Work and Travel
Toplam 87 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: tanisalim evlenelim (amerikada) :)

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Roma seni destekliyorumeğer sen bu işi başarırsan senin takipçilerin olacaktır mutlaka.Artık sende danışmanlık yaparsın bu niyette olanlara.Benim bi arkadaşım iki sene orada yaşadıktan sonra,beraber olduğu kızla bu yaz new jersey de evleniyor.Kız buna zaten beraber yaşıyoruz seninde vize problemin var,evlenelim çözülsün probleminde demiş.Altın tepside sunmak diye buna deniyor sanırımBi kaç gün önce görüştüm,bir aydır evrak toplamaya çalıştığını söylüyor.Oldukça zorluyorlarmış şartlarını.Mahkemede evlenecekmiş üstelik. (ne acaip iş) Sana tavsiyem evrak işleri bu kadar sürüyorsa bir an önce harekete geçmen.Ayrıca sana amerikada en hızlı ve yasal yolla bu işi nasıl yapabileceğini konsolosluklarımız belirtir.Bence onlarada bi danış,vatandaşsın sonuçta mutlaka yardım ederler.
    *EnFla ProDuction™*

Üstad
    Tecrübe Puanı
    21

Alıntı enflamatuar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Roma seni destekliyorumeğer sen bu işi başarırsan senin takipçilerin olacaktır mutlaka.Artık sende danışmanlık yaparsın bu niyette olanlara.Benim bi arkadaşım iki sene orada yaşadıktan sonra,beraber olduğu kızla bu yaz new jersey de evleniyor.Kız buna zaten beraber yaşıyoruz seninde vize problemin var,evlenelim çözülsün probleminde demiş.Altın tepside sunmak diye buna deniyor sanırımBi kaç gün önce görüştüm,bir aydır evrak toplamaya çalıştığını söylüyor.Oldukça zorluyorlarmış şartlarını.Mahkemede evlenecekmiş üstelik. (ne acaip iş) Sana tavsiyem evrak işleri bu kadar sürüyorsa bir an önce harekete geçmen.Ayrıca sana amerikada en hızlı ve yasal yolla bu işi nasıl yapabileceğini konsolosluklarımız belirtir.Bence onlarada bi danış,vatandaşsın sonuçta mutlaka yardım ederler.
    en basta ben evlenmegi dusunmuyodum,yalniz gecen sene benim universiteden bi cocuk wat'la gitti ve geri donmedi evlendi hepsi green card icin.green card almagin en kolay yolu evlenmek deniliyor.
    Şirket Seçim Yönergesi
    VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ

BİZİM GÜCÜMÜZ YALNIZ KARDEŞİMİZİ YENMEYE YETİYOR!!! AZERBAYCAN 1 - 0 TÜRKİYE

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)