hocam gere donemmenin 3-5 tana alternatifi var..bunlardan ilk kacak olarak dikert kalirsin hic bir islem yapmadan.ikincisi gider bir dil kursuna kaydolursun vizeni degisitirsin yasal olarak kalablirsin ve kacak calisirsin.....3. h2b diye bir calisma vizesi orda adamini bulursan onu alirsin 800-1000 dolar gibi bir para aliyorlar sana iste bulurlar kalacak yerde ama max 3 yil durursun...birde tursir vizesi alirsin avukutta gidiyorsun ama sanirim onuda en fazla iki kere alirsan 6 aydan ...birde h1 diye birey bunu alman icin kalifiye bir is bulman lazim ki sana firman sponsor olsun ve aldirsin....son oralrakta amerikan biriyle evlenirsin hemen grenn kartin olur kalirsin![]()
ya aslinda kabiliyetin varsa o kadar zordeyil ama bence en kolayi dil okuluna felan kaydolmak hem silemleri felanda kolay sonra zaten bir yolunu bulursun orda kalmanin istersen okula felanda gidersin
islemleri demek sitedim
hani vizeyi degistirirken
arkadaslar,bi arkadasim amerikada oldugu zaman bi kitab almisdi.
amerika'da nasil kalinir diye..tum yasalar j1 hepsi.scan yapiyorum yarin InsAllah gonderirim.
!!! VİZEDE FİRE VERMEYEN TEK FORUM !!!
bekle beni amerika
Betrayer... in truth, it was I who was betrayed. Still, I am hunted. Still, I am hated. Now, my blind eyes see what others cannot...
Sordugun sorularla ilgili zaten buyuk bir baslik var.Ordan sorulabilir sorular.Kimse sana dava felan acmaz bu konuda.Adamlar senin TR ye geri donecegini garanti ederek oraya gitmiyorsun.Eger sen bir kagit imzaladiysan bu konuda,o baska ama sanmiyorum
Peki.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks