Baþvurularýn Yüzde Kaçý Olumlu Sonuçlanýyor çok Red Yiyen Var Mý??bu Konu Hakkýnda Bilgisi Olan Var Mý??
Baþvurularýn Yüzde Kaçý Olumlu Sonuçlanýyor çok Red Yiyen Var Mý??bu Konu Hakkýnda Bilgisi Olan Var Mý??
böyle bi istatistik yok ama %95in üzerinde diyebilirim
geçen sene her 10 kiþiden 9 u alýyor diye bir istatik vardý. geçen seneye nazaran bu sene almak daha kolay olduðu göz önünde bulundurulursa alamamak nerdeyse imkansýz gibi bi þi oluyor.. istisnalar hariç(soruþturmaya takýlanlar... maksimumu heyecan yapanlar...vs.. )
bu sene nin diðer seneden farký ne neden daha kolay vize almak?
cunku abd turkiyeden katýlan katýlýmcýlarýn sayýsýný 2 katýna cýkarmak istiyor.
anladým. e süper ozaman sevindirici bir durumözellikle benim gibi not ortalmasý düþük olanlar için
![]()
Daha çok katýlýmýn olmasýný istemelerinin sebebi de Türk Gençliðinin anti amerikancý akýma dahil olmasýna bir anlamda engel olmaktýr. Son dönemlerde artan anti-amerikancý konuþmalar, protestolar ve benzeri birçok aktivitenin Amerikan Halkýna mal edilmemesi gerekiyor. Oraya gittiðinizde istisnalar hariç insana ne kadar deðer verildiðini göreceksiniz. Tanýmadýðýnýz insanlarýn yüzünüze gülümser bir þekilde "Hi" diye selamlamasýna þaþýrmayýn.
admin (at) turkishwat.net
donduunde turkiyede herkese selam vermek için kafa egdiginde alacaýn tepki evet aa sapýga bak olabilir![]()
evet kesinlikle mesela türkiyede yolda yürürken birine çarptýðýnýzda keskin bi bakýþ alýrken ameikada so sorry diyen gülümseyen bi yüz görücez inþallah tabi(vize)![]()
yok ben USA den dönünce Türkiye'de herkese selam verme alýþkanlýðý kazanan watcý ogrenci profilinden bahsediorm.![]()
anladým anladým benim geçen sene giden arklarda bayaðý bi zorlanmýþlardan zaten geldiklerinde her açýdan senin bahsettiðin profilden çýkmak içinde zorlamýþlardý bayaðý![]()
cok ii ya ne kadar cok katýlým o kadar cok ii
ozmoz baba ýkýmýzýnde not ortalamasý dusuk sen ne tarafa gidiceksn goruselým
wwalla ben ne tarafa daha karar veremedim ama bu cuma kararýmý vericem sen ne tarfa gdiosun?not ortalamasý kaçtý senin?
çok güzel rahatlatýcý bilgiler...en azýndan þöle ben 6 ay a yakýn ingilterede okudum demekki yüzümüze hi demeleriyle ingiltereden sonra orasý cennet gibi gelecek...![]()
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)
Bookmarks