arkadaþlar aranýzda not ortalamasý düþük olupta vize alan yada alanlarý duyan arkadaþlar varsa benimle paylaþýrsa sevinirim...........
arkadaþlar aranýzda not ortalamasý düþük olupta vize alan yada alanlarý duyan arkadaþlar varsa benimle paylaþýrsa sevinirim...........
ben aldm mesela nt ortalamam 1.98 di ki geçmiþ dönmelerde daha düþüktü yane vizede bi problem olmadý sadece notlarýn niye kötü dedi bende bi kaçtane zor dersim vardý ama öbür dönem alcam ve geçicem dedim o kdr yane az bi ingilizceyle olsada hertürlü veriolar vizeyi
ortamala 45 yani 1,8 carsamba sabahi saat 7.45 vise gorusmem var istanbulda...
oglen buraya sonucu yazýcm ayrýntýlarýyla
benimde 1,82 ortalamam vize görüþmem daha kesinleþmedi.ama bi ara gidicez bizdeyýldýrým vize sonucunu ve neler olup bittiðini ayrýntýlarýyla yazarsan çok sevinirim umarým hakkýnda hayýrlýsý olur
arkadaþlar çok rahat olun önceden gelebilcek sorular hakýnda saglam cevaplar hazýrlayýn
ozman etkili olur bide sempatik olun abi þebek gibi gülün etkili olur
!!! VÝZEDE FÝRE VERMEYEN TEK FORUM !!!
ben 1.91 ortalama ile girdim, herkese verdikleri yeþil kaðýdý banada verdiler. Ben 1.80 hatta 1.47 ile o kaðýdý alan bile gördüm orda. tabii kaðýdýn anlamý vize aldýn demek mi bilmiyorum
Konu ksk_caner tarafýndan (17-03-2008 Saat 05:51 AM ) deðiþtirilmiþtir.
þu kaðýdýn renginin ne anlama geldiðini bir türlü anlamadým
bende anlamadým þu kaðýdýn ne manaya geldiðini...inþallah 1,82 ortalamayla verirler banada vize söylediðiniz bütün yöntemleri denicem bakalým iþe yarýcakmý?arkadaþlar bide bu düþük ortalamalý arkadaþlar vize görüþmesini detaylý yazara çok sevinirim....
dostum benm ortalama da 1.82 ingilizcem kötü degil ama þu ortalama iþi kasýyo biraz.. sonuçta risk var![]()
evet iþteoyüzden uykularým kaçýyor zaten çok stres yaptým yaw
umarým bir sorun çýkmaz...þöyle bikaç kiþi vize tecrübesini anlatsa biraz rahatlýcam ama yok galiba fazla notu düþük olupta alan....
arkadaþlar bence hiç stres yapmanýza yada heycanlanmanýza gerek yok benim dediðim gibi ortalamam kötüyüdü yane 2.sýnýf öðrencsiyim dönem ortalamalrým 1,4 1,7 ve 1,98 zaten zaten bu vize görüþmesi en fazla 5dk bile sürmüyo yane biraz kendinize güvenin zaten orda sorduklarý sorular standart yane çalýþmadýðýnýz yerden sormazlerbana sadece ailen ne iþ yapýyor okulu bitirince ne olcan amerikada nerde çalýþcaðýmý ve notlarýmýn niye kötü olduðunu sordu o kdr yane bunlara düzgün cevap verirsenz bence hiç bi sorun çýkmaz ingilizcenize güveniyorsanýz hertürlü alýrsanýz vizeyi bence..
bu notlarýn neden düþük sorusuna nasýl bir cevap verdin?
dedimki 2-3 tane zor dersim vardý ama onlarýda öbür döneme alcam ve geçicem dedim oda ok than.. dedi![]()
evet diðer dönem alýcam demen etkili olmuþ bence geri döncem demiþsin yani adama bende bunun gibi þeyler söyler yýrtarým inþallah
yaw yokmu baþka þöyle not ortalamssý düþük olupta vize alan bir arkadaþ
arkadaþlar bu forumda bir þeye acayip sinir oldum vize alana kadar millet yazýyo sora kimseye yardýmcý olmuyo ben vefasýzlýk yapmak istemiyom ama beni iyi dinleyin çünkü vize alýrsam wat rekorlarýndan birine imza atacam hazýrlýðým ortalamam 37 bende 14 martta istanbula gittim adama derdimi iyice anlattým notum þöle düþük falan adam bana ama baya soru sordu bi ara bitti bu iþ dedim bana yeþil kaðýdý uzattý en son olarak babamý falan sordu yani size diyecem ne kadar erken vizeye giderseniz alýrsýnýz vizeyi kafanýza hiç takmayýn o kadar da zor biþe deðil sadece kendinizi iyi ifade edin oda sorulara bi saaat baksanýz yeter bu arada msn adresim xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx ekleyip vize ile ilgili her þeyi sorabilirsiniz þirketim bana yüzde 90 aldýn vizeyi dedi ds 2019 gelecek o zaman belli olacak hepinize baþarýlar hayýrlýsý olsun
Forumda MSN adresi paylaþmak yasaktýr arkadaþlar.
Üyelerimizin birbirleri ile iletiþime geçebilmeleri için Facebook Grubumuz mevcuttur.Lütfen orayý kullanýnýz.
Uyarýlarý dikkate almayan kullanýcýlar siteden süresiz banlanacaktýr!
Konu Fiorex tarafýndan (21-03-2008 Saat 12:16 PM ) deðiþtirilmiþtir.
moneytalks
kardeþim ben seni ekledim inþallah dogru eklemýsýmdýr senden biraz bilgi alcam
kardeþim windowslive olarak ekle hotmail olarak deðil dikkat et ona
moneytalks
Forumda MSN adresi paylaþmak yasaktýr arkadaþlar.
Üyelerimizin birbirleri ile iletiþime geçebilmeleri için Facebook Grubumuz mevcuttur.Lütfen orayý kullanýnýz.
Uyarýlarý dikkate almayan kullanýcýlar siteden süresiz banlanacaktýr!
Napolyona özenmeden önce, ara...ara...ara !!! TW ARAMA KONSOLU
VÝZE BÝTÝÞ TARÝHÝ VE MAKSÝMUM KALMA SÜRESÝ
ÞÝRKET SEÇÝM YÖNERGESÝ (ORTAK BÝLDÝRÝ) Maðdur olmamak için okuyunuz...
Havalimanýna indikten sonra nasýl gideceðiz? diyorsanýz bu konu tam size göre
aaa süper ya kardeþim hayýrlý olsun nerden aldýn vizeyi?bide notla ilgili biþi sordumu?
eyv.saol kardeþ,istanbul'da aldým.not ortalaman nie düþük die sordu tabii ki ama ben derslerin zorluðunu sayýsal dersler fln gördüðümüzü bu dönm daa cok calýþtýðýmý ve ortalamamýn bölümdeki öðrencilerin ortalamasýnýn cok fazla altýnda olmadýðýný fln söledim ve ikna oldu snde bu tip sebepler gösterebilirsin,ortalamam düþük die cok fazla panik yapma sakin olup sorduðu sorulara inandýrýcý cvplar verirsen alýrsýn vizeni kolay gelsn..
beným arkadasým 4 nýsanda ankarada výzeye gýrdý not ortalamasý 1.67 olmasýna ve zerre kadar ýngýlýzce býlmemesýne ragmen výzeyý aldý. hatta turkce muhabbet etmýsler. sadece býkac soru ezberlemýs.
iþte bana böyle þeyler anlatýn arkadaþlar süper umarým bende alýrým güzel sebeblerim var tabiki bu not olayý için benýmde bakalým nolcak
yok yok hastaydým kýz arkadaþ filan dýýýl ya beným hakkaten geçerli bi sebebim var ve doðruda sayýlýr ben okulun basketbol takýmýndayým ordan okuldan kulüpte olduuma dair bi belge alýcam onunla gidicem dicem cok yoðun antrenanlarým oluyor basketboluda cok sevýorum oyusden pek derslerýme yogunlasamadým ama seneye çalýþýcam çünkü artýk son senem mezun olmam gerek filan dicem bakalým nasýl olcak ii mi kötümü ama bana iyi bi bahane gibi geldi ne diyosunuz?![]()
umarým olur alýrsam bütün foruma yemek yolluorum kargoyla![]()
ooo super vala yaþimdiden hazýrlýklara baþla ozaman sn
![]()
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)
Bookmarks