Work and Travel
Sayfa 2 Toplam 3 Sayfadan BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu
Toplam 88 adet sonuctan sayfa basi 31 ile 60 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: not ortalamasý düþük olup da vize alabilen varmý?

Deneyimli Watçý
    Tecrübe Puaný
    19

arkadaslar beným tecrubem ne olursa olsun sordugu her soruyo mantýklý bý cevap verýn dogru olmasý onemlý degýl. gorevlý sadece senýn o anký tutumuna bakýyo yaný basta kendýn inanman lazým yalanýna. ben son sýnýfým ama uzattým. beným transkipimi actý teker teker tum f lerý iþaretledi. yaklasýk 30 40 tane falan . bunlardan nýye kaldýn dedý. ben onceden boyle bý soruya hazýrlanmadýgým ýcýn ilk basta afalladým. sonra bi ilham-ý Ýlahi ile ben anadolu öðretmen lisesi mezunuyum. bunlar hep elektronýk dersleri ilk zamanlarda anlamakta zorlandým tarzý tam olarak ingilizcesini kendiminde anlamadýgý biþeyler soyledým hýýmm yaptý ok dedi. yaný sordugu sorulara neden boyle neden soyle gibi sorulara olasýlýk herzaman bý cevabýnýz olsun. aaaa uuu yapýp adam akýllý cevap vermezsenýz kesýnlýkle vermýyolar býrcok kez sahýt oldum..

Uzman Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

evet hazýrlýklý olmak lazým herseye

Uzman Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

Alýntý charlie_ksk Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    ooo super vala ya þimdiden hazýrlýklara baþla ozaman sn
    alýrsýn diyosun yani vizeyi

Araþtýrmacý Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

Alýntý ozmoz Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    alýrsýn diyosun yani vizeyi
    ya daha önce de dediðim gibi bana nie ort.düþük dediðinde sayýsal dersleri sebep gösterdim arkadas ta o noktaya deðinmiþ ztn burda önemli olan memura kendini en ii þekilde ifade edebilmen daha dorusu onu ikna edebilmen ki bunu mantýklý bir iki cümleyle yapabilrsin die düsünüorum..

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

arkadaþlar yok mu þöyle ortalamasý, 1.80 in altýnda olup vize alan aranýzda?

Hayalperest Watçý
    Yaþ
    44
    Tecrübe Puaný
    0

arkdaslar hersey kýsmet bence not ortalamasý sýfýr olanda alýr.4 olanda alamaz gýbý býseyler.ben devamlý gýrýp cýkýyorum amerýka ýngýlýz olsun.ama bence amerýkadan výze almak daha kolay.ben ýkýkere aldým toplam surem 72 sanýye
    o yuzden konusulanlar bence boþgercek olan ýse o gunku sýzýn halýnýz.sans iþi bence,ama tek avantaj ýstanbuldan alýn ve o sýsman býr kadýn var.melez ona sakýn rastlamayýn o gercekden cok kasýyor.son olarak,pýknýk havasýnda gýdýn konsolosa yaný cok cool olun.bakýn ýlk görüþmem 39 sanýye ýkýncýsý 33 sanýye sürdü.ama ýngýlýz konsoloslugu cok zor.kafadan musluman ve turk olmanýz yetýyor zaten.ama konsolosda ýyý davranýyorlar.

Wat Profesörü
    Tecrübe Puaný
    18

Arkadaþlar bazý arkadaþlarýmýzýn içini rahatlatmak için yazayým dedim ..2.sýnýfým 3 dönemimin ortalamasý 1.89 1.97 1.92 ..ingilizcem baya iyi yani derdimi adama güzelce anlattým ne dedin derseniz..departmanýmýzda geçme notu 50 deil 66 bütünleme yok çan yok bu yüzden ortalamalarýmýz bu düzeyde dedim.ayrýca ingiltere vizem war 2 kere ingiltereye girmiþ çýkmýþlýðým war bilmem etkisi olmuþmudur ama sonuçta amerilkaya gidip kalmayacaðýmý ülkeme döneceðimi garanti eden bi unsur,ayrýca not ortalamasýndaki kötüde olsa istikrarda önemli
    vizeyi almýþýz 15 gün civarýnda geldi yoðunluk çok fazla onuda dert etmeyin elbet geliyor.Not ortalamasý 2 nin altýnda olupta alanlar baya war o yüzden içinizi rahat tutun..
    hepinize kolay gelsin bol þans

Uzman Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

benim okulda da gecme notu 70 meesela bende bunu solerim ozaamn ise yaraybilir

Uzman Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

yaw vize gorusmesinde ingilizce okadarda onemli diil zaten bence tabi yani zten sorular fix ezberle git yani ama not ortalaamasi biraz problem yaratio bakalim onuda halledebilcezmi

Uzman Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

senin ingilizce olayyi asil amerikada problem yaratcak yani bence gitmedenbiraz ingilizce calis yani cunku orda konusmadan ypmazsin

Wat Profesörü
    Tecrübe Puaný
    18

belli sorular tabi artýk çalýþýp gidebilirsin
    annen baban ne iþ yapýyo hangi bölümde okuyosun amerikaya hangi eyalete gitçen orda ne iþ yapýcan not ortalaman kötüyse neden böyle ..geyik yapmayan bi adama denk gelirsen anca bu kadar sorucaktýr zaten takýr takýr cevabýný ver not ortalamana güzel bi kýlýf uydur not ortalaman 2 nin altýnda ama yinede bi istikrar warsa zaten sorun olmayacaktýr

Uzman Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

not ortalamam zaten benim cikista ona bakarsa benim acimdan ii olur ins. alicaz bakalim ya

Uzman Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

arkadaþlar bu aralar hiç yokmu not ortalamasý düþük olupta vize alan arkadaþ?çünkü artýk mayýs ayýna giriyoruz mayýs ayýnda daha zor diyorlar doðrumudur?

Deneyimli Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

4 gün kaldý ben sana durumu bildirirm benm ortalama 1.96 ve bende çýkýþtaym gerçi almazlarsa onlar kaybeder :P

Acemi Watçý
    Yaþ
    39
    Tecrübe Puaný
    0

vize gorusmesindeyken benden onceki kiþilerden birinin not ortsý 1,8 di son donemde yanlýs hatýrlamýyosam 1.7 falandý biraz terlettiler yani notlarýn neden
    dusuk gibi sorular sordular. oda derslerin zor olduðunu ama gelecekyýl cok calýsýp wereceðini soyledi.. ardýndan doðru upsin yolunu tuttu...

Araþtýrmacý Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

arkadaþlar bnm notumun dusuk olmasýnýn sebebi bir amýlyat geçirdim desem olurmu?yalanda deðil yoksa derslerým zor felan fýlan dýye bir konusmamaý ezberlýyým

Uzman Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

Alýntý smhsvn Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    4 gün kaldý ben sana durumu bildirirm benm ortalama 1.96 ve bende çýkýþtaym gerçi almazlarsa onlar kaybeder :P
    kardeþim sen bana kesin bildir ya neler olup bittiðini buraya yaz inþ. alýrsýn bizde rahatlarýz

Uzman Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

Alýntý krm11 Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    arkadaþlar bnm notumun dusuk olmasýnýn sebebi bir amýlyat geçirdim desem olurmu?yalanda deðil yoksa derslerým zor felan fýlan dýye bir konusmamaý ezberlýyým
    not ortalaman kaç?

Deneyimli Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

Alýntý ozmoz Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    kardeþim sen bana kesin bildir ya neler olup bittiðini buraya yaz inþ. alýrsýn bizde rahatlarýz
    hiç merak etme tüm ayrýntýlarý anlatcam. Hatta otobüsde yaþadýklarýmý bile yazarým abartýp Off valla çok gerildim artk bitsede gitsek )

Uzman Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

aynen öyle bende cok gerginim benýmde 15-20 maýs arasý olcak görüþme bugun alýcaklar randevuyu bakalým nolcak ama ben kalpten gidicem gbi birazdaha düþünürsem bu not ortalamasýný

Uzman Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

Alýntý smhsvn Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    hiç merak etme tüm ayrýntýlarý anlatcam. Hatta otobüsde yaþadýklarýmý bile yazarým abartýp Off valla çok gerildim artk bitsede gitsek )
    bu arada nerde giriceksin vizeye?

Deneyimli Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

istanbul da gircem ben sen nerde giriyorsn?

Uzman Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

aynen bende istanbulda giricem aslýnda ilk baþta ankarada girmeyi düþünüyordum fakat ankaradan çekindim anlatýlanlar yüzünden sora istanbula karar verdim

Araþtýrmacý Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

ozmoz not ortalamam 1.96

Uzman Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

Alýntý krm11 Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    ozmoz not ortalamam 1.96
    inþ. sende alýrsýn kardeþim sen nerde giriyorsun vizeye?ne zaman?

Deneyimli Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

Alýntý charlie_ksk Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    arkadasým benm de ort.1.89'du ds formuyla gittim aldým vizeyi 2 gün önce geldi,hiç umudum yoktu ama gercekten kastýðýma deðmedi konsolosluktaki memura derslerinin-bölümünün zor olduðu konusunda uygun birtakým acýklamalar yaparsan anlayýþla karþýlýyolar emin ol..
    vay çaðlar aldýn demek vizeyi. O zaman seninle bu sene amarikada karþýlýklý kaf kaf çekiyoruz ok mi?

Araþtýrmacý Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

istanbul da 6 mayýs salý

Uzman Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

iyi bakalým umarým alýrsýn vizeyi sende sorada buraya yazarsýn

Araþtýrmacý Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

Alýntý ksk_caner Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    vay çaðlar aldýn demek vizeyi. O zaman seninle bu sene amarikada karþýlýklý kaf kaf çekiyoruz ok mi?
    evt caner aldým vala ben de anlamadým aynen NY'u inletelim

Acemi Watçý
    Yaþ
    38
    Tecrübe Puaný
    0

Standart genel ortalama 2.23,yarýyýl ortalama 1.27

bu sabah 4 arkadas girdik vize görüþmesine ankarada.bi arkadasýmýn yarýyýl ortalamasý 1.27 olduðundan cok kasýyodu sonuçta notlarda bi düþüþ var genel ortalamasý 2.23tü.neyse görüþmesi bizimkinden biraz uzun sürdü notlarýn nie düþük die sormuþ o da problemlerim vardý,ev falan tasýdýk cok calýsamadým ama son sýnavlarým iyi geçti falan demiþ.öle iþte.yani biraz daha ingilizcesini zorlayacak sorular sormuþ bizimine nazaran.sonuç olarak"have nice summer in ohio"diyip ups ye gönderdiler,bunun anlamý büyük ihtimal vize aldý demek galiba ama kesin sonuç 2 gün sonra pasaport eline geçince belli olur tabi.bu arada ds 2019 formumuz vardý.
    yani ben derimki tabiki notunuz düsükse biraz daha ciddi hazýrlanýn vizeye ama umutsuz olmayýn tamamen o anki durumla ve sizinla ilgili bi karar olucak.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar

Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)