Work and Travel
Toplam 31 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: ahanda alaska

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

Standart ahanda alaska

alaskada 3800 kadar fotograf cekt?m. bunlar?n yar?s? wallpaper olarak kullan?lacak kadar guzel ama bilgisayar?mda dvd okuyucu olmad?g?ndan sadece telefonumdaki anchorage fotolar?n? at?yorum. maalesef bu fotolarda da ben var?m. hehe

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

bu otelde kalmak cok ?y? deg?l asl?nda. o gole ?nen ucaklar?n sesler? s?k?yo b? sure sonra

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

evet alaskada ay?lar var...

bu resmi gorunce akl?ma geldi. ben alaskada hicbiyerde kar gormedim yaa.. ben bol bol kar manzaras? cekmey? hayal etmistim gitmeden once.

Profesyonel Watçı fatih26 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    19

resimler güzelmi? baya...
    2007 WAT DESTIN,FLORIDA CANKURTARAN KEN ŞİMDİ 8 YIL ARADAN SONRA 2015 AĞUSTOS TA TURIST OLARAK 11 GÜN DOĞU AMERIKADA.

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

Alıntı fatih26 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    resimler güzelmi? baya...
    sa?olas?n fatih. bi de yetenek olsa fotograf cekme konusunda...

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

evet pek de bekledi?imiz kadar karl? de?ilmi? güzel bence...varsa ?u bal?k i?leriyle ilgili fotolarda ekleyiver gitmeden herkes görsün ben hiç görmedim ?u bal?k fabrikalar?n?

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

Alıntı gokhaNJan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    evet pek de bekledi?imiz kadar karl? de?ilmi? güzel bence...varsa ?u bal?k i?leriyle ilgili fotolarda ekleyiver gitmeden herkes görsün ben hiç görmedim ?u bal?k fabrikalar?n?
    saol gokhanjan dostum. bal?k fabr?kalar?n?n fotolar?n? eklersem herkes oraya gitmek ister diye dusunuyorum. o yuzden sadece alaskaya gidecek arkadaslara gostersem nas?l olur? mail adresim eyup_u

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

Alıntı eyuuup Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    saol gokhanjan dostum. bal?k fabr?kalar?n?n fotolar?n? eklersem herkes oraya gitmek ister diye dusunuyorum. o yuzden sadece alaskaya gidecek arkadaslara gostersem nas?l olur? mail adresim eyup_u
    ama zaten böle yazarak herkesin i?tihan? kabartm?? oluyorsun yani resimleri eklemene gerek kalmad?

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

Alıntı eyuuup Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    gitsin ya yeterki türkler gitsin zaten herkes alaskaya giderken biraz risk almaz m?? daha iyi veya daha kötü ko?ullarda çal??mak ?ansla ilgili bir?ey... alaskaya gidecekler o riski zaten al?yor. bari biz görelim

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

ya siz yine kar bekliosunuz. ben her yer buz die bekliodum nie herkes sadece çok so?uk dio acep? fotolarda hiç ööle gözükmüo. bu arada çok t?k. fotolar için....

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

Alıntı CamenTurk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya siz yine kar bekliosunuz. ben her yer buz die bekliodum nie herkes sadece çok so?uk dio acep? fotolarda hiç ööle gözükmüo. bu arada çok t?k. fotolar için....
    rica ederim arkadas?m. gercekten ya ben de ilk zamanlarda cok sas?rd?m. ben kal?n kal?n kazak goturdum gidip tisort giydim cogu zaman.
    benim gittigim 2 sehirde guneydeydi ama. okyanus ak?nt?lar? sayesinde hollandan?nki filan gibi hava. kuzeydeki sehirler soguktur belki

Tecrübe Puanı
    19

eee senin i? alaskada forklift i?i k?yak i? ya[QUOTE]
    2007 WAT DESTIN,FLORIDA CANKURTARAN KEN ŞİMDİ 8 YIL ARADAN SONRA 2015 AĞUSTOS TA TURIST OLARAK 11 GÜN DOĞU AMERIKADA.

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

[QUOTE=fatih26;888]eee senin i? alaskada forklift i?i k?yak i? yayok abi forklift geyik. i? olmamas?ndan dolay? sagda solda dolas?p resim cekiyoduk. 3 tane forkliftci vard? zaten 2 si pisti oynuyodu surekli.
    ben icerde zor islerle ugras?yodum(!) kutulara poset gecirme isi mesela
    hatta kutular? bile ben yap?yodum bazen.

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

forklifte o kadar para vermezler bence

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

Alıntı yolcu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    forklifte o kadar para vermezler bence
    bence verirler. hatta fazlas?n? verirler. cunku forkliftci fabrikada en cok cal?san 2. eleman.
    1. si patronlar tabi ki

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

abi o aleti kullanmay? orda m? ö?rendin?

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

Alıntı CamenTurk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi o aleti kullanmay? orda m? ö?rendin?
    yok hocam nerdeee...
    ogretmeye cal?s?yodu adam ama ben kac?yodum. obür tarafta gezmek varken ne forklift kullanacaks?n. zor is. ama bu sene ogrenecem.
    araba kullanmay? da ogrendim asl?nda bi ehliyet alsam iyi olur.

Tecrübe Puanı
    19

alaskada forklift i?inde iyi para var diye ben de duymu?tum.

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

valla çal??ma ko?ullar? biraz zor gözüküyor...fazla emek fazla para demek tabiki.. gerçekten tatile gider gibi alaskaya gidenler s?k?nt? ya?arlar herhalde....

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

valla çal??ma ko?ullar? biraz zor gözüküyor...fazla emek fazla para demek tabiki.. gerçekten tatile gider gibi alaskaya gidenler s?k?nt? ya?arlar herhalde....
    bence de...

Tecrübe Puanı
    19

mesela ben öyle zora fazla gelemem.ben tatil yapmaya gidecem.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

ya arkada?lar galiba baz?lar? Alaskan?n buzullarla falan kapl? biyer oldu?unu zannediyo Alaska kocaman bi eyalet , anca en kuzey k?sm?n?n k?y?lar? biraz buzullara yak?n ve so?uk. Bal?k fabrikalar?n?n oldu?u yerler en güneyde. Alaskaya biraz ara?t?rd???n?z zaman dünyan?n abart?s?z en güzel, en el de?memi? do?as?na sahip oldu?unu görürsünüz. Benim gitti?im bölge en güneyde kanadan?n hemen biti?i?inde seattlea yak?n biyerdeydi . Orda hava çok fazla güne? olmasada oldukça iyiydi. yani 15-25 derece ars?nda de?i?iyodu. Ama yine söylüyorum hayat?mda gördü?üm en güzel yerdi....

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

Alıntı ygy59 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya arkada?lar galiba baz?lar? Alaskan?n buzullarla falan kapl? biyer oldu?unu zannediyo Alaska kocaman bi eyalet , anca en kuzey k?sm?n?n k?y?lar? biraz buzullara yak?n ve so?uk. Bal?k fabrikalar?n?n oldu?u yerler en güneyde. Alaskaya biraz ara?t?rd???n?z zaman dünyan?n abart?s?z en güzel, en el de?memi? do?as?na sahip oldu?unu görürsünüz. Benim gitti?im bölge en güneyde kanadan?n hemen biti?i?inde seattlea yak?n biyerdeydi . Orda hava çok fazla güne? olmasada oldukça iyiydi. yani 15-25 derece ars?nda de?i?iyodu. Ama yine söylüyorum hayat?mda gördü?üm en güzel yerdi....
    sonunda alaskaya gidip oran?n bi guzelligini gorebilen birine rastlad?m. new york da 1 haftada s?k?lmama ragmen anchorage da (alaskan?n en buyuk sehri olmas?na ragmen tum nufusu 622.000 mis son say?mda) 60 gun boyunca nerdeyse hergun s?k?lmadan gezdim. elde kamera altta bisiklet doyamad?m valla. yaz? sab?rs?zl?kla bekliyorum. bekle alaskaaa...
    bu arada sen hangi sehre gittin dostum ygy59 ?

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Karde? ben wrangell a gittim. Bu ufak bi ada, zaten o bölgede irili ufakl? yüzlerce ada var. Ço?unda yerle?im yok wrangell ?nda 3-4 bin nüfusu olan ufak biyer. ama içinde 3 tane otel,kütüphane,hastane,sinema,golf sahas?,yüzme havuzu..... falan var. Ben Ketchikande de 3-4 gün kald?m oras?da çok ho?uma gitti...

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

yaz gelsede gitsek alaskaya.tipik bir kardenizliyim bal?k ben?m kan?mda var d?yeb?l?r?m yemek serbesm? :

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

ben de resimlerimi yukluyeyim . gecen yaz Alaskadaydim
    ...................

Chum Vs Coho

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

bu sene bende alaskaya gitmeyi dü?ünüyorum. chum senin durumlar nas?ld? alaskada?

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

arkadaslar ben bu sene alaskaya g?tmek ?st?orum beraber g?deb?leceg?m?z tecrubel? b? arkadas varsa yard?mlar?n? bekl?orum. msn im msn@yasak.com....htm yard?mc? olursan?z sev?n?r?m.
    Konu break tarafından (02-12-2008 Saat 02:08 AM ) değiştirilmiştir.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Bookmarks