Work and Travel
Toplam 9 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 9 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Charlotteye Ula??m

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Question Charlotteye Ula??m

Merhabahalar herkese bugün i?verenle olan görü?mem sonucunda i?e kabul edildim.?? yerim charlottede.Charlotteye direk Türkiye üzerinden uçak bileti yok avrupa üzerinden 1-2 aktarmayla biletler var.Bunlar?n fiyatlar? 2 aktarmalar 2-2.5 bin tl civar?nda tek aktarmalar?n fiyatlar? 3 bin tllere dayan?yor hatta geçiyor.Schengen vizesi transit vize derken yol masraf?m yine 3 bin tlleri bulacak.Bende Türkiye üzerinden direk Atlanta gidi? dönü? uçak bileti almay? dü?ünüyorum 2.4 bin civar?na aktarmas?z bulunuyor.Atlantadan charlotteye otobüsle geçsem bu durum vize al?rken s?k?nt? ç?kar?r m? ?Tabi dönü?te atlantadan olacak travel biti?inde tekrardan atlantaya dönmek kafa kar??t?r?yor.Sizler ne önerirsiniz tecrübeli arkada?lardan fikirler bekliyorum.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Merhaba , benim de yar?n görü?mem var ve e?er kabul edilirsem bende Charlotte ' e gidece?im. Nas?l gidece?iz anlatan olursa sevinirim. Bu arada i?verenle görü?mende ne sordular yard?mc? olursan çok sevinirim.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Biraz geç gördüm cevab?n?z? belki siz mülakata girdiniz di?er okuyanlara fikir vermesi aç?s?ndan ; klasik mülakat sorular? kendini tan?t gün içinde neler yapars?n.ama ilgimi çeken sorulardan birisi ise amerikaya gidince seni bekleyen en büyük sorun ne olacak. Neden bu i?i istiyorsun gibi gibi.Oldukça güler yüzlü olmaya özen gösterin buna dikkat ediyorlar.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı greenarrow Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Biraz geç gördüm cevab?n?z? belki siz mülakata girdiniz di?er okuyanlara fikir vermesi aç?s?ndan ; klasik mülakat sorular? kendini tan?t gün içinde neler yapars?n.ama ilgimi çeken sorulardan birisi ise amerikaya gidince seni bekleyen en büyük sorun ne olacak. Neden bu i?i istiyorsun gibi gibi.Oldukça güler yüzlü olmaya özen gösterin buna dikkat ediyorlar.
    Merhaba te?ekkürler hiç problem de?il , geçtim san?r?m düzgün bir ?ekilde sohbet ettik bir problem oldu?unu dü?ünmüyorum. Siz nerede çal??acaks?n?z ? Parkta çal??aca??m ben, ula??m? da bir ?ekilde halletmemiz gerekiyor.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Bende carowinds cedair parkta çal??aca??m.Evet ula??m biraz s?k?nt? dedi?im gibi atlantaya buldum thyden bir tane.Di?er bakt?klar?m ise hep avrupa aktarmal?, ucuz olmalar? avantaj ama bunlarda zaman kayb? ve vize i?leri derken yine ayn? paralar? buluyor.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Bende carowinds cedair parkta çal??aca??m.Evet ula??m biraz s?k?nt? dedi?im gibi atlantaya buldum thyden bir tane.Di?er bakt?klar?m ise hep avrupa aktarmal?, ucuz olmalar? avantaj ama bunlarda zaman kayb? ve vize i?leri derken yine ayn? paralar? buluyor.

Bende carowinds ' de çal??aca??m. Tek mi gideceksiniz ?

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı awfullycold Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende carowinds ' de çal??aca??m. Tek mi gideceksiniz ?
    arkada??mla gidece?im

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

Merhabahalar herkese bugün i?verenle olan görü?mem sonucunda i?e kabul edildim.?? yerim charlottede.Charlotteye direk Türkiye üzerinden uçak bileti yok avrupa üzerinden 1-2 aktarmayla biletler var.Bunlar?n fiyatlar? 2 aktarmalar 2-2.5 bin tl civar?nda tek aktarmalar?n fiyatlar? 3 bin tllere dayan?yor hatta geçiyor.Schengen vizesi transit vize derken yol masraf?m yine 3 bin tlleri bulacak.Bende Türkiye üzerinden direk Atlanta gidi? dönü? uçak bileti almay? dü?ünüyorum 2.4 bin civar?na aktarmas?z bulunuyor.Atlantadan charlotteye otobüsle geçsem bu durum vize al?rken s?k?nt? ç?kar?r m? ?Tabi dönü?te atlantadan olacak travel biti?inde tekrardan atlantaya dönmek kafa kar??t?r?yor.Sizler ne önerirsiniz tecrübeli arkada?lardan fikirler bekliyorum.
    Vizeyle betin hicbir alakasi yok. Donusu new yorkta al atlanta degil. Gidisi kafana gore ayarla

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

arkada??mla gidece?im
    Merhaba,gitti?inizi dü?ünerek yaz?yorum.Ben de bu yaz gidicem carowinds a.vize görü?mem kald? sadece ama ?imdiden ara?t?rmaya çal???yorum ne olup bitti?ini Tek ba??ma gidece?im için heyecanl?y?m aç?kças?,önerebilece?iniz ?eyler var m? bir de çal??ma saatlerimi bilmiyorum ?u an ama ikinci i? için vaktiniz kal?yor muydu?

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)