arkadaslar bu sene new orleansa gidecek olanlar? ve daha önce gitmi? olanlar? buraya bekliorum....
arkadaslar bu sene new orleansa gidecek olanlar? ve daha önce gitmi? olanlar? buraya bekliorum....

Gecen Y?l New Orleans'ta çal??m??t?m...
E?er beklentilerin çok büyük ise biraz hayal k?r?kl???na u?rayabilirsin... çünkü katrina yüzünden (ki aradan 3 y?l geçmesine ra?men) ?ehir hala harabe halinde (canal street hariç)...
?kinci i? konusunda büyük problemler ya?ayabilirsin, bulmak neredeyse imkans?z...
Güzel yanlar? yokmu? var tabiiki... Bourbon Street mesela ülkedeki en canl? sokaklardan birisi. Gayet e?lenebilirsin... Bunnu d???nda, çok fazla türk olmad??? için ingilizceni geli?tirmen mümkün... Ve konaklad???m?z yer (HCMS idi bizim sponsor) gayet iyiydi...
Dedi?im olumsuz ?eyler can?n? s?kmas?n, sadece haz?rl?kl? olman için söyledim... Sonuçta e?lenmeyi ve ya?amay? bilen için heryer güzeldir...
Betrayer... in truth, it was I who was betrayed. Still, I am hunted. Still, I am hated. Now, my blind eyes see what others cannot...
necro cok tesekkurler oncl?kle ya bu abd ?s?n? ben anlamad?m b?r?ne soruyorum mesela ?k?nc? ?s ?c?n new orleansta cok rahat bulursun d?yo baska b?r? yok zor bulursun d?yo ayn? yer ?c?n herkes farkl? b?s? soluyo sen yanl?s anlama yan? sen yanl?s bilgiler veriosun anlam?nda solemedim kesinlikle ama hal bole olunca g?decek olanlar?nda kafas? kar?so ama ded?g?n g?b? yasamasn? ve eglenmes?n? b?lene heryer gusel o yusden b?raz oluruna b?rakmak las?m sonucta b? maceracok fazla turk olmamas? sev?nd?r?c? tabi ingilizce yönünden dü?ündü?mde..bide sen orda yasad?g?n için daha iyi bilirsin nelere dikkat etmek gerekir benimde oradaki sponsorum hcms kalacag?m yer nas?l bi yer biraz ac?klayabilirmisin...simdiden cok tesekkur ederimm....

Çal??aca??n yer muhtemelen belli de?ildir, çünkü New Orleans'da 6-7 tane ayr? Mcdonald's var.. ki sana önerim Wall-Mart içindeki McDonald's da ba?layacaks?n derlerse kesinlikle kabul etme, çünkü;
-çal??anlar? gerçekten türk dü?man?
-24 saat çal??an bi yer olmad??? için overtime alma ?ans?n yok,
-yine 24 saat çal??an bir yer olmad??? için ikinci bir i? buldu?unda çok problem oluyor; ?öyle ki, e?er ikinci i?ini gündüz saatlerinde bulursan 24 saat aç?k bir McDonald's da gece çal??ma ?ans?n var, ve New Orleans'da saat ak?am 7'den sonra heryerin kapand???n? varsayarsak çok kötü olur...
Sonsorun Halina Kielb Diye bir kad?n olacak, ki hala görü?üyorum çok tatl? bir insan... istersen mail adresini verim ?imdiden detayl? bilgi alabilirsin konaklama ve i? detaylar? hakk?nda, kafanda soru i?areti kalmaz... "halina@hospitalitymail.net"
?imdiden kolay gelsin,
Betrayer... in truth, it was I who was betrayed. Still, I am hunted. Still, I am hated. Now, my blind eyes see what others cannot...
ewt belli degil ben?m sözlesmemde muhtemel olan 5 yer var bunlardan b?r?s? olacak ama hang?s? bell? deg?l daha ma?l atmad?m s?rketten bugun ma?l gelecekt? ?sverenle ?lg?l? gelmed?
3321 Saint Charles Ave New Orleans, Louisiana 70115
3025 Elysian Fields New Orleans, Louisiana 70122
1901 Tchoupitoulas St New Orleans, Louisiana 70130
10001 1-10 Service Road New Orleans, Louisiana 70127
2609 St. Claude Ave New Orleans, Louisiana 70117
bunlardan b?r? olacag? yaz?l? sadece belk? hat?rl?osundur aresler? wallmart ded?g?n yer bunlar?n aras?nda m? ayr?ca neden turk dusmanlar? k? bu adamlar ac?klar?m?s?n..b?de bu kalacak yer nas?l oluyo yan? apartman falan m? nas?l oluyo herkes burdam? kal?o mc de cal?sanlar?n b?de sen muslumanlar? b? yere yerlest?rolar dem?st?n hala oylem? yap?olar acaba ben 30 haz?randa g?decem zaten sozlesmemede oyle yasd?m bu avantaj yada dezavantaj olur mu ben?m ?c?n sence ...?
ya arkadaslar benden baska new orleansa giden yok mu ya kimse yazm?yo !!!![]()
merhaba,
benim i?im daha belli de?il ama dü?ündü?üm yerlerden biri de new orleans mc donald's..
sincili ileti?ime geçelim istersen..

Bende new orleans-slidell de sonic fast food restaurantta çal???cam.Bana dan??man?m ikinci i? çok kolay bulursun dedi çünkü kas?rga oldu?undan i?gücü çok azalm?? falan filan dedi.Ama in?allah buluruz.
insallah buluruz ya ikinci i?i bulmazsak durum iyi degil yani fazla para kalm?cak elimize gezmek için insallah buluruz sir_ senle haberleselim surekli ben k?br?stay?m suan daha vizeye gitmedim ds i bekliorum sen ne zaman gitmeyi dusunuosun abd ye

Bende dsyi bekliyorum ?u an zannedersem en erken 1 temmuzda amerikada olmay? planl?yorum.
ben?m de ole g?b? ben baslama tarihi olarak 30 haz?ran yazd?m san?r?m 28 yada 29 da al?cam b?let? v?zey? alab?l?rsek tabi ben?m 27 haz?randa mezun?yet var ?nsallah sorun c?kmaz v?zede hay?rl?s? hep?m?z ?c?n

arkda?lar bende lou?s?ana houma sonic te çal??acam,ba?ka giden arkada?alrda varm? acaba,veya daha önce gitmi? olan arkada?lar varsa bilgillerini payla??nlar lütfen
azzuri sende hosgeldin dostum aram?za yavas yavas cogal?yoruz arkadaslarr![]()

saol dostum,umar?m eksik olan bilgilerimizi payla??m içerisinde tamamlar?z.

sir arkada??m sende sonic fast food çal??caks?n san?r?m,slidewell?n nüfusunu biliyomusun,ileti?ime geçelim.

Evet sonic fast foodda çal??aca??m slidellin nüfusuna bakt?m 25695 mü?.Nüfusun %83'ü beyazm??.(buna çok ?a??rd?m çünkü new orleansta siyahlar oldukça fazla biliyordum)
http://slidell.areaconnect.com/statistics.htm
Bu arada vize daha belli olmad? ama uçak bileti rezervasyonunu yapt?rd?m.Haziran?n 27sinde sabah uçuyorum.
gidi?= istanbul-paris-atlanta-new orleans
dönü?=Miami-?stanbul
dostum nerden ald?n bileti ne kadar ald?n f?yatlar nas?l sen arast?rm?ss?nd?r ben?m ds geld? yak?nda gorusmeye g?tcem b?let olay?na g?rel?m yavas yavas

sir bende son?c te cal?s?cam ?rt?bata gecmem?z mumkunmu kardes?m jazzyy33@hot... sormama gereken seyler varr yard?mc? olursan sev?n?r?m

sir bende son?c te cal?s?cam ?rt?bata gecmem?z mumkunmu kardes?m xxxxxxxxxxxxxxxxxxx sormama gereken seyler varr yard?mc? olursan sev?n?r?m
Forumda MSN payla??m? kural d???d?r.
@jazzyy33 için ilk ve son uyar?d?r.
http://www.turkishwat.net/forums/announcement.php?f=74
Konu Fiorex tarafından (28-04-2008 Saat 06:04 PM ) değiştirilmiştir.

biz de gidioz new orleans metaiere kenner civar? macdonalds arkadaslar ileti?ime gecel?m

bende 30 haziran ucak biletini ay?rtt?m vize gorusmesine girmeyi bekliyorum vizdeden gecersem slidell de sonic fast food restoranlar?ndan birinde cal?s?cam.slidell hakk?nda bilgisi olan arkadaslar varmi.

sonicte çal??acak olan arkada?lar,hangi ?ehirlere gidiyorlar,ben houmaya gidecem in?,varsa giden irtibata geçelim

selam arkadaslar bende new orleans a gel?yorum la quinta hotel da cal??acag?m giden arkadaslar irtibat icinde olal?m.

evet arkadaslar irtibat? kopartmayal?m,new orleans hakk?nda neler biliyorsunuz
walla asl?nda pek fazla bi?i bilmiorum forumda necro'nun anlatt?klar? d?s?nda i?te onlar?da k?saca toparlarsam senin için cok fazla zenci karde?imiz mevcut ha bu iyi bi?i mi kotu bi?i mi gidince anl?caz art?kbunun d?s?nda sehir bi kas?rga atlatm?? bildi?iniz gibi hala y?k?k dokuk yerler varm?s ek olarak surekl? caz festivalleri yap?ld?g?n? duydum bunun d?s?nda pek fazla bi bilgim yok sen daha fazlas?n? b?l?osan yazarsan sevinirim yada bilen varsa yazs?n lütfen...
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks