Work and Travel
Toplam 26 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 26 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: 2017 Vize Görüþmeleri

Araþtýrmacý Watçý
    Tecrübe Puaný
    14

Standart 2017 Vize Görüþmeleri

Evet arkadaþlar 2017 vize sezonu açýlmýþken hikayelerini dinleyelim.

Ben 28 martta gireceðim görüþmeye detalarý bildirim .

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

14 mart'ta görüþmeye gittim ve çok rahat bir þekilde aldým.Sanýrým 100 kiþilik randevu vardý ve toplam tahminimce 5 10 kiþi býrakmýþlardýr.Çok iyiler ve kibarlar.Herkesin bu sene rahat bir þekilde alabileceðini düþünüyorum.Sorunuz olursa sorabilirsiniz

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Kalanlar neden kaldý biliyor musun dostum

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

pek muhabbet etme þansým olmadý fakat not ortalamasý olduðunu düþünüyorum

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puaný
    10

Alýntý baffee Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    pek muhabbet etme þansým olmadý fakat not ortalamasý olduðunu düþünüyorum
    yeni bir baslik acip ya da bu baslik altina gorusmeni detaylandirarak yazabilir msin? Gristen , beklemeye , sonra da gorusmedeki sorulara kadar yazabilirsen cok iyi olur diger girecekler icin.

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Alýntý ozgursum Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    yeni bir baslik acip ya da bu baslik altina gorusmeni detaylandirarak yazabilir msin? Gristen , beklemeye , sonra da gorusmedeki sorulara kadar yazabilirsen cok iyi olur diger girecekler icin.
    Arkadaþlar her þeyi tek tek çok güzel anlatmýþlar.Benim de size tek tavsiyem mülakata girdiðiniz de sürekli güleryüzlü olun anlamadýðýnýz soru olursa anlamadýðýnýzý tekrar sormasýný rica edin.Gerginliðinizi üzerinizden atýn ve emin olun her þkey çok kolay ve güzel olur.Umarým herkes sorunsuz vizesini alabilir

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Ýyi Günler

Forumda yeniyim , bu yaz work and travele gideceðim lifeguard olarak Virginia'ya fakat tek problemim vize. 1.9 ortalamam var ve bölümüm biraz zor , 2 tane muaf olduðum ders var sene baþýnda baþarýlý olduðum için sýnavý girip direkt vermiþtim ama not olarak geçmedi yani ortalamaya dahil olmadý transkripte de gözüküyor muaf olduðum.Eðer muaf olmasaydým 2.3 civarý ortalamam olacaktý.Ýntermediate ingilizce seviyem var .Ve ilk sýnýftaym. Vize þansýmý nasýl deðerlendiriyorsunuz ? Mayýs 10 da Ýstanbul da vize görüþmem var.

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puaný
    10

burad yaptigin aciklamayi orada da yaptiginda sorun olacagini sanmiyorum.

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Teþekkür ederim cevap için

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

DS Formum hala gelmiþ deðil. 12 Nisan'a kadar gelmesse uçak biletim yanacak. Firma alma diye ýsrar etti ama ben fiyatlar yükselir diye aldým. Daha önce DS Formu geciken var mý ?

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puaný
    10

ucak bileti cok artmazdi aslinda. Ayrica sirketin aldiysa bu vize tarihini , cok buyuk ihtimalle yetistirirler belgeyi.

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Bugün 18 mayýs'a vize görüþmesi alýndý sizce de geç deðil mi ? Bir fikriniz varsa paylaþýr mýsýnýz ?

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puaný
    10

acikcasi baya gec. Ancak bu sene vize gorusmelerini o kadar gec baslattilar ki yigilma oldu. Mart 15 gibi basladi sanirim vize gorusmeleri. Gectigimiz yillarda bireysel olarak subat ayinda baslardi ve hatri sayilir ogrenci sayisi subat ve mart basinda gorusmeye giderdi.Bu arada gectigimiz hafta bir ogrenci yine mayis ortasina randevu aldi. Yani bu seneki randevu tarihleri boyle malesef.

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

11 Nisan 2017 Salý Günü bende Vizemi Almýþ Bulunmaktayým.
    Vizemi rahat bir þekilde aldým sýkýntý yapýlacak birþey yoktu.

Vize reddi alan o kadar kiþiden sadece 2 kiþiyi gördüm birisi yüksek linsans öðrencisi oldugundan sorun yaþamýþ onun dýþýnda Nerde Öðrencisin/Ne iþ yapacaksýn/ Tecrüben varmý sorusu dýþýnda soru sorulmadan aldým

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Merhabalar arkadaþlar, son sýnýf öðrencisiyim geçen senede son sýnýf öðrencisiydim Work and Travel yaptým dersim kaldýðý için okul uzadý ve bu senede yapmak istiyorum dun þirketim bana uyarýda bulundu Ankara Konsolosluðunda 4. sýnýf öðrencilerine RED veriyorlarmýþ bilgisi olan var mý
    Ýstanbul' da vize görüþmesine girmemi önerdiler ama tarih biraz geç olucak 24 Mayýs gibi sizin önerileriniz neleredir ya da 4. sýnýf öðrencilerinin karþilastiðý sorunlara þahit olan var mý?

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puaný
    10

acikcasi konsolosluklar arasinda resmi olarak fark yok. Yani birisi mezunlara red verirken digeri vizeyi verecek diye birsey yok. Yine de istanbulu deneybilirsin sana kalmis bir durum.

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Ben Ankara 'da girip olmassa Ýstanbul denerdim ama sirket ilk görüþmeden ret alirsan ikinciye þansýn azalir dedi. Aranizda ya da bildiginiz Ankara' dan 4. Sinif vize alan var mi?

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Alýntý boybeyi Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    11 Nisan 2017 Salý Günü bende Vizemi Almýþ Bulunmaktayým.
    Vizemi rahat bir þekilde aldým sýkýntý yapýlacak birþey yoktu.

Vize reddi alan o kadar kiþiden sadece 2 kiþiyi gördüm birisi yüksek linsans öðrencisi oldugundan sorun yaþamýþ onun dýþýnda Nerde Öðrencisin/Ne iþ yapacaksýn/ Tecrüben varmý sorusu dýþýnda soru sorulmadan aldým
    kardeþ bende yüksek lisans öðrencisiyim , o elenen çocukla ilgili baþka bilgin var mý ? 28 nisanda istanbulda görüþmem var. sen nerede girmiþtin?

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puaný
    10

@alig34 herkesin durumu farkli bunu dusunun. Bunca zaman bircok yuksek lisans ogrencisi vize aldi. Ankarada da bircok ogrenci vize aliyor.

Son olarak da @atlanta ilkinde red yiyip ikincide vize bircok kisi var. Yani sirketin israrla niye istanbula yonlendiriyor anlayamadim. Yine de icin rahat etsin kafanda orasi daha mi kolay olurdu diye dusunme istanbulda gir.

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Alýntý ozgursum Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    @alig34 herkesin durumu farkli bunu dusunun. Bunca zaman bircok yuksek lisans ogrencisi vize aldi. Ankarada da bircok ogrenci vize aliyor.

Son olarak da @atlanta ilkinde red yiyip ikincide vize bircok kisi var. Yani sirketin israrla niye istanbula yonlendiriyor anlayamadim. Yine de icin rahat etsin kafanda orasi daha mi kolay olurdu diye dusunme istanbulda gir.
    üstad ben bileti gidiþ dönüþ aldým ayrýca erasmusu kazandým dönünce erasmusla italya ya da macaristana gideceðim (þuan tam net deðil) bunun için erasmus ofisinden kazandýðýma dair kaþeli falan belge mi istesem ne yapsam , bu belgeyi ve gidiþ dönüþ aldýðým bileti yanýmda götürsem bir artýsý olur mu sence?

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puaný
    10

mantikli , eger firsatin olursa erasmusa katilacagini mutlaka belirt. Belge de alabiliyorsan al.

Araþtýrmacý Watçý
    Tecrübe Puaný
    12

Alýntý alig34 Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    üstad ben bileti gidiþ dönüþ aldým ayrýca erasmusu kazandým dönünce erasmusla italya ya da macaristana gideceðim (þuan tam net deðil) bunun için erasmus ofisinden kazandýðýma dair kaþeli falan belge mi istesem ne yapsam , bu belgeyi ve gidiþ dönüþ aldýðým bileti yanýmda götürsem bir artýsý olur mu sence?
    kabul belgeni götürmen daha faydalý. direk erasmus yapacaðýn okuldan gelen bir belge

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Alýntý fethi Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    kabul belgeni götürmen daha faydalý. direk erasmus yapacaðýn okuldan gelen bir belge
    Daha yazismalar devam ediyor, kabul ettiler ama proseduru tamamlayici belgelerle ugrasiyoruz hala o da haziran gibi biter heralde , yani suan elimde kabul belgesi malesef yok , okulun sitesindeki kazandi yazan ilani goturebilecegim sadece malesef

Araþtýrmacý Watçý
    Tecrübe Puaný
    12

Alýntý alig34 Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Daha yazismalar devam ediyor, kabul ettiler ama proseduru tamamlayici belgelerle ugrasiyoruz hala o da haziran gibi biter heralde , yani suan elimde kabul belgesi malesef yok , okulun sitesindeki kazandi yazan ilani goturebilecegim sadece malesef
    uluslararasý ofisle görüþ onlar bir belge verebilirler öðrenci erasmus programýna katýlacaktýr gibi

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Merhabalar. Sanýrým daha vize alacak arkadaþlar var. Söylemek istediðim bir þey var. Ýçinizdeki sýkýntýyý gidermek amaçlý, kesinlikle kendinizi kasmayýn ne bileyim güler yüzdür þudur budur kendiniz olun. Benim görüþmem 2 dakika falan sürdü ne olarak çalýþacaksýn nereye gidiyorsun ne okuyorsun diye sordu ve sonra da onaylandý zaten . Bol þans...

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Merhaba arkadaþlar ben geçen yýl WAT'a baþvurup vize alamamýþtým. Bu yýl yeniden kayýt oldum þirketime geçen yýlýn bu yýla herhangi bir etkisi olur mu diye sorduðumda hayýr bu yýl yeniden ilk defa giriyormuþum gibi olacaðýný söylediler bu doðru mu geçen yýl ki red bu yýla olumsuz yansýr mý ?

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar

Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)