Muhtemelen işini sevmeyeceksin insanların sevmediği işler kaldı öyle düşün. Safece yeni gelen işler arasından şanslıysan beğeneceklerin olabilir. Kalan işler kötü demiyorum sadece düşün insanların tercih etmediği yerler olacak . Ama belki hoşuna giden olabilir.
Seneye kayıt yaparsan istediğin yere gitme şansını yakalarsın gidip kayıt yaptırabilirsin. Unutma bu işlerin de iyi olacağı garantisi yok ama senin beğendiğin zorla seçmediğin yerler olacak.
Ama maddi sıkıntın yoksa ve keşke geçen sene de gitseydim dememek için bu sene gitmeni önerebilirim.
Gelelim şirketlere birçoğu kayıt almıyor. Fakat CIEE sponsoru yeni işler yollamış sanırsam ve arkadaşımın biri başvurmaya karar verdiği için studyzone, united towers ve armada ile görüştüm. Bu cumaya kadar daha başvuru kabul ettiklerini söylediler.
Diğer şirketlere sormadım kişisel sempatim olduğu için bu firmalara. Fakat muhakkak tek tek ara sor sonuçta bunlar kabul ediyorsa diğer şirketlerden de eden vardır mantıken. Ama bu şirketlerden eminim dün görüştüm .

Alıntı
Bookmarks