Alıntı JitanX Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
terslerinden kalkmışlar herhalde dün ankarada mı girdin görüşmeye ? . İstanbulda 40 kişiden 2 red yiyen gördüm. 15 Marttaki görüşmemde. Ve inanılmaz yardımcı oluyorlardı gözlemlediğim kadarıyla. Genel olarak diğer arkadaşlar da bu şekilde tecrübe yaşadıklarından bahsediyorlar Gerçekten kötü denk gelmiş önündeki arkadaşlara .

Ben de seninle aynı durumdaydım 2. seneme gidiyordum. Soru bile sormadan verdi vizemi. O birşey demeyince ben anlatmaya başladım artık gülüştük kağıtları uzattı. No Question ? dediğimde. Thats the easy one diye cevap verdi

Yok hocam İstanbuldan aldım, cidden ben de şaşırdım. Yabancılara vermediler mesela, kendi ülkenizden başvurmanız daha doğru olur dedi hatta bunu en sonunda bıktılar da öyle dediler çünkü 5 6 kişi red yedi red yiyenler de sanırım arkadaş birbirleri ile en sonunda Kazak çocuk ta ret yiyince sordu neden diye, görevli Türk öğrencilerin kontenjanını doldurmak istemiyoruz dediler ..

Türk arkadaşlara gelince de dediğim gibi not ortalaması ve ingilizceye takıldılar ...

Benim de ikinci kez olmasına karşın ve not ortalamam 3.67 buna rağmen konuştuk, gerçi ben de biraz heyecandan dolayı konuşmaya meyilliydim hani ingilizce yüzünden ret yiyenleri görünce :P Ama böyle olması bence çok daha iyi .