Work and Travel
Toplam 73 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Wat 2018 Genel Sohbet Ba?l???

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

herkese merhaba.

?uan i? seçme a?amas?nday?m. iki i? aras?nda karars?z?m önerilerinizi rica edecektim.
    w?scons?n dells - busser - 6,50$+tips - konaklama:340$
    west glacier - dishwasher - 9,50$ - konaklama:100$

aç?kças? w?scons?n dells'te,tips az olursa az para kazanmaktan korkuyorum ve Türklerle ayn? eve dolu?mak da istemiyorum (dil aç?s?ndan)
    west glacierde de wallmart vb. olmad??? için yemek i?ini nas?l hallederim?

herkese çok te?ekkür ederim.

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

Alıntı stratink Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    herkese merhaba.

?uan i? seçme a?amas?nday?m. iki i? aras?nda karars?z?m önerilerinizi rica edecektim.
    w?scons?n dells - busser - 6,50$+tips - konaklama:340$
    west glacier - dishwasher - 9,50$ - konaklama:100$

aç?kças? w?scons?n dells'te,tips az olursa az para kazanmaktan korkuyorum ve Türklerle ayn? eve dolu?mak da istemiyorum (dil aç?s?ndan)
    west glacierde de wallmart vb. olmad??? için yemek i?ini nas?l hallederim?

herkese çok te?ekkür ederim.
    Islerin daha detayli aciklamasi var mi ? Ortalama kac saat veriyorlar ? Iki konaklama da aylik mi ? West Glacier isinde yemek destegi yok mu ? bunlari soylersen detayli sekilde yardimci olurum

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı ozgursum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Islerin daha detayli aciklamasi var mi ? Ortalama kac saat veriyorlar ? Iki konaklama da aylik mi ? West Glacier isinde yemek destegi yok mu ? bunlari soylersen detayli sekilde yardimci olurum
    maalesef ortalama saatleri yazmam??lar listeye. onunla alakal? yar?n görü?ece?im. evet iki konaklama da ayl?k. yemek deste?iyle ilgili de aç?klama yok.
    te?ekkür ederim cevap için

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

Alıntı stratink Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    maalesef ortalama saatleri yazmam??lar listeye. onunla alakal? yar?n görü?ece?im. evet iki konaklama da ayl?k. yemek deste?iyle ilgili de aç?klama yok.
    te?ekkür ederim cevap için
    hmm sana sadece bunlar mi soylendi , ben bunlara bakarak sana sunu diyebilirim benzer paralar kazanirsin ancak galcierdeki is dha ucuz konaklamali oldugu icin daha cok birikim yapabilirsin. Wisconsin dells de ikinci is bulma imkanin daha cok olur , ikinci is bulursan daha cok biriktirirsin. Wisconsin dells yazin cok canli olur ve cok fazla watci olur. Turk de. Glacierde de turk olacaktir ama az olur ve oldukca sakin bir hayat seni bekliyor. Ikisi cok farkli isler ondan hangisi sana dha cok uyuyor bilemiyorum.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

hmm sana sadece bunlar mi soylendi , ben bunlara bakarak sana sunu diyebilirim benzer paralar kazanirsin ancak galcierdeki is dha ucuz konaklamali oldugu icin daha cok birikim yapabilirsin. Wisconsin dells de ikinci is bulma imkanin daha cok olur , ikinci is bulursan daha cok biriktirirsin. Wisconsin dells yazin cok canli olur ve cok fazla watci olur. Turk de. Glacierde de turk olacaktir ama az olur ve oldukca sakin bir hayat seni bekliyor. Ikisi cok farkli isler ondan hangisi sana dha cok uyuyor bilemiyorum.
    evet maalesef. bir excel dosyas? var ve sadece bu bilgiler var ?uan. yard?m?n?z için çok te?ekkürler. ben bu listeden bana en uygun görünenleri seçmeye çal??t?m 3 adet. bu ikisi aras?nda da tak?ld???m nokta:dedi?iniz gibi Glacier'in sakinli?i,ve yak?nlarda market olmamas?. w?scons?nde de avantajlar?yla beraber çok türk olmas?. sizce bu büyük bir sorun mu ?
    bir de ilk s?raya yazaca??m ?u i? var: salisbury massachusetts - diswasher - 11$ - konaklama:400 . bunu en ba?a yazaca??m. bostona falan yak?n oldu?u için ve hem sakin hem de belki 2. i? bulabilirim

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

bulasikciligi dusunuyorsan housekeepingi de dusunebilirsin , cok fark yok aralarinda. Seceneklerin artar boylelikle.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

bulasikciligi dusunuyorsan housekeepingi de dusunebilirsin , cok fark yok aralarinda. Seceneklerin artar boylelikle.
    onu da dü?ündüm de. onda ücret dü?ük ve ?ehirler kötü. bir tek rapid city var güzel olan.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)