Work and Travel
Toplam 13 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 13 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Yero Yurtdýþý kayýt sýrasýnda yapýlan mülakat hakkýnda

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Standart Yero Yurtdýþý kayýt sýrasýnda yapýlan mülakat hakkýnda

Merhaba arkadaþlar,
    Yeroya kayýt olurken mülakat yapýldý ve ben bu mülakatý hiç önemsemedim 4,5 tan 5 puan verdiler kayýt için yeterli dediler. O gün yoldaydým hareket halinde zor bela duyoyodum zaten karþýmdakini bu þekilde mülakat yapýldý neyse soruma gelelim. Benim bu puanýmdan dolayý verilecek iþler genelde housekeeping falan ve ben ingilizcemin kötü olduðuna inanmýyorum busserlýk falan yapmak istiyorum. Bu mulakat puaný çok mu önemli iþ seçiminde illede onlarýn bana vercekleri iþimi seçebilirim ?

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puaný
    10

sponsorla da bir gorusme yapiyorsun diye biliyorum. Danismaninla gorus ingilizcem daha iyi istersen simdi tekrar yapalim luakati de. Tekrar mulakati yaptir daha iyi oldugunu gorurler. Zaten sponsor mulakat yapacaksa orda cikar ingilizce seviyen.

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

sponsorun mülakatý yok iþverenle mülakatlar baþlayacak bu aralar

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Sizinle telefondan yapýlan mülakat programa kaydýnýzý alabilmeleri içindir diye düþünüyorum. Ýþ listesinde belirtilen "Intermediate, Advanced" gibi dil seviyelerine bu mülakat sonucu deðilde, iþverenle yapýlacak görüþme sonucu karar verilir bence. Danýþmanýnýza sormanýzda yarar var tabi.

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puaný
    10

Alýntý miamibeach Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    sponsorun mülakatý yok iþverenle mülakatlar baþlayacak bu aralar
    O zaman direk sirketini ara yeniden ing mulakati yaptir , ing gercek seviyen belli olsun. Cunku sirket senin ing seviyene gore is sunacak ve bu seviyede housekeeping disinda birsey sunacagni sanmiyorum.

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Arkadasým oncelýkle merhaba bende senýn gorustugun sýrkette kayýtlý ogrencýyým spirit gorusmem bitti þimdi iþ teklifi bekliyorum. Ben sana kýsace iþleyiþten bahsediyim o yaptýklarý mülakat ingilizcenin sponsor ile yapacagýn gorusmeye yeterli olup olmadýgýný anlamak ýcýn yaný parayý alýp sonra ýngýlýzcen kotuymus dememek ýcýn once den býr ýngýlýzce test yapýyorlar ben mesela 7 almýstým o mulakattan sýkýntýmýz yok dedýler kýz arkadasýmda 5,5 aldý yanýlmýyorsam 2 mýzde spirit i geçtik dilersen numaraný yolla þirket ile ilgili iþleyiþte yardýmcý olayým takýldýgýn yer olursa

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puaný
    10

Alýntý spyre Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Arkadasým oncelýkle merhaba bende senýn gorustugun sýrkette kayýtlý ogrencýyým spirit gorusmem bitti þimdi iþ teklifi bekliyorum. Ben sana kýsace iþleyiþten bahsediyim o yaptýklarý mülakat ingilizcenin sponsor ile yapacagýn gorusmeye yeterli olup olmadýgýný anlamak ýcýn yaný parayý alýp sonra ýngýlýzcen kotuymus dememek ýcýn once den býr ýngýlýzce test yapýyorlar ben mesela 7 almýstým o mulakattan sýkýntýmýz yok dedýler kýz arkadasýmda 5,5 aldý yanýlmýyorsam 2 mýzde spirit i geçtik dilersen numaraný yolla þirket ile ilgili iþleyiþte yardýmcý olayým takýldýgýn yer olursa
    senin durumunla onunki belli ki farkli. Sen sponsor mulakatina girmissin ancak o sposnor mulakatina girmeyecegini bundan sonra is gorusmelerinin baslayacaini soyluyor. Iki nedenden olabilir. Farkli sponsordan is saglanacaktir ya da danisman beceriksiz ve duzgun sekilde isleyisi anlatamiyor. Ikincisi farazi bir yaklasim oldugundan onun durumu farkli malesef. Ikinci olarak da sirket islyisinde ne gibi yardimlarda bulunacaksin ? Merak ettigim icin soruyorum bunu

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Alýntý ozgursum Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    senin durumunla onunki belli ki farkli. Sen sponsor mulakatina girmissin ancak o sposnor mulakatina girmeyecegini bundan sonra is gorusmelerinin baslayacaini soyluyor. Iki nedenden olabilir. Farkli sponsordan is saglanacaktir ya da danisman beceriksiz ve duzgun sekilde isleyisi anlatamiyor. Ikincisi farazi bir yaklasim oldugundan onun durumu farkli malesef. Ikinci olarak da sirket islyisinde ne gibi yardimlarda bulunacaksin ? Merak ettigim icin soruyorum bunu
    Bahsi geçen þirkete eylül ayýnda kayýt olduðum için adýmlara hakimim belliki arkadaþýmýz Yen'i zaten bir interexchange ile birde spirit ile çalýþýyor otabi ki danýþmanlarýmýz daha iyi iza eder çok da yardýmcýlar ama benim de aklýma bir þey takýldýðýnda siteden bir arkadaþýmýzý buldum onunla konuþtuk sonunda onlarýn ki ticaret öðrenci öðrenci ye daha iyi yardýmcý oluyor

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puaný
    10

Alýntý spyre Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Bahsi geçen þirkete eylül ayýnda kayýt olduðum için adýmlara hakimim belliki arkadaþýmýz Yen'i zaten bir interexchange ile birde spirit ile çalýþýyor otabi ki danýþmanlarýmýz daha iyi iza eder çok da yardýmcýlar ama benim de aklýma bir þey takýldýðýnda siteden bir arkadaþýmýzý buldum onunla konuþtuk sonunda onlarýn ki ticaret öðrenci öðrenci ye daha iyi yardýmcý oluyor
    Dogru tabi bu nedenle forumlar kullaniliyor zaten. Ogrenciler sirket disindaki kisilerden bilgi edinmek , fikir alisverisinden bulunmak icin forumlar ve sosyal medya araclarini kullaniyor. Buda dogrusu zaten. Dedigin gibi firmalar ve danismanlarin ilk amaci para kazanmak. O nedenle ogrencilerin istekleri , amaclari geri plana atilabiliyor.

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Alýntý ozgursum Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Dogru tabi bu nedenle forumlar kullaniliyor zaten. Ogrenciler sirket disindaki kisilerden bilgi edinmek , fikir alisverisinden bulunmak icin forumlar ve sosyal medya araclarini kullaniyor. Buda dogrusu zaten. Dedigin gibi firmalar ve danismanlarin ilk amaci para kazanmak. O nedenle ogrencilerin istekleri , amaclari geri plana atilabiliyor.

Aynen öyle arkadaþýmýz da konuyu açýp ortadan kayboldu bize bilgi versede bizde öðrensek ne yaptýðýný ben reklam yapmak amacýnda deðilim tabi ki ilk amaçlarý ticaret fakat iþ ile alakalý bir sýkýntým oldu iyi bilgi veremediklerini düþündüm þirketin sahibi aradý beni seni aydýnlatamamýþlar ben yardýmcý olmak istedim dedi o yuzden cok hosuma gitti her þirketin iyi huyu kötü huyu elbette var ama piþman olacaðýmýz boyutta olmasýn inþallah

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Arkadaþlar kusra bakmayýn epeydir bakamadým. Ýnterexchange ile iþ bulunacakmýþ bunun için video hazýrladýk 1,5 dklýk. Ve video karþýlýðýnda 7 puan vermiþler interexchange sitesinde oyle gözüküyor. Nasýl bir iþ gelir ne olur meraktayým. Tecrübeli arkadaþlar varmý aramýzda ?

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puaný
    10

interexchange sistemi en sevmedigim sistem malesef. Yani sen oraya bilgilerini isteklerini giriyorsun ve seni ise onlar yerlestiriyor. Sen is secimini yapamiyorsun. Eger degismediyse bu sekilde oluyor. Ne cikarsa bahtina yani.

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Diyelim sevmediðim bir iþ geldi deðiþtiremiyormuyum ? Birde bizim ordaki bilgilerimizi tamamen sirket girdi bizim isteklerimizide sormadýlar

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar

Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)