Work and Travel
Toplam 11 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 11 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: 26 Mayýs 2016 vize görüþmesi

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Standart 26 Mayýs 2016 vize görüþmesi

Arkadaþlar merhaba ben ve arkadaþým bugün vize görüþmesine girdik. Fakat þanssýzlýk ikimiz de alamadýk diðer arkadaþým geçen sene almasýna raðmen bu sene not ortalamasý düþük diye alamadý. Ben de sorduðu birkaç soruyu anlayamadým vermedi. Sizin öneriniz nedir ikinci görüþmeyi yapmalý mýyým? acil yardýmcý olursanýz çok sevinirim.

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puaný
    10

eger anlayamaman bugune ozelse ve bir dahakine anlayabileceksen ikinci gorusmeyi yap. Eger ikinci gorusmede de dediklerini anlayamayacaksan bosuna yapma. Ingilizce calisip seneye katil. Dediklerini anlayamadiysan is gorusmesini nasil anladin ?

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Zaten self gidiyorm ben iþ görüþmemiz iþ verenle ne zaman geleceksiniz muhabbetinden öteye gitmedi. en yakýn tarih 9 haziranmýþ zaten 18 haziranda gitmeyei planlýyordum. Arkadaþým da geçen sene ortalamasý düþük olmasýna raðmen aldý bu sene alamadý. ilk sene alýp da ikinci senesinde alamayan ilk arkadaþýma denk geldi heralde.

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puaný
    10

yoo ilk sene alip ikincisi sene alamayan cok kisi var , gecen sene ortalama konusunda cok rahat davrandilar diger bazi ulkelerde sorun yasandigi icin Turkiye ye agirlik verdiler. Bu sene ise gecmise donuldu ve kriter olarak ortalamaya bakilmaya devam ediliyor.

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Hadi ya peki sence tekrar baþvuru yapmalý mýyýz? yýkýldýk resmen.

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Belli bir kota olduðunu düþünüyorum her ülkeye, siz de sonlara kalmýþsýnýz sanýrým daha eleyici olmaya baþlamýþlardýr.

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Valla hiç fikrim yok açýkcasý kotadýr ortalamadýr. Veznedeki memurun insiyatifi gibi geliyor bana da.

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puaný
    10

kota olayi yok , zaten kotayi ds basarken yapiyorlar. Belli sayida ds 2019 basiliyor Turkiye ye o da bir nevi kota oluyor. Vizede ise yillardir ortalama bir kistasti. Yeni birsey degil gecmis yillarin konularini okursaniz 2006 dan beri hep bir kistasti ortalama olayi. Hatta 2009 da bana 1.98 lik ortalamama bile dusuk denmisti

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Bu alamayan arkadaþým da geçen sene 1.65ten aldý transkriipt muhabbeti bile geçmemiþ.

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puaný
    10

yukarida soyledim ukrayna , bulgaristan vb ulkelerden gectigimiz sene cok daha az ogrenci almaya basladilar bazi nedenlerden dolayi. Bu bolsugu da diger ulkelerdeki ogrencilerle kapattilar. Bu durumda da secici davranmayarak vize konusunda , her basvurana vize verdiler neredeyse. Gecici bir surecti. Bu arada ortalama dusukse alamazsin diye birsey yok. Dusuk oldugunun nedenini onlari ikna edecek sekilde aciklarsaniz alirsiniz. Ayrica arkadasin gecen sene dusuk ortalamayla almis , ilk sene vermisler. Hala ortalamasi yukselmemisse vermemeleri cok da garipsenmemeli.

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Alýntý ererer26 Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Arkadaþlar merhaba ben ve arkadaþým bugün vize görüþmesine girdik. Fakat þanssýzlýk ikimiz de alamadýk diðer arkadaþým geçen sene almasýna raðmen bu sene not ortalamasý düþük diye alamadý. Ben de sorduðu birkaç soruyu anlayamadým vermedi. Sizin öneriniz nedir ikinci görüþmeyi yapmalý mýyým? acil yardýmcý olursanýz çok sevinirim.
    arkadaþýný bilmem ama sen tüm kriterlere uyuyorsan hemen yeni randevunu al bence. sakin, güler yüzlü olup sorularý cevapladýðýn sürece neden vermesinler?

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar

Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)