Work and Travel
Toplam 4 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 4 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: İş görüşmesi

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Standart ?? görü?mesi

Merhaba arkada?lar öncelikle skype ile yap?lan i? görü?melerinde nelere dikkat etmeliyiz. Genelde ne tür sorular sorulur ? Ben ACME marketlerinde gerçekle?tirece?im WAT program?m?. Ayn? yerde yapacak arkada?lar veya yapan arkada?lar varsa veya market tarz? yerlerde yapan arkada?lar kendilerine sorulan sorular? payla?abilir mi ?

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Ben Skype ile de?il de yüz yüze yapt?m görü?memi. Gayet iyi geçti ald?m i?i.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

özgün ACME ile mi görü?tün yoksa ba?ka ?irketle mi ?

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Merhaba arkada?lar, ben Six Flags ile skype üzerinden i? görü?memi gerçekle?tirdim. Bilgisayar?n ba??nda haz?r beklerken önce ses görüntü kontrolü için bir kad?n arad? kulakl?kla konu?man?z? tavsiye ederim ba??rmak zorunda kalmazs?n?z. O kad?n onaylad?ktan sonra Six Flags'den Trent diye biri arad?. Kimlik kart?n? size gösterip, isminizin nas?l telaffuz edildi?ini soruyor. Bana sorulan sorular ?u ?ekildeydi;
    * Aileni anlat?r m?s?n?
    * Bo? zamanlar?nda ne yapars?n? Film izlemeyi severim deyince favori filmimi sordu ve onun üzeerinden biraz sohbet ettik.
    * Neden Six Flags?
    * Hangi pozisyonda çal??mak istersin? ?ng seviyesine göre i?ler sunuluyor benim advanced oldu?u için food&beverage ya da ride operator olarak sordu.
    * En erken hangi tarihte ba?lay?p, en geç hangi tarihte ayr?labilirsin?

En sonunda da i? teklifinde bulunuyorum, haziranda görü?ürüz dedi. Anlamad???n?z yerde sorarsan?z bence yard?mc? olacaklard?r. Sakin olun ve gülümsemeyi ihmal etmeyin. Ba?ar?lar dilerim

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Bookmarks