selam arkadaþlar 31 martta istanbula vize görüþmesine giden varmý
selam arkadaþlar 31 martta istanbula vize görüþmesine giden varmý
þimdi ben 31 mart ta vize randevusu alan tek forum elemanýmýyýmtek mi kalcam
valla oyle gorunuyorsimdiden basarilar
fotoðrafta çok güzel çýkmýþsýn gitmene gerek yok bence telefonla görüþsen de olur
admin (at) turkishwat.net
) yaw shinoda ömürsün zuhahah. ihmale gelmeyen kahraman SHINODA
baba 31 mart deðilde 27 mart perþembe sabah 08.15'deki vize görüþmemi anlatim sana da biraz rahatla,heyecanýn varsa dinsin.Ýþte sabah 06.00'da zeytinburnundaki evimden ayrýldým iki vesaitli yolculuðun ardýndan saat 8'e 10 kala gibi konsolosluðun önündeydim yoðun aramalardan(saatinden tut kemerine zincirine kadar herþeyini alýyolar)sonra içeri geçiyosun asansörden çýkýp salona giriyosun orda sýra numaraný alýyosun ve oturuyosun.3 aþamalý iþlemlerin var ve hepsini ayný sýra numarasýyla yapýosun ilk iþlem evrakarýnýn kontrolü ve gereklierinin alýnmasý ikincisi parmak izi ve üçüncü aþama ise mülakat:benim bugünkü mülakatým þöyle geçti?ilk önce sýra numaram okunmadan dua ediyodum 1 nolu giþeye düþmüim diye çünkü ordaki herif çok soru soruyo ayrýcada mikrodondaki sesi çok çýkýyo bekleyen herkeste duyabildiðin için strese giriyosun neyse þansýmýz yaver gitti 4 numaralý giþeye geçtik böle subay traþlý mavi gözlü bi amerikan vardý,evraklarýmý alýp hello,how are you ne var you faslýndan sonra sorular baþladý:
-what do you study?
-national relations.
-where do you study and what is your class?
-at bursa and 3rd class but i read prep school,so it is my 4th year.
-what is your father and mother job?
-my father is retired and mother works in public service as seceter.
-what was your father job before retired?
-shipping about its machine part.
-why did your gpa fall in the last term?(çünkü son dönemde 5 dersten kalarak 0.93 yanom'dan dolayý ganom 2.27'e düþmüþtü ondan bu sruyu srdu)
-because i hurt my right leg so i was unable to go to school(hemen nasýl yazdýysam)
-are you football player that hurt your leg?
-no,because of snow i hurt my leg diyerek geçiþtirdim)
-ok.well. dedi ,duraksadý belgeleri imzaladý falan filan sonra yeþil bi kaðýt verdi sonra:
-everything was ok with you,your visa will send you with your ds-2019 form dedi bende
-thanks a lot falan filan bitti..
yanibu kadar anlattýðým görüþme sürse sürse en fazla 5 dakka sürmüþtür,hiç heyecan yapmaya gerek yok bi kaç teknik þeleri ezberle bide sorabileceði ters sorulara karþý hazýrlýklý ol yeter yani inglizceleri o kadarda amerikan tarzi deðil anlaþýlýor yani)hadi bol þanslar..
tebrikler servet sen maine gidiyodun sanirim
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)
Bookmarks