en son firmam bana bu 3 ünü teklif etti daha öncekileri reddettim...bu eyaletlerden hangisi daha güzel..... yapacag?m?z i? bell boy house keeping gibi ?eyler...

en son firmam bana bu 3 ünü teklif etti daha öncekileri reddettim...bu eyaletlerden hangisi daha güzel..... yapacag?m?z i? bell boy house keeping gibi ?eyler...

dostum i?ler ney?bir de bu sayd?g?n eyaletlerin neresinde?
only GoD CaN JuDgE me!!!!!
"FiRsT YoU GoT ThE MoNeY
TheN YoU GoT ThE PoWeR
WheN YoU GoT ThE PoWeR
YoU HaVe ThE WoRLd
YoU HaVe ThE WoMeN...
LaNeT OlSuN İçiİmdeKi İnsAn SeVgİsine
nerede o eski saf temiz bir beklenti olmdan olan sevdalar aşklar,,,,ya mecnun olmuş küpeli ya leyla kaşar

dostum i? dedigim gibi bi otel pozisyonu olacak ama ne olacag? tam belli degil.
virginyada virginya beach... digerlerinde ?ehir belirtmediler ben haritada balt?m zaten küçük eyalet diger 2 si heryer birbirine yak?n ?ehir önemli degil gibime geldi....

bilgisi olan yazarsa iyi olur new jersey ve Massachusetts de hangi ?ehre gidelim...hangi ?ehirleri iyi..

dostum ?imdi yak?n diosun ama nj de de die?er eyalettede ada var ondan ?ehir önemli..va beach keske ben gidebilsem çunku ikinci i? bak?m?ndan çok iyimi? bide hareketli biyermi?.Massachusetts hakk?nda pek b?lg?m yok tek b?ld?g?m orda bi ada war ben oraya gidebilirim güsel bi yer o ada.ama ben olsam ya nj ya da va bech seçerdim...
"FiRsT YoU GoT ThE MoNeY
TheN YoU GoT ThE PoWeR
WheN YoU GoT ThE PoWeR
YoU HaVe ThE WoRLd
YoU HaVe ThE WoMeN...
nerede o eski saf temiz bir beklenti olmdan olan sevdalar aşklar,,,,ya mecnun olmuş küpeli ya leyla kaşar

Massachusetts de boston var. çok güzel ve geli?mi? ?ehir

ewet boston olursa super yer..
"FiRsT YoU GoT ThE MoNeY
TheN YoU GoT ThE PoWeR
WheN YoU GoT ThE PoWeR
YoU HaVe ThE WoRLd
YoU HaVe ThE WoMeN...

Otel isinde olacag?n? söylemissin bence virginia çok daha güzel bu i?i yapacak birisi için, Nedenini sorarsan turist yo?unlu?u ve buna ba?l? olarak da overtime yapabilme imkanan, tabi s?ca??na dayanabilirsenBen Massachusetts springfield a gidiyorum new york a ve boston a yak?nl??? ile favorim. Fakat oradaki otellerde mü?teri yo?unlu nedir bi fikrim yok. Fakat benim çal??aca??m six flags te giri?te otoban gi?eleri gibi araç giri? gi?eleri var
![]()
dostum genel anlamda massachusetts de iyi new jersey de iyi ama ?ehir bilgissi de olsayd? daha rahat yorum yapard?k .. massachusetts de arkada? san?r?m Nantucket dan bahsetmi? iyi güzel bi ada ve zenginlerin u?rak yeri .. onun haricinde boston mükemmel biyer..
nj de güzeldir özellikle atlantic city ve wildwood

springfield dan bahsetmi?tim six flags new england a gidiyorum ben.
yok sen degil ido nickli arkada? massachusetts de bi ada var oraya gidebilirim falan demi?

adan?n ismi nedir?

"FiRsT YoU GoT ThE MoNeY
TheN YoU GoT ThE PoWeR
WheN YoU GoT ThE PoWeR
YoU HaVe ThE WoRLd
YoU HaVe ThE WoMeN...
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks