeden önce vizeyi çok yüksek ihtimal alýrsýn ben o sekýlde yapýyorum
ÞÝRKET SEÇÝM YÖNERGESÝ (ORTAK BÝLDÝRÝ) Maðdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
ekobilet.com
expedia.com
skyscanner.com
En uygun fiyat bulabileceðiniz siteler. Ekobilet kredi kartýna taksitte yapar. WAT firmalarýna býrakmayýn bilet iþini. Onlara soracaðýnýz tek þey ayný yere gideceðiniz baþka WAT' cý arkadaþýnýz varsa tarihi öðrenmek olsun.
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)
Bookmarks