arkadaslar beným tecrubem ne olursa olsun sordugu her soruyo mantýklý bý cevap verýn dogru olmasý onemlý degýl. gorevlý sadece senýn o anký tutumuna bakýyo yaný basta kendýn inanman lazým yalanýna. ben son sýnýfým ama uzattým. beným transkipimi actý teker teker tum f lerý iþaretledi. yaklasýk 30 40 tane falan . bunlardan nýye kaldýn dedý. ben onceden boyle bý soruya hazýrlanmadýgým ýcýn ilk basta afalladým. sonra bi ilham-ý Ýlahi ileben anadolu öðretmen lisesi mezunuyum. bunlar hep elektronýk dersleri ilk zamanlarda anlamakta zorlandým tarzý tam olarak ingilizcesini kendiminde anlamadýgý biþeyler soyledým hýýmm yaptý ok dedi. yaný sordugu sorulara neden boyle neden soyle gibi sorulara olasýlýk herzaman bý cevabýnýz olsun. aaaa uuu yapýp adam akýllý cevap vermezsenýz kesýnlýkle vermýyolar býrcok kez sahýt oldum..

ben anadolu öðretmen lisesi mezunuyum. bunlar hep elektronýk dersleri ilk zamanlarda anlamakta zorlandým tarzý tam olarak ingilizcesini kendiminde anlamadýgý biþeyler soyledým hýýmm yaptý ok dedi. yaný sordugu sorulara neden boyle neden soyle gibi sorulara olasýlýk herzaman bý cevabýnýz olsun. aaaa uuu yapýp adam akýllý cevap vermezsenýz kesýnlýkle vermýyolar býrcok kez sahýt oldum..
Alýntý

þimdiden hazýrlýklara baþla ozaman sn

Bookmarks