Overtime almamamýza ve 2. iste calýsmamama ragmen kazandýgým parayý cýkardým. Hafta sonu olayýna gelince öle bir sey yok. 7 gün calýsýyorsun. Þaka þaka.Haftalýk vardýya oluyor ve manager in senin hangi günler calýsmayacagýný ve gece mi sabah mý gündüz mü hangi saatlerde calýsacagýný belirliyor. Genelde haftada 2 gün tatiliniz olucak. Tatilin yani off günlerin art arda da olabilir hafta sonu da olabilir. Baslarda bu sýk degisebilir ama bir yerden sonra uzun süre sabit kalýr. Tatil günlerinin art arda gelmesi birazcýk uzak yerleri araba kiralayýp gezmek, dinlenmek, bakýmýndan iyi, ama o yogun tempodan 2 gün art arda ayrý kalmak bakýmýndan kötü.
2 gün calýsmayýp sonra sabah 4 de kalkýp ise gitmesi zor geliyordu sahsen bana, ama zevk de alýyordum. Bir kac defa gece kulübünden gecenin 3.30 unda gelip üstümü degisip ise gittigimi biliyorum.
Þaka gibi ama cok eglenceliydi bence. Kalacak yer konusunda fikrim yok. Onu kontratýndaki sartlarý okuyarak sen anlýyacaksýn. Ama isverenleriniz is yerinize olabildigince yakýn housing ayarlýyorlar, onu söyleyebilirim...

Haftalýk vardýya oluyor ve manager in senin hangi günler calýsmayacagýný ve gece mi sabah mý gündüz mü hangi saatlerde calýsacagýný belirliyor. Genelde haftada 2 gün tatiliniz olucak. Tatilin yani off günlerin art arda da olabilir hafta sonu da olabilir. Baslarda bu sýk degisebilir ama bir yerden sonra uzun süre sabit kalýr. Tatil günlerinin art arda gelmesi birazcýk uzak yerleri araba kiralayýp gezmek, dinlenmek, bakýmýndan iyi, ama o yogun tempodan 2 gün art arda ayrý kalmak bakýmýndan kötü.
2 gün calýsmayýp sonra sabah 4 de kalkýp ise gitmesi zor geliyordu sahsen bana, ama zevk de alýyordum. Bir kac defa gece kulübünden gecenin 3.30 unda gelip üstümü degisip ise gittigimi biliyorum.
Alýntý

Bookmarks