Merhaba arkadaþlar ben bu yýl WAT ile Amerika'ya gitme hayalleri ile yaþamaktaydým lakin bu kahrolasý vize görüþmelerine gelene kadar. 1.5 ay önce ilk vize görüþmeme gittim kývýrcýk saçlý görevli ile görüþtüm biraz heyecandan dolayý kötü bir görüþme geçirdim sorularýna doðru düzgün cevap veremedim ve tamamiyle benim hatamdan dolayý red yedim. Buna çok üzülmüþtüm çünkü bu bize çok düþük ihtimal olduklarýný söylemiþlerdi. Neyse 1.5 ay boyunca daha çok hazýrlandým çalýþtým falan en son 26 Mayýs günü yine gittim bu sefer baþta yine kývýrcýk saçlý görevli geldi iþi olduðu için beni yan tarafa genç kadýna devretti. Kadýnýn baþta sorduðu her soruya cevap verdim yaklaþýk 6 soru iþte nereye gideceksin ne yapacaksýn okulun falan ama kadýn devam etti iyice ve sonda sorduðu 2-3 soruyu anlayamadým moralimde bozulduðu için ve red yedim. Ýnanýlmaz hayal kýrýklýðýna uðradým þimdi 3. görüþme için randevu aldým ama bunun düþük ihtimal olduðunu biliyorum çok iyi bir seviye ingilizceye sahip deðilim Marmara Üniversitesinde okuyorum 2.70 ortalamaya sahibim sizce ihtimalim nedir ve neler önerirsiniz teþekkürler þimdiden

Alýntý
Bookmarks