Work and Travel
Sayfa 10 Toplam 13 Sayfadan BirinciBirinci ... 678910111213 SonuncuSonuncu
Toplam 384 adet sonuctan sayfa basi 271 ile 300 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Mc Donalds İşlerinde Çalışmayı Düşünenler

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

kendım de gecen yaz bır Mc doanldsta calısmıs bırı olarak mc donaldsta calısacaklara para bırıktırme konusunda uzuluyorum.2.ıs bulamadıgınız durumda para bırıktırme konusunda en kotu ıslerden bırı denılebılecek ıslerden bırıdır Mc donalds ısı . ama basıt ıstır yorulmazsınız 8 saat calısırsınız genelde ve yuzde 50 ındırımlı yemek yersınız Housekeeper gıbı zor degıl temızlık ısı yanı onun bunun b.k unu temızle falan ya da eglence parkı gıbı gurultulu degıldır basınız agrımaz tabı para kazanma konusu mc donaldsın bulundugu guzergaha gore de degısır ozel konumundan dolayı cok musterı alan Mcdnldslar vardır onları bılemıcem ama genbelde gıdenler az para kazanıyo mc donaldstan overtıme da pek vermez conun yerıne cok ıscı calıstırırç
    "20 years from now, you will be more disappointed, by the things you didnt do, than by the ones you did. so explore, dream, discover...'' Mark Twain

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

2.iş şart kesinlikle baya boş vakit kalıyo bakalım bulabilecekmiyiz :P
    let’s smile into the night ,)

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

kitty hawk gibi küçük bir kasabada da overtime imkansızmıdır ?? daha önce kitty hawk Mc de çalışan arkadaş varmı

Üstad
    Tecrübe Puanı
    22

Alıntı brkm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kitty hawk gibi küçük bir kasabada da overtime imkansızmıdır ?? daha önce kitty hawk Mc de çalışan arkadaş varmı
    pek fazla güvenme overtime a
    ya olduğun gibi görün yada gözüme görünme!!!

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

evet overtime a guvenmemelisin

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Ben Alabama-Gulf Shores mcdonalds'ta calisiyorum. ilk hafta 39 saat aldim. Suan 2. haftamdayim. Grill deyim paso et pisiriyorum. Gece vardiyasina kaldigim icin yikama temizligide ben yapiyorum ama hic elimi tirsak alistirmiyorum ust bas rezalet olsada herkesin bana bakislarinda helal be olm'u goruyorum bizim burda icecek full bedava ama herkes yemegini % 50 oduyor. MEnajerlerden 1'i disinda hepsi iyiler biri biraz fazla bagiriyor. ama benim saate pek denk gelmedigi icin sansliyim. Benim denk geldigim menajer zaten bir sokak altimda oturuyor bana karsi cok sevecen simdilik bir problem yok. biraz arkadas edinsem iyi olacak ama simdilik deniyorum sadece. bizim sube bayagi yogun nitekim sahil kasabasindayiz cok turist var. Milletin bos vakti yok pek sohbet edemiyorum, haliyle ingilizcemi pek gelistiremedim. ins. daha iyiye giderim.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

ben mc donals da 2 ayı geçgin süre çalışmış biri olarak size tavsiyem kesinlikle birinci iş olarak tercih etmeyin!! çok yorucu ve az saat veriyrlar.iş olmayınca direk eve yolluyrlar.wat öğrencilerini direk grillle veriler.acayip sıcak olur heryerinden terler fıskırır.bildiğnz alemeliktir bu iş.overtime filan göremezsinz.esek gibi çalışırsın karsığını alamzsınz. sadece benim fikrim deil.burda kalan diğer arkadaslarda şikayetci.iş tercihi yaparken mc donalds kesinlikle tercih etmeyin!!!

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

ben ve erkek arkadaşımda mc işinde çalışıyoruz ama benimde size tavsiyem kesinlikle ilk iş olarak onu seçmeyin neden diye sorucak olursanız mc her daim eleman alımına açık olan bir kurum.Ne zaman giderseniz gidin iş başvurunuzu kabul ediyolar çok fazla giren çıkan var o yüzden kabul ediyolar başvuruları.Overtime'a gelicek olursak biz biraz şanslıyız sürekli eleman değiştiği için onların saatleri hep bize kalıyo ama yukardaki arkadaşında dediği gibi iş olmadığı zaman eve gönderdikleride oluyo.Gerçi iş yerindeki arkadaşlarım ben istemediğim taktirde bana eve git deseler bile gitmeme hakkım varmış.Pozisyon konusuna gelicek olursak ben joker eleman gibi bişeyim her yere veriyolar.Drivethruda da çalıştığım oluyo masada burger hazırladığımda oluyo tabi grilde et pişirmişliğimde var.Ama bu sadece bize has bişey değil bizim dükkanda yeri geliyo menajer bile et pişiriyo.Herkes her işi yapıyo yani kısacası size tavsiyem ilk iş olarak seçmeyin

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

mc donalds lar iiyidir 2. is icin...overtime da olabiliyor
    ev arkadasimin isiydi manager fark bile etmitordu bizim kide yogunlugu firsat bilip bol bol mesai yapiyordu yani isi 3.00 bitecegine 6-7 ye kadar calisiyordu
    ama bizi almamislardi maalesef moldovlara yerimizi kaptirmistik...

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Geçen sene giden arkadaşım çok fazla ırkçılığa maruz kaldığını söyledi. Bütün eyaletlerdeki mc donaldslar böylemi? Yoksa ordaki çalışanlara mı bağlı?

Üstad
    Tecrübe Puanı
    22

Alıntı Methgan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Geçen sene giden arkadaşım çok fazla ırkçılığa maruz kaldığını söyledi. Bütün eyaletlerdeki mc donaldslar böylemi? Yoksa ordaki çalışanlara mı bağlı?
    yok öyle bişey hocam

Üstad
    Tecrübe Puanı
    22

Ne öyle bişey yok hocam? ırkçılık mı?
    evet ırkçılık bazı adamlar yapabiliyor ama çok nadir

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Herhangi bir Mc Donalds' da çalışırken şapka takmak zorunlu mu? Ben her gün saçımı yapmadan çıkmam da.

Efsane Watçı cAv - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    24

Herhangi bir Mc Donalds' da çalışırken şapka takmak zorunlu mu? Ben her gün saçımı yapmadan çıkmam da.
    Evet ama yarım şapkalar var onlardan alırsan idare edersin yine

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

selam arkadaşlar bugün saat 17.03 de mülakatım var mcdonalds costa ile ingilizce seviyem ortanın biraz altında acaba nasıl soruyorlar konusmalarından bişe anlıyabileceğimmi daha önce skype den mülakat yapmış olan varmı varsa yardımı için teşekkürler

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

Çok fazla zorlamıyorlar geçersin büyük ihtimal. İlk gercegimde bende merak etmiştim ama asıl sorun olan sponsorun yaptıgı mülakat değil. Daha birsuru sorun çıkıyor yavaş yavaş

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

herşeyin bi zamanı var öncelikle şu mülakatı atlatim zamanı gelince diğerleri içinde uğrasıcaz moral için teşekkürler son 1 saat

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

mülakat gayet iyyidi kabul ederlerse vize görüşmesi için beklicez artık inşallah hallolur cok istiyorum gitmek

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

mcdonald's işine girdim bende hadi hayırlısı richmond'da çalışmış olan var mı?

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

arkadaşlar ben de mrytle beach-garden city de mcdonalds tayım.bilgi verebilecek var sa çok sevinirim...

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Niceville - Mc donalds bende
    WAT 2012 / ISTANBUL İletişime geçebilirsiniz arkadaşlar

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

arkadaşlar den girenler niceville olarak gözüküyor ama niceville'e gideceğinizi sanmayın 12 farklı noktaya dağıtılacağız. Artık neresi gelirse. Ama hepsi Kuzey floridadan yerler(Birbirine yakın yerler)

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Hafez Corp Mc donald's Alabama Mobile'ed giden arkadaşlar iletişime geçsin tanışalım !!

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Niceville Mcdonalds gözüken arkadaşlar! içiniz rahat olsun floridanın çok güzel yerlerine gidiyorsunuz ama kalacağınız ev tamamen şansınıza kalmış söyleyeyim. Bizim evimizde her türlü elektrikli alet vardı şansımızdan. Ancak geçici olarak kaldığım başka bir evin durumu içler acısıydı. Neyse, bir sorunuz olursa sorun yardımcı olmaya çalışalım, zira çok neşeli ve eğlenceli bir yaz geçirdim floridada 2011de.

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Mobile Alabama'ya gitmiş olanlar, Mobile hakkında bilgiye ihtiyacım var

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

merhaba arkadaşlara bu yaz philadelphiada west conshohocken mcdonalds işinde çalışacaklar varsa tanışalım herkeze ii watlarr...

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

arkadaslar 21 sayfanin hepsini okudum iyide kotude yorumlar var tabi her insanin olaylara bakis acisi farkli.ben derdim su sakallari kesmek zorundamiyiz kesinlikle parlak gezmek istemiyorumda bide arkadaslarinla ortamin nasil oluyo mc donalsta robot gibimi calisiyosun hicmi eglenceli bi yani yok.ayrica bu yaz connecticutta mc donalsta calisicak arkadas varmi hic?

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

Alıntı BulentBarisPolat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaslar 21 sayfanin hepsini okudum iyide kotude yorumlar var tabi her insanin olaylara bakis acisi farkli.ben derdim su sakallari kesmek zorundamiyiz kesinlikle parlak gezmek istemiyorumda bide arkadaslarinla ortamin nasil oluyo mc donalsta robot gibimi calisiyosun hicmi eglenceli bi yani yok.ayrica bu yaz connecticutta mc donalsta calisicak arkadas varmi hic?
    sakal konusunda katılarmış. çalışma saatlerinin azaltılması ve işten çıkarılmaya kadar gidiyormuş. boşuna orada sıkıntıya gerek yok bence prosedüre uymak lazım.

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Alıntı Calderon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sakal konusunda katılarmış. çalışma saatlerinin azaltılması ve işten çıkarılmaya kadar gidiyormuş. boşuna orada sıkıntıya gerek yok bence prosedüre uymak lazım.
    hadi ya bayagi ciddi bi durum o zaman neyse dedigin gibi kardes mecbur uyucaz

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)