Work and Travel
Toplam 7 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 7 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Saç Sakal Dövme Küpe

wonderer
    Guest

Thumbs up Saç Sakal Dövme Küpe

Arkadaþlar bu sene ilk kez wat yapacaðým kýsmet olursa
    Henüz iþim belli deðil ve açýkçasý çok kararsýzým.Benim için öncelik 1aylýk travel deðil 3 ay yaþanacak olan eyalet ve þehrin güzel olmasý,eðlenceye hitap etmesi.

Bu yüzden herkes gibi çalýþma hayatýný mümkün olduðunca rahat geçirmek istiyorum.2 yýllýk saçým ve yaklaþýk 1 aylýk sakalým var ancak temiz bakýmlý ve düzenli aralýklarla kýsaltýrým.Kýyafet neyse de bu þekilde kýlýða karýþmayacak bildiðiniz,gördüðünüz,duyduðunuz,þahit olduðunuz iþ yerleri ya da meslekler var mý?

Önerilerinize açýðým

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Gýda sektöründe haklý olarak çok karýþýrlar. Giyim tarzý yerlerde saç-sakal düzgün olarak kesilecek,daðýnýk olmayacak ibaresi oluyor genelde. Saç sakal açýsýndan benim gördüðüm en rahat kiþiler eðlence parkýnda çalýþan kiþilerdi. Tabi her iþin negatif yaný olduðu gibi o iþinde negatif yaný sýcaðýn altýnda çalýþacak olman.

wonderer
    Guest

Eðlence parklarý iyi bir seçenek aslýnda ancak ben de özellikle six flags de çok katý olduklarýný duymuþtum ne derece doðru bilemem

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Kati olabilirler evet. Ama malesef bazen ödün vermen gerekiyor tarzindan sonucta alt sinif isci sayiliriz orda Bende sapka takmaktan nefret ederdim ama zorunlu tutuluyordu,ayni sekilde sakal olayi vs.

wonderer
    Guest

travellover tabiki haklýsýn ben de sana katýlýyorum ama Türkiye'de birçok part time öðrenci iþinde saçýn sakalýn hatta küpenin bahsi bile geçmezken abd de bu muameleye maruz kalmak sinir bozucu.Onlar da haklýlar disiplin hijyen vs için ancak illaki bu kadar takýlmayan yerler de vardýr bunlarý öðrenmek istiyorum.

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puaný
    10

Sizin anlayamadiginiz gideceginiz isler part time , ogrenci isi filan denebilecek isler degil. Full time calisacaksiniz ve gercekten disiplinli sekilde calisacaksiniz. Ayrica Turkiye de kurumsal neredeyse tum firmalarda cok uzun veya bakimsiz sakal , kupe , ve gorunen yerlerde dovme yasaktir. Ise alimlarda bu tarz kriterleri gozonunde tutarlar. Bizzat Insan Kaynaklari yoneticisi kisilerden biliyorum bunu.

wonderer
    Guest

Kurallarý biliyorum tekrar hatýrlattýðýnýz için saðolun deneyimli watçýlardan naçizane öðrenmek istediðim þey kýlýk kýyafet konusunda bildikleri rahat iþ yerleri olup olmadýðýydý ama sanýyorum ki cevap gelmeyecek ve tartýþma ortamý yaratýlacak

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar

Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)