Work and Travel
Toplam 2 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 2 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Global group yurt disi eðitim danýþmanlýk

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Exclamation Global group yurt disi eðitim danýþmanlýk

Baðýrarak söylüyorum, gördüðünüz yerde arkanýza bakmadan koþun, kaçýn! Hayatýmda ilk defa böyle bir firma gördüm. Hiçbir hizmet vermeyen, hiçbir þekilde aramayan, hatta kendi müþterisinin numarasýný engelleyen genel koordinatör mevkisindeki þahýs, Work and Travel diye anlaþýp daha sonra Camp Usa teklif edip ve sonra Work and Travel parasý alan (Camp Usa daha ucuz) hatta Camp Usa'ya bile yerleþtiremeyen.

Ayrýca hiçbir iþ bulamamalarýna raðmen paramý geri istemem karþýlýðýnda bana yolladýklarý dilekçe tam olarak þu þekilde: "Programdan kendi isteðim ile vazgeçiyorum gerekli kesintileri kabul ediyorum ve paramýn geri iadesini istiyorum" resmen tam bir fiyasko. Bu firmayý bulduðum her güne piþmanlýk duyuyorum. Sýfýr hizmet (ki 0 bile deðil eksilerde sadece zamanýmý boþa harcadýlar) ile hala para iade ederken para almaya çalýþýyorlar.

(Not:ekþi yazarlýðý olan birisi bunu Orayada yazarsa sevinirim ben yandým baþkasý yanmasýn arkadaþlar ,ilk bulduðum Zaman þirketi ekþiye baktým bi yorum bulamadým ve bu hataya düþtüm )

Acemi Watçý
    Yaþ
    32
    Tecrübe Puaný
    0

Ben tam 3 kez wat yaptým. 3 ünde de ayrý firmalarla geldim hepsi birbirinden rezaletti. Zaten ilki artýk yok kapatýldý(eduyork). Ikincisi ise idare ederdi o da eski danýþmaným olduðu için çok yardýmcý oldu ama konu para olunca patronlarýn gözü döndüðü için çok sorun çýkarttýlar ama bir þekilde hallettim(logos). üçüncüsü ile ise self geldim ve bu kadar gereksiz ve gene söylüyorum para düþkünü bir firma daha görmedim. Temsilciðini yaptýðým firma bana temsilci paramý ödemedi çünkü muhasebecileri deðiþmiþmiþ , sorun yaþýyorlarmýþ diye diye sürekli geçiþtirildim. önüne geleni danýþman yapýyorlar. Bir kere wat ile git gel hemen danýþman oluyorsun. Bu son firmanýn adý da abacus dü.
    Siz siz olun firmalara kesinlikle güvenmeyin ve onlarýn eline dizginleri vermeyin. Her zaman her iþlemi sorgulayýn ve kendiniz kontrol edin. Tanýdýk varsa firmada orayla anlaþma yapýn . Tanýdýk kýyaðý türkiye'nin altýn kuralýdýr!unutmayýn!

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar

Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)