Baðýrarak söylüyorum, gördüðünüz yerde arkanýza bakmadan koþun, kaçýn! Hayatýmda ilk defa böyle bir firma gördüm. Hiçbir hizmet vermeyen, hiçbir þekilde aramayan, hatta kendi müþterisinin numarasýný engelleyen genel koordinatör mevkisindeki þahýs, Work and Travel diye anlaþýp daha sonra Camp Usa teklif edip ve sonra Work and Travel parasý alan (Camp Usa daha ucuz) hatta Camp Usa'ya bile yerleþtiremeyen.

Ayrýca hiçbir iþ bulamamalarýna raðmen paramý geri istemem karþýlýðýnda bana yolladýklarý dilekçe tam olarak þu þekilde: "Programdan kendi isteðim ile vazgeçiyorum gerekli kesintileri kabul ediyorum ve paramýn geri iadesini istiyorum" resmen tam bir fiyasko. Bu firmayý bulduðum her güne piþmanlýk duyuyorum. Sýfýr hizmet (ki 0 bile deðil eksilerde sadece zamanýmý boþa harcadýlar) ile hala para iade ederken para almaya çalýþýyorlar.

(Not:ekþi yazarlýðý olan birisi bunu Orayada yazarsa sevinirim ben yandým baþkasý yanmasýn arkadaþlar ,ilk bulduðum Zaman þirketi ekþiye baktým bi yorum bulamadým ve bu hataya düþtüm )