vize görüþmesinden beyaz kaðýt ne anlama gelior?
vize görüþmesinden beyaz kaðýt ne anlama gelior?
ankarada herkese beyaz kagýt veriolar
istanbuldada yeþil
ama bazý arkadaþlar istanbulda beyaz kagýt alanlarý görmüþ onlarýnda alamayacaðýný iddia ediolar
bu ankara için geçerli deðil ama .....
!!! VÝZEDE FÝRE VERMEYEN TEK FORUM !!!
arkadaþlar ankarada beyaz kaðýt olumlu anlamýna geliyor çünkü vize görüþmesine gittiðimde bir oðlana yeþil kaðýt verdiler diðer evraklarýnýda verdiler çocuk baya üzülmüþtü çok morali bozulmuþtu
ben de ankarada girdim.herkese ve vize alamayacagý kesin olan bi cocuga dahi beyaz kagýt verildigini gordum..kagýtlarla alakasý olmasa gerek..
ben de ankarada girdim vizeye bana pasaportumu geri verdiler peki bu red anlamýna mý gelior?duyduklarýma göre vizeyi geçenerlin bellgeleri alýnýomþ bi kaç gün sonra vizeyle beraber pasaportu fln postalýolarmþ!!!
hayýr red anlamýna gelmiyor sanýrým ankarada girdin yukarda arkadaþlarýn berlirtiði gibi sana da eksik evraklarýnýn iþretli olduðu beyaz bir kaðýt verdiler ise tam anlamyýla sorun yok.Eksik evraklarýný (muhtemel sevis-ds 2019 form u) geldikten sora pasaportunla beraber gönderirsen
(onlarda eðer geçtiðini onaylamýþlar ise)
pasaportuna vizeni basýp tekrar sana yollayacaklardýr...
tþkr edrm..
merhaba arkadaþlar,
konsolosluk bu kaðýtlarýn red veya kabul anlamýna gelmediðini, sadece eksik evraklarýn tamamlandýðýnda konsolosluða gönderilmesi gerekitðini belirten kaðýtlar olduðunu soyluolar. o yuzden kimse kabul/red aldým diye üzülmesin/sevinmesin.
Son karar DS-2019 formlarý ve SEVIS faturalarý konsolosluða ulaþýnca belli olacak. (mýþ)
neden ozaman beyaz býde yesýl ýký kaðýt var???? býrýný erkeklere býrýný kýzlara vermedýklerýne gore býrýnýn mutlaka olumsuz anlamý olmasý laazým..
Arkadaþlar , bu konu baþlýklarda defalarca konuþuldu , yani ben daha vize görüþmesine girmedim hayatým boyunca ama bu kaðýtlarýn herhangi bir kabul ya da red durumu olmadýðýný adým gibi biliyorum , neden kaðýtlara , renklerine bu kadar takýlýyorsunuz anlamýþ deðilim gerçekten ?
tamamda neden herkese yesýl vermýyolar ozaman ben oraya takýlýorm madem anlamý yok ver herkese yesýl beyaz nerden cýktý..
var anlamý istanbulda beyaz red demek benim bildiðim
arakdasým yanlýþ biliyorsun emin ol..
daha once Borders ýn da dedigi gibi
bu renklerin hic bir manasý yoktur.evraklarýnýz eksik ise tamamlayýp beraberinde geri gondermek amacýyla istanbulda yeþil ankarada beyaz renk li kagit veriyorlar. hepsi bu. bosyere kafanýzý karýstýrmayýn .
herkese bol sans
bekle beni amerika
Ýçinizde hiç mi o kaðýtlarý okuyan olmadý..Kaðýt evde olduðu için direk yazamýyorum ama kýsaca vize iþleminizin tamamlanmasý için aþaðýda iþaretli belgeleri de gönderiniz diyordu ve nasýl göndereceðimiz yazýyordu..
Kaðýtta direk kaðýdýn ne anlama geldiði yazýyor zaten..Ayrýca þurdaki açýklamaya da bakmanýzý istiyorum..
http://www.turkishwat.net/yesil-kagi...eyaz+ka%F0%FDt
kýmse konuyu tam býlmýyor ama herkesýn býr fýkrý var kafasýnda yarattýðý ýstanbulda hem yesýl hemde beyaz kaðýt var (ankarayla tek farký ýstanbulda yesýl olan kaðýt orada beyaz beyaz olanda yesýl) madem ýkýsýde eksýk evrak anlamýna gelýyor neden býrý beyaz býrý yesýl dunyanýn en basýt sorusu ?? madem ayný anlama gelýyo neden yuz kýsýden býrýne beyaz kaðýt verýyorlar...bunlara cevap verebýlecek býrý cýkarsa cok ýyý olacak.....ýkýsýýnýnde olumsuz yada olumlu anlamý yok dýyenler sunu acýklasýn yeter neden renklerý farklý??
ya da ýstanbulda beyaz kaðýt alýpta výze alan varmý?? bende býlýyorum yesýl kaðýdýn výze anlamýna gelmedýðýný ama bence beyaz dýrek red demek..
ozaman adamlar kendýlerýný haksýz cýkarýyor bende dýyorum bý anlamý olmasa neden renklerý farklý _? ýnan suan hayatý sorgulayacak duruma geldýmacaba dýyorum bende mý bý hata var þaka gýbý yesýl kaðýt demek belgeler eksýk beyaz kaðýt demek belgeler eksýk yesýl kaðýt yuz kýsýden 99 una beyaz kaðýt yuz kýsýden býrýne (ýstanbulda ) bu olay fenomen ya resmen þaka gibi ..
abý beyaz kagýt bence red anlamýna gelýo olabýlýr ýstanbul ýcýn cunku beyaz kagýdý vermeden once beyaz kagýt alan kýsýye neden bu kagýdý verdým tarzýnda acýklama yaptý ve acýklamalarý dýnledým hýc ýc acýcý degýldý
eyw usta bende ole býse dýyorum saolasýn olaya sahýt olmussun ýntýhar edýodum azkalsýn arkadaslar engelledý o derece dýpteydým yani![]()
ya bence bu kadar supheci universiteli gençler varken bu tartýsmanýn sonu gelmez.hadi baklým yeni fikirler bekliyoruz belkide onlar isim soruturmasýna takýlmýþtýr(tamamen attým).
bence uzerýmýzde deney yapýyorlar adamlar þaka maka bu en mantýklýsý![]()
valla saka gýbý bence de sole bý boyut kazandýrýom bence not ortalamasý dýrek anlam kazandýrabýlýr olaya ýký ay sonra beným ds formum gelecekte sonra o on sanýyelýk gorusmeler býzým výze kaderýmýzý belýrleyecek falan bence not ortalamasý onemlý baktýklarý sey tabýý bu yorum..
1.7 lerle výze alanlar var?beným merak ettýðým býz eksýk belgelerle gýttýk ya kadýn kararýný sýmdý mý verdý yoksa belgelerý verdýkten sonramý sýmdý vermedýyse buraya kadarmýþ..
@cheguetouch bildigim kadarýyla vize gorusmesinde kararýný veriyo ama sana soylemiyor.yoksa sonradan nereden hatýrlayacak ing biliyomuydu bilmiyomudu fotografýna mý bakýp vereck vizeyi...
konusma sýrasýnda pc ye býseyler yazýyor orda mulakatýn sonucunu yazabýlýr ama ckarken bana ým goýng to make a desicion after u brýng me ds.....dedý buyuk ýhtýmalle formlarý getýrene kadar arastýrma yapýyorlardý olumsuz býrsey varmý gýýbýsýnden cunku adlýyedende kaðýt ýstemýolar nerden býlcekler suclu olup olmadýðýmý ..
zaten vize verip vermeyecekleri de genelde belli oluyor ...mesela bana good luck in ny or wyoming dedi ..ds olmamasýna raðmen..
@cheguetouch "ým goýng to make a desicion after u brýng me ds" evet bunu herkese diyorlar aslýnda bende bilgisayara ne yazdýklarýný merak adiyorum bayaga bi bakýyolar pc ye...
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)
Bookmarks