Anladım özgür çok teşekkür ederim bugüne kadar çok yardımcı oldun.
Dün bu konu üzerinde baya düşündüm ne diyebilirim diye. Sizlerinde fikrini alayım..
3. dönem derslerim kötü 2-3 tane F1 notum var ve ortalamam şuan 1.88 bu dönem derslerim daha iyi bunları kanıtlar niteliğinde hocalarımdan refarans mektubu alcam. içeriği 3. dönemde zayıf olan derslerimin 4. dönemde düzelttiğime dair bir kaç mektup..Bunlar kapalı zarfta ve mühürlü bir şekilde götürcem.
vize görüşmesinde:neden red yediğime dair bir soru alırsam ;çok heycanlı olduğumu ve kendimi yeterince açıklayamadığımı söyleyeceğim ve Derslerimin bir sene önceki gibi olmadığını daha zor olduğunu ve adapte olamadığımı söyleyeceğim( daha iyi bir fikri olan varsa lütfen paylaşsın ) ama 4. dönemimim de derslerimi düzelttiğimi ve bunları kanıtlar nitelikte refarans mektupları ile gideceğim son olarak bu programın benim için önemli olduğunu seneye erasmus yapacağımı ve bunun için ingilizcemi geliştirmek için güzel bir fırsat olduğunu söyleyeceğm...
Sizlerin fikirlerine ihtiyacım var yüzdüm kuyruğuna kadar geldim sizce çıkarmam ya da eklemem gereken bir şey var mı arkadaşlar ?

Alıntı
Bookmarks