Amerika'da hattým kapalý olcak ve sms alamýcam o yüzden sms þifresi istemeden girilen cep banka var mý?
Amerika'da hattým kapalý olcak ve sms alamýcam o yüzden sms þifresi istemeden girilen cep banka var mý?
cepbanklarda artik sifrematik gibi sistem oluyor. Bankacilik islemlerinde kesin cikmistir karsina. Eger gormediysen telefonla bankani ara onlar seni yonlendirir.
ÞÝRKET SEÇÝM YÖNERGESÝ (ORTAK BÝLDÝRÝ) Maðdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
vakýfbank var. mobil uygulamasýna girmek için sadece önceden belirlediðin þifre lazým gitmeden önce halledersen sms almadan kullanabilisin
Ýþ bankasý uygulamasýnda anahtar kodu diye bir þey var, þifre ekraný geldiðinde göreceksin. Anahtar kodunu belirledikten sonra þifreni giriyorsun ve sonra anahtar kodunu istiyor senden. Ýþlemini yapabiliyorsun.
Bu þekilde baþka cep telefonundan da anahtar kodunla birlikte telefonun yanýnda olmasa da app'e girebiliyorsun.
Bu iþi en güzel yapan kurum AKBANK bende cep þubesi var.SMS istemiyor.Sadece kullanýcý adýný ve þifreni giriyorsun ve hemen giriþ saðlýyorsun.SMS Gelmesiyle uðraþmýyorsun tavsiye ederim
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)
Bookmarks