Work and Travel
Toplam 3 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 3 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: United Towersýn ön baþvuru ücretimi vermemesi

Acemi Watçý serkan1991 - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puaný
    0

Standart United Towersýn ön baþvuru ücretimi vermemesi

Yaklaþýk 5 ay önce floridada internship yapmak için UT ye kaydoldum. Sözleþme imzalandý ve 500 dolar ön kayýt ücreti verdim. Vize süreci, gelen iþlerden bana dönüþ yapýlmamasý, gelen iþlerin kötü lokasyonlarý sebebiyle iþe yerleþtirilmedim ve para iademi istediðimde para iadem yapýlmýyor. Ellerinde sözleþmeleri olduðu için 500 dolarýmý vermiyorlar ve telefonlara çýkmýyorlar . Bu konuda ne yapýlabilir arkadaþlar fikirlerinize ihtiyacým var þimdiden teþekkürler.

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puaný
    10

Alýntý serkan1991 Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Yaklaþýk 5 ay önce floridada internship yapmak için UT ye kaydoldum. Sözleþme imzalandý ve 500 dolar ön kayýt ücreti verdim. Vize süreci, gelen iþlerden bana dönüþ yapýlmamasý, gelen iþlerin kötü lokasyonlarý sebebiyle iþe yerleþtirilmedim ve para iademi istediðimde para iadem yapýlmýyor. Ellerinde sözleþmeleri olduðu için 500 dolarýmý vermiyorlar ve telefonlara çýkmýyorlar . Bu konuda ne yapýlabilir arkadaþlar fikirlerinize ihtiyacým var þimdiden teþekkürler.
    Kardesim anladigim kadariyla sirketle gorusmeye gittiginde Florida da staj istemissin senin bu istegini gorup kaydini almislar. Florida da is bulamayinca parani iade istemissin. Buraya kadar dogru mu anladim? Eger dogruysa malesef bakman gereken yer sozlesmedir. Imzaladigin sozlesmedeki iade kosullarina gore para iade ederler. Eger sozlesmede senin hakli oldugun taraf oldugunu goruyorsan direk bir avukat araciligiyla parani geri al. Eger sozlesmede onlari hakli cikartan maddeler varsa yapacak bir sey yok. Ilk kayit olurken Floridada ise yerlesim olmazsa para iade edilir gibi bir madde ekletmeliydin.

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Bu þirketlerin tek dertleri öðrencilerden kazanabildikleri para kazanmak. Yolunacak kaz muamalesi resmen.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar

Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)