Work and Travel
Toplam 10 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: 3. Vize Görüþmesi

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Standart 3. Vize Görüþmesi

Merhaba arkadaþlar ben bu yýl WAT ile Amerika'ya gitme hayalleri ile yaþamaktaydým lakin bu kahrolasý vize görüþmelerine gelene kadar. 1.5 ay önce ilk vize görüþmeme gittim kývýrcýk saçlý görevli ile görüþtüm biraz heyecandan dolayý kötü bir görüþme geçirdim sorularýna doðru düzgün cevap veremedim ve tamamiyle benim hatamdan dolayý red yedim. Buna çok üzülmüþtüm çünkü bu bize çok düþük ihtimal olduklarýný söylemiþlerdi. Neyse 1.5 ay boyunca daha çok hazýrlandým çalýþtým falan en son 26 Mayýs günü yine gittim bu sefer baþta yine kývýrcýk saçlý görevli geldi iþi olduðu için beni yan tarafa genç kadýna devretti. Kadýnýn baþta sorduðu her soruya cevap verdim yaklaþýk 6 soru iþte nereye gideceksin ne yapacaksýn okulun falan ama kadýn devam etti iyice ve sonda sorduðu 2-3 soruyu anlayamadým moralimde bozulduðu için ve red yedim. Ýnanýlmaz hayal kýrýklýðýna uðradým þimdi 3. görüþme için randevu aldým ama bunun düþük ihtimal olduðunu biliyorum çok iyi bir seviye ingilizceye sahip deðilim Marmara Üniversitesinde okuyorum 2.70 ortalamaya sahibim sizce ihtimalim nedir ve neler önerirsiniz teþekkürler þimdiden

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puaný
    10

moral bozma , rahat davran ve sorduklari sorulara kisa ve net cevaplar ver. Onlar ne istiyorsa soyle yeter. Ingilizcem iyi diye gostermek icin zorlama kendini. DEDIGIM GIBI RAHAT OL. Daha once neden red aldin diye bazen soruyorlar. Heyecandan karistirdim vs gibi bir bahane dusun kafanda. Sormazlar muhtemelen ama yine de bu soruya hazirlikli ol. Bol sans.

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Teþekkür ederim, ikinci görüþmede elimden geldiðince sakin kalmaya çalýþtým hatta sorulan ilk 6 soruya da cevap verdim fakat üst üste iki soruyu anlayamayýnca moralim çok bozuldu bide kadýnýn neden bu kadar üstüme geldiðimi anlamadým hiç üçüncü de verme ihtimalleri var dimi yine de

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puaný
    10

verilir , daha once yasanmisti forumda ben hatirliyorum. Ilk iki gorusmede anlattigina gore biraz heyecan yapmissin , ve bunu karsidakine yansitmissin. Ayrica ingilizcede sorun yasamissin. Bu sefer daha dikkatli dinlersen , anlamasan da moralini bozmadan gulumseyerek rahatca konusmaya calis. Kasma bu kadar en kotu seneye gidersin .

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Seneye dördüncü sýnýf olduðum için vize vermeleri daha zorlaþýyor gibi þeyler duydum öyle bir þey var mý ki ?

Araþtýrmacý Watçý
    Yaþ
    32
    Tecrübe Puaný
    11

Hiç alakasý yok hocam. Çok fazla 4.sýnýfa bile verdiler, sana mý vermeyecekler. Alýrsýn inþallah hayýrlýsýyla

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

gecen sene iki kere ankaradan red yedim 3.de istanbuldan aldým vizeyi benle beraber bi arkadasýmda 3. de aldý istanbuldan yine rahat ol yeter mücadeleye devam

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Arkadaþlar cevaplarýnýz için çok çok teþekkür ederim yeniden motive olmama çok yardýmcý oldu þirketin falan da bu yýl bir daha girme gibi þeylerde bulunmasý, 2. görüþmemde bile bu kadar çok soru sorup zorlamalarý moralimi bozmuþtu fakat þu anda 14 Haziran'da görüþmeme odaklandým umarým alýrsam buraya sonucu yazarým

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Kardeþim vize almanýn deneyimlerime dayanarak söylüyorum her soruya bi cevap verebilmek. Anlamadýysan da artýk ne anladýysan onun hakkýnda konus zaten o görevli yanlýþ anladýðýn sürece tekrar bi soru soracaktýr. Heyecanýna yenik düþme ilk sorularý atlattýn mý zaten olay kendi kendine geliþecektir. Ben traþýn giysinin not ortalamasýnýn bölümüm falan bi iþe yaradýðýný düþünmüyorum açýkcasý. Tek istenen ordaki sorulara cevap verebilmek. Bence alacaksýn bu sefer, iyi görüþmeler

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Alýntý AmericanHunter Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Kardeþim vize almanýn deneyimlerime dayanarak söylüyorum her soruya bi cevap verebilmek. Anlamadýysan da artýk ne anladýysan onun hakkýnda konus zaten o görevli yanlýþ anladýðýn sürece tekrar bi soru soracaktýr. Heyecanýna yenik düþme ilk sorularý atlattýn mý zaten olay kendi kendine geliþecektir. Ben traþýn giysinin not ortalamasýnýn bölümüm falan bi iþe yaradýðýný düþünmüyorum açýkcasý. Tek istenen ordaki sorulara cevap verebilmek. Bence alacaksýn bu sefer, iyi görüþmeler
    Hocam bir þey söyliyim mi aynen öyle bende ayný öyle düþünüyorum ilk iki görüþmeye sakalýma giyiniþime þuyuma buyuma her þeye dikkat ederek gittim lakin þortla gelen bile alabildi adamlar þunu istiyor sorduklarýma cevap ver. Benim takýntým bu nokta da o yani sorduklarýna cevap versem bile 3. diye vermezler mi diye.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar

Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)