kendım de gecen yaz bır Mc doanldsta calısmıs bırı olarak mc donaldsta calısacaklara para bırıktırme konusunda uzuluyorum.2.ıs bulamadıgınız durumda para bırıktırme konusunda en kotu ıslerden bırı denılebılecek ıslerden bırıdır Mc donalds ısı . ama basıt ıstır yorulmazsınız 8 saat calısırsınız genelde ve yuzde 50 ındırımlı yemek yersınız Housekeeper gıbı zor degıl temızlık ısı yanı onun bunun b.k unu temızle falan ya da eglence parkı gıbı gurultulu degıldır basınız agrımaz tabı para kazanma konusu mc donaldsın bulundugu guzergaha gore de degısır ozel konumundan dolayı cok musterı alan Mcdnldslar vardır onları bılemıcem ama genbelde gıdenler az para kazanıyo mc donaldstan overtıme da pek vermez conun yerıne cok ıscı calıstırırç

Alıntı

bizim burda icecek full bedava ama herkes yemegini % 50 oduyor. MEnajerlerden 1'i disinda hepsi iyiler biri biraz fazla bagiriyor. ama benim saate pek denk gelmedigi icin sansliyim. Benim denk geldigim menajer zaten bir sokak altimda oturuyor bana karsi cok sevecen simdilik bir problem yok. biraz arkadas edinsem iyi olacak ama simdilik deniyorum sadece. bizim sube bayagi yogun nitekim sahil kasabasindayiz cok turist var. Milletin bos vakti yok pek sohbet edemiyorum, haliyle ingilizcemi pek gelistiremedim. ins. daha iyiye giderim.
kısacası size tavsiyem ilk iş olarak seçmeyin 

Bookmarks