arkada?lar winsconsin dells e gitmeyi dü?ünüyorum daha önce giden yada arkada?lar? olanlar geni? bir bilgi verirse sevinirim![]()
arkada?lar winsconsin dells e gitmeyi dü?ünüyorum daha önce giden yada arkada?lar? olanlar geni? bir bilgi verirse sevinirim![]()
ben bu yaz oraya gidecegim. Job fair de i?imizi sectik vize i?lemleri kaldi. eger gidecek olursan goruselim
guzel bi kasaba.yazlar? çal??mak için ideal.erken gderseniz iki i? bulabilirsiniz.geçen y?l ordayd?m bu sene de orday?m!
ben orada yogi bears ta cali?acagim nasil d?r bi bilgin var mi fatih,
çal??an 2 arkada??m vard?.memnunlard?.a?açl?klar?n içinde guzel biyerayr?ca al??veri? merkezi tanger var oraya yak?n.ama seh?r merkez?ne 6 m?l falan.konaklama yerler? i?e yak?n.ayn? zamanda tanger de magazlarada da cal?sab?l?rs?n?z!
peki ikinci i?e gerek duyuluyor mu yada 2. bi i?te cali?mak istersemnasil olur acaba facebook grubuna uye misin oradan da konusabiliriz. yapt?g?n?z i?i de az once okudum acikcasi gusel buldum
uyeyim hocam bulabilrisn beni
fatgh agdmn
fatih agdmn
özür...
demir sen hangi i?i seçtin bende belki ordan lifeguardl?k seçicem olympus die bi yerde
bende bu yaz wisconsin dells'deyim. yogi bears'ta.
benimde duyduklar?m;
ikliminin gayet uygun oldu?u
2. i?in kolay bulunabildi?i ( ne kadar güvenilir ama i? verenim söyledi)
güvenliktir, ula??md?r vs. büyük bi sorunun olmad???.
ulas?m?n kolay oldugunu soyleyen yalan soylem?s erman
umuyorum cal?st?g?n yer i?yerine uzak diilidir.eger yogi bears ta cal?scaksan ona yak?n bi konaklama yeri veriolar ama onun d?s?nda ulas?m buyuk problem.
ben gecen y?l araba alana kadar (ilk 1 ay arabam yoktu) 7 mile gidi? - 7 mile geli? toplam 14 mile yani 25 km bisiklet sürüyodum
i?im 9 da ba?l?odu ben 7:30 da yola c?k?odum![]()
bende dü?ünüyorum Warrens diye bi yerde yogide ama sanki yeri o kadar güzel de?il gibime geldi hem okyanus yok hem NJ NY felan uzak ama konaklam ucuz
ilk 1 ay kalahari'de housekeeper olarak çal??t?m.kalahari'de çal???rken di?er i?i buldam.chula vista'da delivery guy i?i yapt?m.odalara pizza goturuyodum.sonra chula'da paray? bulunca kalahariyi b?rakt?m.bu y?l da chula vista'day?m.ayr?ca bu y?l wisconsin dells ve sister bay'e ogrenci transferi i?ini yap?caz arkada?lar?mla.ben may?s bas? yolcuyum!
erken gidiyosun baya... ben 6-7 haziran gibi gidiyorum.
vize olay? netle?tikten sonra transfer olay?n? konu?al?m. (: çünkü kafam? kurcalamaya ba?lad? chicago'dan wisconsin dells'e 12 saatlik uçu?un yorgunlu?uyla varmak...
Bnede bu sene visconsine gidiorum i?imizide seçtik sözle?memizde geldi. visconsin-sister bay biraz uzak gibi ama . piggly wiggly die bir market.. sister baya giden yok san?r?m![]()
wisconsin dells bana gore cok huzurlu ve cok guzel bi kasaba, gecen yaz ordaydim 3 ay calistiktan sonra 10 gun cevre eyaletleri ve doguyu gezdim yaklasik 10 eyalet gordum ama wisconsin dellsteki huzuru bulamadm, bi kere amerikanin en fazla native insaninin bulundugu eyalet wisconsin ve dells sehrinin %80 i native yani saf amerikali dolayisiyla ingilizce gelistirmek isteyenler icin secilmesi gereken ilk yer bana gore,
onun disinda dells para kazanmak isteyenler icin bicilmis kaftan, 2. is olanagi cok fazla her taraf eglence parki ve otellerle dolu, haziranin basinda bir gunde 5 tane is bulabilme garantisini ben burdan verebilirim. dolayisiyla para kazanmak isteyenler icin cok ii bi secenek,,
baska bi acidan bakicak olursak cevresinde gayet populer sehirler var chicago milwaukee madison gibi
dolayiyisla bana gore work and travel ogrencileri icin cok ii bi secim dells...
fatih bi ?ey sorucam;
direk chicago ya uçsak ordan wisconsin dells yapsak çok mu zor olur? 600 km. yan?lm?yorsam ve galiba otobüsle gidiliyo.
yoksa, ist.'dan aktarmal? new york'a uçup, ny'dan m? madison yapal?m. ny'dan madison'a kaç saatte gidilir örne?in uçakla zannedersem...
chicagodan wisconsin dells 205 mil civari, otobusle gidilebilir ama yorucu olur.. new yorktan dells 1000 mil, ucakla 3 saat surer,. bana sorarsan madisona git derim ordanda greyhoundla wisconsin dellse gidersin, donusu new yorktan yapabilirsin..
ben de chicagodan geçicem wisconsina..evet madison çok güzel olurdu ama uçak fiyatlar? baya yüksekti..greyhound otobüsleriyle ne kdr saatte var?rm wisconsina??ve fiyatlar? nedir?astar? yüzünden pahal?ya gelmesin sonra..
ben de chicagodan wisconsine geçicem.Kvnc?n sordu?u sorular?n hepsini ben de soruyorumen k?sa zamanda cvp verirseniz sevinirim 13haziranda gidiorum..
ben bu cuma madison dan wisconsin a gidiyorum.
oraya gitti?imde chicago dan ula??m? sorar yazar?m buraya. ( chicago üzerinden gelenlere )
ben sana ?imdilik i?verenimden maille yollad??? bilgileri vereyim:
Greyhound:
Chicago to Wisconsin Dells, daily
7:50am (Chicago) -1:00pm (dells)
3:30pm (Chicago) – 8:15pm (dells)
Amtrak:
Chicago to Wisconsin Dells, daily
2:15pm (Chicago union station) – 5:52 pm Wisconsin Dells
bende chicagodan geçicem art?k katlan?caz yol 5 saat sürüyomu?![]()
Arkada??m?n biri winconsin için i?renç bir yer demi?ti, tabi waterparkta de?ildi, 3 tane türk var giden benim bildi?im bu sene wisconsin waterpark'a demekki baya bir türk olacak orada, art?k türkçenizi geli?tirirsiniz![]()
llorando, de cara a la pared...
benim wisconsin hakk?nda duyduklar?m work and travelc?lar için hep olumlu ?eylerdi..e tabi ba?ka bi amaçla gidenler için nedir ne de?ildir bilemem ama gidenlerle konu?tu?um memnun olduklar?yd?..bu arada "no public transportation at wisconsin dells besides taxi"..yani ya araba almaya ya da bisiklete mecburuz bi süreli?ine..
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks