Work and Travel
Toplam 6 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 6 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Saatlik Ücret Artýþý

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Standart Saatlik Ücret Artýþý

Merhaba arkadaþlar iþ görüþmesi olumlu olup vize sürecinde olan iki arkadaþýma sponsorlarýndan mail gelmiþ saatlik ücretlerinin 1.08 $ dolar gibi bir artýþ olduðu yazýyormuþ mailde bu genel bi artýþ mýdýr sizce ? yoksa arkadaþlarýn þirketleriyle alakalý bir artýþ mý ? baþka böyle bir maille karþýlaþan arkadaþlar var mý ?

Araþtýrmacý Watçý
    Tecrübe Puaný
    14

Alýntý g.serhat Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Merhaba arkadaþlar iþ görüþmesi olumlu olup vize sürecinde olan iki arkadaþýma sponsorlarýndan mail gelmiþ saatlik ücretlerinin 1.08 $ dolar gibi bir artýþ olduðu yazýyormuþ mailde bu genel bi artýþ mýdýr sizce ? yoksa arkadaþlarýn þirketleriyle alakalý bir artýþ mý ? baþka böyle bir maille karþýlaþan arkadaþlar var mý ?
    ABD de çalýþacaklarý firma yapmýþtýr zammý . Eyalet ile de alakalý olabilir bazý eyaletler asgari
    Ücrete zam yaptý mesela Minnesota'da asgari ücret 9$/hour oldu buna baðlý benim de minnesotadaki þirketim her departmana farklý zamlar yapmýþ 0.25$ ile 1.00$ Arasýnda

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Alýntý JitanX Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    ABD de çalýþacaklarý firma yapmýþtýr zammý . Eyalet ile de alakalý olabilir bazý eyaletler asgari
    Ücrete zam yaptý mesela Minnesota'da asgari ücret 9$/hour oldu buna baðlý benim de minnesotadaki þirketim her departmana farklý zamlar yapmýþ 0.25$ ile 1.00$ Arasýnda
    Ben de Minnesota'ya gideceðim, tam olarak nereye gideceksin acaba?

Araþtýrmacý Watçý
    Tecrübe Puaný
    14

Alýntý levartdnakrow Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Ben de Minnesota'ya gideceðim, tam olarak nereye gideceksin acaba?
    Hocam sen duluth yada Lutsen tarafýnda mýsýn ? Housekeeping iþi oralarda yoðun bildiðim kadarýyla. Ben merkeze bayaðý yakýn 20 dk mesafede Shakopee kasabasýna baðlý Valleyfair isimli bir eðlence parkýndayým. Minneapolis þehrinin güneybatýsýnda

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Alýntý JitanX Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Hocam sen duluth yada Lutsen tarafýnda mýsýn ? Housekeeping iþi oralarda yoðun bildiðim kadarýyla. Ben merkeze bayaðý yakýn 20 dk mesafede Shakopee kasabasýna baðlý Valleyfair isimli bir eðlence parkýndayým. Minneapolis þehrinin güneybatýsýnda
    La Quinta Viaport'da çalýþacaðým merkezde sanýrým tam bilgim yok ilk kez gideceðim. Ýrtibatý koparmayalim

Araþtýrmacý Watçý
    Tecrübe Puaný
    14

Alýntý levartdnakrow Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    La Quinta Viaport'da çalýþacaðým merkezde sanýrým tam bilgim yok ilk kez gideceðim. Ýrtibatý koparmayalim
    Hocam bir sürü ayný isimde otel dolu ABD'de Mesela Holiday Inn'den new yorkta 50 tane falan bulabilirsiniz .

Eðer bu da öyle deðilse geçen sene 3-4 arkadaþ gelmiþti La Quinta'dan çalýþtýðým parka ziyarete kendileri 4 yýldýr ayný otele gidiyormuþ. Patronlarý bu çocuklardan dolayý Türk öðrencileri çok seviyormuþ bende tanýþtým hatta patronlarýyla beraber gelmiþlerdi parka. Ýþverenleri memnun olduðu için gayet esnek diyorlardý. Ve o da merkezde denebilecek kadar yakýndý. Hatta ben çok samimi olmadým ama arkadaþlarým otele kalmaya gittiler falan eðlence düzenlediler kendilerince otel odalarýnda. Bayaðý rahat ve memnundu çalýþanlar ve iyi kazandýklarýný söylüyorlardý. Umarým ayný þekilde geçer

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar

Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)