Work and Travel
Sayfa 1 Toplam 15 Sayfadan 1234511 ... SonuncuSonuncu
Toplam 437 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Not ortalamalarý soru/sorun baþlýðý{Ana Baþlýk}

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Standart Not ortalamalarý soru/sorun baþlýðý{Ana Baþlýk}

----

Arkadaþlar,

Not ortalamalarý ile ilgili bundan sonra herkes bu baþlýk altýnda sorunlarýný-sorularýný belirtsin.Herkes farklý bir baþlýk açýyor ve buda forumda kirlilik diye tabir ettiðimiz olaya neden oluyor.

Bütün not ortalamalarý topiclerini burada birleþtiriyorum ve artýk buradan devam edilsin

----

ya arkadaþalr benim not ortalamam 2.59 ama ingilizcem o kadar da iyi deðil ne sorun çýkar?
    Konu Fiorex tarafýndan (21-02-2008 Saat 02:44 PM ) deðiþtirilmiþtir.

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

bu arada bu konuda hizmet verene danýþmanlýk þirketleri falan filan var mý

Deneyimli Watçý
    Tecrübe Puaný
    19

senden süper ingilizce beklemiyorlar sorduklarý sorular zaten klasik ad soyad nereye gideceðin annen baban ne yapýyor notlarýn nasýl ileride ne olacaksýn falan filan kolay sorular yani. sadece kendinden emin olarak dur karþýlarýnda dünyanýn sonu deðil ya

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

evet yolcuya katýlýyourm ve hatta o surularý ezberleyen arkadaþlar var ama yinede biraz çalýþmak gerekiyo ama ne olur kendinize güvenin ve olacakki
    vize alamasanýz ne olacak bir yanan pasaport parasý

Uzman Watçý
    Tecrübe Puaný
    19

vizede sorulan sorular baþlýðýna bakarsan zaten sorular çok kolay oluyo..senden uzun uzun cümleler kurmaný flan kimse beklemiyo..anlamadýðýn yerde sor bi daha sorar mýsýnýz diye..adam tekrarlar soruyu..wat olayýnýn en kolay kýsmý vize görüþmesi aslýnda

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

slm arkadaslar bu vize isi beni fena geriyo ne yapacam

turkishwat inc. shinoda - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puaný
    10

vize bizleri de baþlardan çok geriyordu ve tecrübeli arkadaþlar gerilmememiz gerektiðini hep söylerlerdi ama biz dinlemezdik. Þimdi ben sana ayný þeyleri söyleyebilirm ki gerilecek hiç bir tarafý yok. Heyecana da gerek yok. Aþaðý yukarý sorduklarý sorular ayný. zaten sorulan sorular hakkýnda bilgi almak istersen forumu biraz araþtýrmaný öneririm.
    admin (at) turkishwat.net

Araþtýrmacý Watçý
    Tecrübe Puaný
    19

Alýntý gskapun Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    vizede sorulan sorular baþlýðýna bakarsan zaten sorular çok kolay oluyo..senden uzun uzun cümleler kurmaný flan kimse beklemiyo..anlamadýðýn yerde sor bi daha sorar mýsýnýz diye..adam tekrarlar soruyu..wat olayýnýn en kolay kýsmý vize görüþmesi aslýnda

aynen katýlýyorum
    ben kadýnýn sorduðu soruyu duymadým what dedim
    o da türkçe tekrarladý soruyu
    ordakilerin iþi baþýndan aþkýn olduðu için öyle uzun uzun konuþmuyolar sizdende tek kelimelik cevaplar bekliyolar

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Standart Not Ortalamasý???

Birisinin Work and Travel mülakatlarýndan geçememesine neden olacak maksimum not ortalamasý nedir??Yani 2.00'ýn altýna en fazla ne kadar inebilir...
    Yalnýz ingilizcesi iyi denilebilecek derecede...

Lütfen cevaplayýn arkadaþlar.

turkishwat inc. shinoda - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puaný
    10

Batur; tüm harfleri büyük font olarak yazmasan daha hoþ olur.

Soruna gelirsek, eðer forumu karýþtýrdýysan geçen sene 1.89 gibi bir not ortalamasý ile gidenler oldu. 1.49 ortalama ile programa katýlanlarýn da olduðu söyleniyor yalnýz red alanlarý unutmamak lazým
    admin (at) turkishwat.net

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Cevapladýðýn için teþekkür ederim...

Peki bunun üzerine bir sorum daha olacak:
    Atýorum not ortalamam 1.60...Ýngilizceme güveniyorum.Bu aþamada iþi garantiye almak için bir torpil,yardým almalý mýyým??

Sorular saçma geliyordur sizlere eminim ama þu belirsizlikler beni huzursuz ediyor.

Üstad
    Tecrübe Puaný
    26

Alýntý Batur Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Cevapladýðýn için teþekkür ederim...

Peki bunun üzerine bir sorum daha olacak:
    Atýorum not ortalamam 1.60...Ýngilizceme güveniyorum.Bu aþamada iþi garantiye almak için bir torpil,yardým almalý mýyým??

Sorular saçma geliyordur sizlere eminim ama þu belirsizlikler beni huzursuz ediyor.

Burada bir þirkete gittiðimde, þu sözkonusu 1.49 la gidipte TR rekorunu kýran arkadaþý görme fýrsatým oldu.Arkadaþýn 3. gidiþiydi sanýrým yanlýþ hatýrlamýyorsam. Adam resmen döktürmüþ , aðlamýþ aðlatmýþ zorla almýþ vizeyi.bize söylenen bu. Ama 2.00 nin altýna vize verilmiyor bu gerçek. Bu aradan sýyrýlanlarda istisna. Bende atýyorum 2.00 ýn altýnda notu olupta baþvuran sayýsý 25-30 sa bunlarýn arasýndan en iyi 2 ya gider.. yada hiçkimse gitmez.Böyle bir riskte var tabiki.Torpil derken ? ne anlamda torpil istiyorsun onu anlamadým. Konsolos akraban felan mý ?

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

arkadaþlar transcriptsiz vize alan arkadaþ biliyorum...
    ayný arkadaþ bir sene sonrada 1,45 ortalama ile vize aldý...
    bu arkadaþ 3 yaz gitti ABD'ye ama 3 sene de ortalamasý hep 2.00'ýn altýndaydý...
    biraz þans diyelim...

Uçuþa Hazýr Watçý
    Yaþ
    38
    Tecrübe Puaný
    18

Alýntý wasab Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    arkadaþlar transcriptsiz vize alan arkadaþ biliyorum...
    ayný arkadaþ bir sene sonrada 1,45 ortalama ile vize aldý...
    bu arkadaþ 3 yaz gitti ABD'ye ama 3 sene de ortalamasý hep 2.00'ýn altýndaydý...
    biraz þans diyelim...
    hangi okulda okuyor bu kiþi biliyomusun?

Uzman Watçý
    Tecrübe Puaný
    19

arkadaþlar vize görüþmesindeki not ortalamasý sorunu tamamen istatistiðe baðlý . atýyorum benim ortalamam ilk sene 3 ama bu zamanlar son sene 2 ye düþmüþ. bu adamýn almasý bir nevi zora girer. ama ilk senelerde çok kötü ve zmanla çok azda olsa artmýþsa bu kiþinin vize almasý daha kolay..ve tabikide ingilizceniz sayesinde neden ortalamanýzýn düþük olduðunu ifade edebilmeniz çok önemli..dersler zordu psiklojik sorunlarým vardý vs vs...notu düþük olanlar þimdiden bir seneryo yazmaya baþlasýnlar ve inanadýrýcý olmasý için iyi çalýþsýnlar

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Standart ing. iyi not iyi FAKAAAT!!!!!!

arkadaþlar, bu martta vize görüþmesine giricem yanlýz garip bi problemim var.not ortalamam 2.21 ingilizcemde iyidir ancak geçen dönem mezun olmam gerekiyodu yani uzatmalarý oynuyorum ve 2009 yazdan öncede okul bitmeyecek.ancak bu durum için elimde saðlýk sorunlarýmý kanýtlayan raporlar var.yani okulu bu sebepten dolayý uzattýðýmý söyleyebilirim.bir diðer problem ise yaþýmýz ufakken green card baþvurusunda bulunmuþtum.yani zmanýnda amerikaya yerleþme planý yapmýþ gibi gözükebilirim tabi eðer ilk sorunu atlayýp hakkýmda soruþturma açarlarsa bu bilgiye ulaþabilirler.ya da ulaþabilirler mi?benim bu durumda vize alma olasýlýðým nedir?

Wat Profesörü
    Yaþ
    35
    Tecrübe Puaný
    18

Green Kard Konusunda ` red almý$$san sorun olur

Profesyonel Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

Alýntý MaJ Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Green Kard Konusunda ` red almý$$san sorun olur
    green card dan red alama bi husus söz konusu deilki arkadaþým green card zaten çekiliþle verilen bi card onun için red almýþ olman felan herhangi sorun yaþanmazda senin dediðin gibi oraya yerleþme konusu hakkýnda belki sorun olabilir...

Wat Profesörü
    Yaþ
    35
    Tecrübe Puaný
    18

Bir yerde öyle okuduðumu anýmsýyorum.Eðer tecrüben varsa arkadaþýn dediði doðru olabilir araþtýrmak lazým.

Uçuþa Hazýr Watçý
    Yaþ
    38
    Tecrübe Puaný
    18

turist vizesinde red yiyip wat ile gidenler var. sorun olmaz green card

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Standart arkadaþlar not ortalamam iyi ancak vize için genede stresliyim

arkadaþlar benim ortalamam 2.21 ancak büyük ihtimal ortalamam 2.08 2.09 gibi biþey olcak vize görüþmesine gittiðimde çnkü son girdiðim sýnawlar çok iyi geçmedi acabaa vize görüþmesinde ortalamamýn 2nin çok üstünde olmamasý benim için bi dezavantaj oluþturabilirmi baþka bi sorunumda benim ing. seviyem düþük açýkçasý yani kendimi anlatcak kadar idare etcek kadar biliyorum ama gramer falan çok iyi deðil ve vize memurlarýnýn akýcý ing. konuþtuklarýnda onlarýn söyleyeceði sözleri anlayamayýpda cevap verememekden çok korkuorum ve çok zor þeler sorarlar diede açýkcasý çekiniyorum

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

arkadaþlar beni bu konuda bilgliendirirseniz gerçekten çok sewinirim

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Unhappy nolur yardým edin

ben erkek arkadýþmla gitmek istiyorum.Ýkimizde son sýnýfýz ben bitiriyorum ortalamamda iyi ama erkek arkadaþýmýn ortalamasý 1.90 ,2 civarýnda ve daha 2 senesi var bitirmeye.gerçi bu dönemki derslerini verdi ve bunun iyi olucaðýný düþünüyoduk ama transkripte 2. sýnýf olarak mý gözüküyo yoksa4. sýnýf mý sizce vize þansý nedir þansýmýzý denyelim mi?
    3 þirketle görüþtük 2 tanesi sorun yok dedi.1 tanesi vize konusunda imkansýz nerdeyse dedi.Hiç paranýzý yakmayýn dedi.Moralimiz çok bozuldu.nedersiniz

Uzman Watçý
    Tecrübe Puaný
    19

arkadaþým stres yapmana hiç gerek yok.. ortalaman 2 ve ya üstü ise hiç bir sorun yok . zaten vize için çok iyi ingilizceniz olmasý gerekmiyor..vizede sorulan sorularý eklemiþtim daha önce.. onlara bir göz gezdirirsen hiç bir sorun yaþamazsýn.sorulan sorular yüzde 90 ayný çünki ...rahat ol heyecan yaþamak güzel þey ama tabi normal seviyelerde

Uzman Watçý
    Tecrübe Puaný
    19

Alýntý ceza Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    turist vizesinde red yiyip wat ile gidenler var. sorun olmaz green card
    evet bende öyle öyle duymuþtum. green card çekiliþine katýlmanýn fazla bir kötü opsiyon oluþturucu etkisi yokmuþ sanýrým..

Uzman Watçý
    Tecrübe Puaný
    19

Alýntý scalet Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    ben erkek arkadýþmla gitmek istiyorum.Ýkimizde son sýnýfýz ben bitiriyorum ortalamamda iyi ama erkek arkadaþýmýn ortalamasý 1.90 ,2 civarýnda ve daha 2 senesi var bitirmeye.gerçi bu dönemki derslerini verdi ve bunun iyi olucaðýný düþünüyoduk ama transkripte 2. sýnýf olarak mý gözüküyo yoksa4. sýnýf mý sizce vize þansý nedir þansýmýzý denyelim mi?
    3 þirketle görüþtük 2 tanesi sorun yok dedi.1 tanesi vize konusunda imkansýz nerdeyse dedi.Hiç paranýzý yakmayýn dedi.Moralimiz çok bozuldu.nedersiniz
    scalet kesinlikle moralinizi bozmayýn.. o imkansýz diyen düþüncesiz þirketlere aldýrmayýn...bence o þirket yeterince öðrenci bulduðu için sizinle uðraþmamak için sizi baþýndan savmak istemiþ...vize görevlisinin dikkat ettiði en önemli unsur son dönemlerde notlarýnda bir artýþ gözlenmiþ mi gözelenmemiþ mi.en önemli kriter o çünki... belirttiðin kadarýyla erkek arkadaþýnýn sanýrým notlarý son dönem daha iyi olucak ..vize alamamanýz için için bi sorun yok bence..moralinizi yüksek tutun ve bunu vize görevlisine yansýtýn.. umarým hayýrlýsýyla alýrýsýnýz

Uçuþa Hazýr Watçý
    Yaþ
    38
    Tecrübe Puaný
    18

harbi oha diyorum. ne demek hiç þansýnýz yok yaa.. bende diyorumki vizeyi %90 alýr

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

eyw. atlantis sorulara baktým dediðin gibi sorular çýkarsa inþ. halletcem

Uçuþa Hazýr Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

tamamda madem 2 üstüne bakýolar sadece diosunuz o halde notlarda düþüþün yada ani yükseliþlerin ne önemi var ciddi o kadar detaylý bakýolarmý transkripte sen orda rahatça konuþup kendini ifade ettikten sora

Uzman Watçý
    Tecrübe Puaný
    19

Alýntý ellcrys Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    tamamda madem 2 üstüne bakýolar sadece diosunuz o halde notlarda düþüþün yada ani yükseliþlerin ne önemi var ciddi o kadar detaylý bakýolarmý transkripte sen orda rahatça konuþup kendini ifade ettikten sora
    dediðim gibi 2 nin üstündeyse ve notlarda son döneme doðru düþüþ yaþanmamýþsa hiç bir sorun yok. çok iyi ingilizce konuþup kendini ifade eden ama notlarýnda düþüþ yaþandýðý için vize alamayan çok kiþi var..en büyük kriter not not not. yabancý dil deðil..yani çok büyük bi kriter deðil anlamýnda

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar

Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)