Merhaba, þuan not ortalamam 1.93 united towersla görüþüyordum bütünlemelerden önce 1.88di puaným yükseltirim diye konuþmuþtum ama kocaeli üniversitesinde okuduðum için 65 barajýna takýldý notlarým hiç FF notum yok DD koþulluya kaldý çoðu ortalamam 2.00 altýnda olduðu için geçemedim koþullu derslerden united towers yarýyýl ortalamama baktý yarýyýl koþullulardan dolayý 1.50 di bursa ofisiyle görüþüyordum ama kocaelide okuduðum için danýþmaným istanbuldaydý istanbuldaki danýþmanýn hiç olumlu yanýt vermeden reddetti baþvurumu þimdi succes eskiþehir wat ofisi ile görüþüyorum nasýl bir þirkettir bilgisi olan var mýdýr yada not ortalamasý hakkýnda bilgi verebilicek biri,son olarak ingilizce seviyem þuan b1 kurumu bitirdim b2ye geçtim yakýnda b2yide bitirmeyi düþüyorum kurs baþlarsa.
Güncelleme : succes eskiþehirde reddeti baþvurumu StudyZone ile bugün görüþmüþtüm orayý düþüyorum ama 31 ocak sonuna kadar 2000 dolar sonrasý için ise 3000 dolara çýkacaðýný söyledi orasý notumun yeterli olduðunu söylemiþti.

Alýntý

ayar oldum oradaki elemanlara

Bookmarks