iyi günler arkadaslar bilet arast?r?yorum vize görü?mem 7 martta beklemeliyimmi yoksa bu bileti alay?m m? bana gayet iyi göründü bilet gidi?i 3 farkl? ?irket bu sorun olurmu ne dü?ünürsünüz ?
Uçu? Bileti - H?zl? Resim

iyi günler arkadaslar bilet arast?r?yorum vize görü?mem 7 martta beklemeliyimmi yoksa bu bileti alay?m m? bana gayet iyi göründü bilet gidi?i 3 farkl? ?irket bu sorun olurmu ne dü?ünürsünüz ?
Uçu? Bileti - H?zl? Resim

Ben hep 2 farkl? sirket tercih ediyorum kar?s?kl?k olmas?n diye ama sorun olcag?n? dü?ünmüyorum bende vize görü?meme girmeden ald?m biletimi ak?lc? bir yol Onun d?s?nda lufthansa ile birkaç kere uçtum iyidir yolculuk süresine ve duraklama sürelerine dikkat et

skyscanner ya da orbitzden bakmanizi oneririm, en ucuz biletler oralarda cikar

beyler arast?rd?m baya en uygunu bu . bunu gittim dan??mana gösterdim bana "Schengen Vize si gerekir dedi transit vize yani bende tamam dedim .
bak sana bi bilet at?cam dedi bu gerektirmiyor felan dedi kapatt? .bileti açt?m bakt?m saati saatiine günü gününe benim biletin ayn?s? sadece 50 dolar fark ile tabiki bilmiyorum bunu bilerek mi yap?yor yoksa 1 tarih degi?tirme hakk? ve vize iyade opsiyonu 50 dolar artt?r?yo can?m diyerek fiyat? m? art?r?yor anlamad?m 50 dolar bu 2 opsiyon için fazla degil gibi ama bunu aç?kca soylememesi sinir etti beni gidip kendim ozel alas?m geldi i?in içine girince bu ?irketlerin (en iyilerin bile) iyi sömürdüklerini anlayabiliyorum
frankfurt aktarmal? oldugu için almanyan?n transit vize gerekmeyen durumlar? a?ag?daki gibiymi? ;
Transit Vize ?stenmeyen Durumlar:
Hususi veya Diplomatik Pasaportu olan yolculardan;
• Schengen vizeniz veya bir Schengen ülkesine ait oturma izniniz olmas? durumunda,
• Andorra, Kanada, Japonya, Monaco, San Marino veya ABD için oturma izniniz
olmas? ve bu oturma izni bu ülkelere problemsiz bir ?ekilde geri dönmenizi garanti
ediyorsa,
• ]AB /AET ülkesine, ABD, Japonya veya Kanada`ya gidiyorsan?z ve gidece?iniz ülkeye ait
geçerli bir oturma izniniz veya vizeniz varsa veya bu ülkelerden birinde yasal
olarak oturumunuz varken Türkiye`ye dönü? yap?yorsan?z,
• AB vatanda??n?n serbest dola??m hakk?na sahip bir akrabas?ysan?z
Transit vize almak zorunda kalmazs?n?z.
sizce ne yapmal?y?m bo? ver deyip alay?mm? yoksa inad?na tek mi alay?m ?
Konu V.polat tarafından (26-02-2016 Saat 08:15 PM ) değiştirilmiştir.
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
ekobilet.com
expedia.com
skyscanner.com
En uygun fiyat bulabilece?iniz siteler. Ekobilet kredi kart?na taksitte yapar. WAT firmalar?na b?rakmay?n bilet i?ini. Onlara soraca??n?z tek ?ey ayn? yere gidece?iniz ba?ka WAT' c? arkada??n?z varsa tarihi ö?renmek olsun.
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017

Vize falan gerekm?yor kardes?m ben bikac kez Aktarma yapt?m almanyada amerika ucusu için tek emin olsu?um ?ey bu biletinede bakt?m sorun yok

peki ?imdi almal?m?y?m yoksa 7 mart sonucunumu beklemeliyim vizede neye bak?yolar gpa 'm 3 ün üstünde ve ingilizce upper .
birde üç farkl? havayolu ?irketiyle gidicem gidi?te her defas?nda bavul kontrolu ve check in olucakm? 1.15 saat ilk aktarma görünüyor

Yok onlarla sen ugrasm?caks?n bavulunu bikere verdinmi amerika al?caks?n o konuda kafan rahat olsun krnd?ne güveniosan al derim bileti vizeden önce vizeyi çok yüksek ihtimal al?rs?n ben o sek?lde yap?yorum
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks