Work and Travel
Sayfa 1 Toplam 3 Sayfadan 123 SonuncuSonuncu
Toplam 90 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: United Towers !

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Arrow United Towers !

bu sirketi bilen varmı arkadaslar.
    duymussunuzdur heralde...

ben izmirdeki ozman, elt, westedu, uklaabroad, ve united towers ofislerini
    tek tek gezdim. hangileri hangi sponsorlarla çalışıdıgına kadar sordum sorusturdum.ofisdeki elemanların samimiyetini kendimce olctum.
    ve last minute people dan biri olarak yarın karar verip
    pazar istanbuldaki roadshowa katılıcam. ne hız ama

soylendigi gibi hemen hemen hepsi aynı hizmeti veriyor.
    sizin ne aradıgınız onemli.buradaki last min people degerlendirmem
    sadece roadshow son gunu ve benim ozel durumum icindi.
    herkes once wat hakkında forumlardan, arkadaslardan vs bilgi almalı,
    ve sonra bu ofisleri tek tek gezmeli.

bugun sansıma gozumun onunde ofisde bi wat katılımcısı ilk madurlugunu yasadı bile kucuk bi sorundu ama imajları cizildi.

diceem o ki gidin gorun alın
    veni vidi vici gibi oldu biras

neyse benim sorum U. T. 'ı nası bilirsinisss ?

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

Arkadas?m Ben yaklas?k 4 ayl?k uzun uza?ya arast?rma yapt?m hemen hmen bütün sirketlerle görüsme içerisine girdim

Simdi Alternatifle anlast?m ama anlasmayana kadar hep 2.tercihim olarak Un?ted Towers vard? yani Alternatife karar k?lmasayd?m U.T ile gidecektim

Yani diyece?im odurki bence iyi bir sirket ve yine söylüyorum yapt?g?m uzun arasst?rmalar sonucu gercekten memnun olanlar?n say?s? fazla

Simdiden bol sanslar

Siteden Uzaklaştırıldı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı LejyoneR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadas?m Ben yaklas?k 4 ayl?k uzun uza?ya arast?rma yapt?m hemen hmen bütün sirketlerle görüsme içerisine girdim

Simdi Alternatifle anlast?m ama anlasmayana kadar hep 2.tercihim olarak Un?ted Towers vard? yani Alternatife karar k?lmasayd?m U.T ile gidecektim

Yani diyece?im odurki bence iyi bir sirket ve yine söylüyorum yapt?g?m uzun arasst?rmalar sonucu gercekten memnun olanlar?n say?s? fazla

Simdiden bol sanslar
    ---------

Silindi

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

Alıntı virginiabeach Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya bu insanlari anlamak mumkun degil biz gittik ama 21 gun ise baslayamadik zaten ev konaklama vermiyor yani anlataccagim oki ilginc ama o sirkette hersey yolunda gitmiyor ama nedense benim arkadaslarimda dahil olmak uzere kimse sikayyet etmiyo
    arkada??m dikkatimi çekti. di?er topicde de 3 y?ld?r yero adl? ?irketle gitti?ini yazm??s?n. ayr?ca yero dedi?in ?irket d???ndaki bütün ?irketleri de kötülemi?sin. bence herkesi yan?ltmamak ad?na sadece kendi ya?ad???n tecrübleri payla??rsan daha sa?l?kl? olur . bu ?ekilde reklam yap?yormu?sun gibi duruyor.

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

@virginiabeach:

bu ?ekilde devam edersen forumdan tamamen uzakla?t?r?lacaks?n ve ayn? zamanda bahsetti?in ?irketin ba?l??? kapat?lacak.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

en iyi sirket united towers dir giden hicbir arkadasim dan hicbir sikayet duymadim tavsiye ederim

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

benim bu yaz gidecegim kesinlesti tabi vize alsirsak ama sirkete karar hala veremiyorum kafam cok karsik uzun zmandan beri burayada yaziyorum arkadaslar advis? united? arasinda kaldim cikis yolu ariyorum united giden benle irtibata gecerse sevinirim

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Red face

Alıntı SHOPBOY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benim bu yaz gidecegim kesinlesti tabi vize alsirsak ama sirkete karar hala veremiyorum kafam cok karsik uzun zmandan beri burayada yaziyorum arkadaslar advis? united? arasinda kaldim cikis yolu ariyorum united giden benle irtibata gecerse sevinirim

ewet can?m bendede ayn? sorun war hangi sirket sorun bu

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

ben gittim un?ted towersla yard?mc? olurum ?strsen

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

ben gitmedim ama ut ile gien bir arkada??m bir sorun ya?amad?.. zaten ne gibi bir sorun bekliyor olabilirsinizki? ?irketlerin amerikada fazla bir rolü yok unutmay?n

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

pucci, united towers hakk?ndaki deneyimlerinden yararlanmak isterim. özel mesaj gönderemedim kusura bakmay?n. sansürlenmeyecekse buraya yaz hem di?er arkada??n da bilgisi olsun, yoksa msn'den de konu?abiliriz, halilcan @ gmail . com msn adresim.

edit: adresler neden siliniyor anlamad?m??

Üstad
    Tecrübe Puanı
    26

United Towers la ABD ye giden bir arkada??m var. Internship program?na gitti.
    Bana anlatt??? kadar?yla çok s?k?nt?l? bir dönem ya?ad? çok ele?tirdi ama ?irketi kötülemedi. Paray? alana kadar pe?ini b?rakm?yorlar.Paray? yat?rd?ktan sonra her?ey duruluyor dedi. 11 Kas?m d? yanl?? hat?rlam?yorsam ilk uçak bileti tarihi.ve bunu 2 kez erteletmek zorunda kald?.DS formunun gelmemesinden dolay?.Vize alma k?sm?na gelince.Arkada? bu kadar s?k?nt?l? bir dönemin ard?ndan vize görü?mesine gitti vizesini ald?. Görü?meden sonra kendisini arayan ?irket yetkilisine "Vizeden red ald?m" demi?. Tabi bunlarda tela?lanm??.Arkada?ta gidip tatl? alm?? , büroya götüreyim bu ufak ?akan?n ard?ndan diye. Gitti?inde herkes toplant? halini alm?? , be?ikta?tan genel müdür gelmi?..ve bomba . hepsi ?akayd? buyrun tatl?n?z?

Yani ya?ad???n?z s?k?nt?lar?n kar??l???n? , s?k?nt? ya?atarakta alabilirsiniz :P

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

amerikada ucaktan ?ner ?nmez ?irketlerle ili?kiniz kesiliyor ulasam?orsunuz birbirinize..Hiçbir ?irkette sen? cep telefonundan aray?p i?e basad?n?zm? indinizmi bilmem ne die sormaz .. hep denilior ?irketler ayn? hiçbifark yok biri 100 ö?renci gnderiodur di?eri 300..forumda o kadar ?irket ismi gec?or sec?n b?r?n? ?l?n?ze yark?n olan? tavsiye eder?m tamamd?r. Utsi Agsi Yerosu heps? ayn?

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

arkada?lar benim ?irketim united towers..program?n en ba??ndan beri çok ilgilendiler ve hiç bir problem ya?amad?k..wizemi de ald?m 8 haziran da gidiyorum..tawsiye ederim

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

Alıntı silenthill_06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkada?lar benim ?irketim united towers..program?n en ba??ndan beri çok ilgilendiler ve hiç bir problem ya?amad?k..wizemi de ald?m 8 haziran da gidiyorum..tawsiye ederim
    silenthill daha amerikaya gitmeden vize a?amas?nda seninle ilgilenmeleri gayet normal.. her ?irket gitmeden böyle ilgilenir. paray? al?ncaya kadar. o yüzden ?imdiden tavsiye ederim gibi kelimeler kullanman do?ru olmaz..geçen sene bende united towers ile kat?lm??t?m. ba?ta vizeyi al?ncaya kadar benimlede çok ilgilendiler. ama yurt d???na ç?k?nca en kötülenen bir ?irketten farklar? kalmad?.. o ?irketle gitmemin bir ayr?cal???n? ya?amad?m..?irket do?ruya do?ru her sene çok ö?renci gönderiyor. bu i?lerini mükemmel yapt?klar? anlam?na gelmiyor. sak?n bu yan?lg?ya dü?meyin arkada?lar..

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

bende bu sene u.t. ile gidiyorum,eer vizede bi sorun ç?kmazsa 31 may?sta ny yolcusuyum,bence çokta garanti bi ?irket diil,ön görü?mede i? secerken her?eyi muhte?em anlat?yorlar,ön kay?t yap?yorlar ve olumsuzluk durumunda ikinci bir i? seçtirmiyorlar ve fuarda temsilci size böyle bi i? yok diyor.tabi siz dumur!!!bende san diego airport seçmi?tim ama olmad? ve bi anl?k gafletle ulster plazay? sectim!!
    bide herkesi zan alt?nda b?rakmak istemem ama benim dan??man?m hiçte iyi deildi,ds formum çoktan gelmi? olmas?na ragmen hala yollamad?,benim okulumdan giden bir ö?renciyi arad??? için beni aramaya gerek görmedi.ben aray?nca da aaa cansucum ben seni unutmu?um dedi!!!
    okulu bitirince internshipe gitmeyi dü?ünüyorum ama u.t. ile deil

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

ben karambole seçtim ?irketi benim lise arkad???m gidicem demi? amerikaya kay?t olmu? ?irkete biraz da para vermi?.Sonra ben konu?urken msn de wat duydun mu falan derken heee kesin gidiyom demez mi haydaaaa eee ben de gidiyom ?irket sececem dedim.
    - Arkada??m
    * Ben

-ben sectim ?irketi benim ?irketle gel
    *iyi tamam ben alaskaya gitçem sen nereye
    -ben alaskaya gitmem gel amerika içine beraber gidelim
    *off mofff iyi tamam ama nereye gitçez
    -bizim ?irkette i?ler doldu hep acele ette secelim
    *?irkete kay?t oldum falan zaten ben ?irketten pasaport ka??d?n? alsam diye ilk ba?ta yeter dedim
    -nereye gidelim secelim bi yer
    *fuara gidelim amerikal?lar geliyomu? neyse i?te
    -fuarda yer kalmam?s arkadasa öle denmis
    *allah allah hemen ?irkete telefon ya fuara(19 ocak job fair) gelemeyizmi biz =gelirsiniz= iii ben size hangi seansa kat?lcaz diye mail atar?m siz ona göre yer ayr?n bizee
    -(arkada? izmirdeben radevu ald?m) napt?n sen yer varm?ym?? nereye gidiyoz falan filan
    *varm?s varm?s sen internetten bak bak?y?m i? verenlere seçelim birini
    -iii bu i? güzelmi? ama ev yok ... et iii gidelim yar?n sabah

Gittik fuara girdik hiltona ana baba günü sanki bütün watç?lar orda
    ??te be?erli i? verenlerle görü?üyoz sordular bize(ingilizce) ne i? yapcan?z biz pool attendant okey see you june heee heee see you june
    (arkada? yüzme bilmiyooo biz pool attendant seçtik )

??te ?irkete biraz daha money verdik Ben tutturdum vizeye gitçem diye nas?l olsa transkript haz?r.?irket dedi ds-2019 gelince git iii o zaman senin ds i yay?nlayal?m nas?l oluyorsa art?k.ds-2019 subat?n ilk haftas? gibi geldi.
    ?irkete gittim dedim ben geldim yar?n vize görü?mem varm?? ds i alacam ii al ama ücreti tamamla yoksa vermeyiz eee paran?n hepsi yan?mda de?il ç?k ufff
    iii al ama paray? hemen tamamla tamalar?z siz korkmay?n
    gittik vizeye(per?embe) ald?k vizeyi. pasaport geldi(cumartesi) aman ne güzel
    Hemen ablama ablac?m sen benim pasaport bi zamet al babam para vercek sana onu da ?irkete ver. Hay senin nerde senin bu ?irket benim s?nav?m var bu hafta acelesimi var dursun ?irkette.Ablam pasaportu al?yooo ilk dedi?i ?ey BEN O ??RKETLE ÜLKE ?Ç?NDE GEZ?YE B?LE ÇIKMAM O NE ÖYLE KÜÇÜCÜK DÜKKAN KADAR YER SEN KAFAYI MI YED?N, BABAMA DÖNÜP BEN BU ÇOCUKTAN ÜM?D? KEST?M SIYIRMI? MI NE.

??te böle benim ?irket felsefem i?i ayarlas?n ds-2019 getirsin vizemi al?y?m yeter. amerika da ?irketten hiç bir ?ey beklemiyom yeterki amerikadaki i? veren daha ben gitmeden iflas etmesin......

?irketlerin hepsi faso fiso siz hep aray?p kontrol ediceksiniz !!!!!

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

united towestaki çal??anlar?n samimiyetine güveniyorum bende o ?irketle gidiyorum...

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

geçen sene united towers'la gitti?imi geçmi? mesajlarda belirtmi?tim..çal??t???m süre boyunca benden kesilen vergilerde bir yanl??l?k ya?anm??t?. tekrar united towers a ba?vurup. i?verenimle irtibata geçip bu yanl??l???n düzilmesini istedim.sonuçda onlar irtibat kusa daha h?zl? sonuç al?n?cak..bana verdikleri cevap kendi i?ini kendin hallet tarz?nda oldu..neyseki i?verenimle irtibata geçip tekrar bir W2 formu göndermesini rica edip düztim.. ama ya düzemeseydim. ve ?irket devreye girmedi?i için param yansayd??(yorumu okuyan arkda?lara b?rak?yorum)

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    18

united towers hakk?nda cok iyi ?eyler soylenemez. ben gitti?imde ev arkadaslar?m united towersla gelmi?lerdi. konaklama için 100 dolar extra ucret alm?slar ama konaklamay? halletmemi?lerdi. cok magdur kalm?slard? bizim arkadaslar. bu saatten sonra bunu ?unun için soyluyorum. (kimsenin ?irket dei?tirme gibi bi ?ans? yok bu saatten sonra.) sirketlerinizi iice tembihleyin gerekirse üslubunuz sert olsun. orda herseyin yolunda gidece?inin garantisini vermelerini soleyin. fazlas?n? deil sadece gorevlerini yaparlarsa kimse magdur olmaz zaten s?k?nt? cekmez.

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

Alıntı atlantiz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    geçen sene united towers'la gitti?imi geçmi? mesajlarda belirtmi?tim..çal??t???m süre boyunca benden kesilen vergilerde bir yanl??l?k ya?anm??t?. tekrar united towers a ba?vurup. i?verenimle irtibata geçip bu yanl??l???n düzilmesini istedim.sonuçda onlar irtibat kusa daha h?zl? sonuç al?n?cak..bana verdikleri cevap kendi i?ini kendin hallet tarz?nda oldu..neyseki i?verenimle irtibata geçip tekrar bir W2 formu göndermesini rica edip düztim.. ama ya düzemeseydim. ve ?irket devreye girmedi?i için param yansayd??(yorumu okuyan arkda?lara b?rak?yorum)
    bu olay amerikadan dönüldü?ünde gerçekle?ti yanl?? anla??lmas?n

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

.........................
    Konu Sheckhin tarafından (16-05-2008 Saat 02:19 AM ) değiştirilmiştir.

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

ya arkda?lar bende ?unu aç?kca belitryimki dan??man hatas?da olabiliyor gerçekten benim ds formalr?mda son gün elime geçti ve o kadar tel?a yapt?mkii durum kaç kez bildirdim merkeze...gerçekten ut paray? ödeme a?amas?na kadar süper ilgi gösteriyorlarrr... benim dan??man?m çok ilgisiz kald? ama yinede bir?ey söylemedim ama onun yerine di?erleri ile konu?may? tercih ettim...bilmiyorumm ama ?irketlerin hepsi ay?n bencee hiçbir ?irkete çok iyi diyemezsiniz ayr?ca böyle yorumlar? ilk kez burda okudum ut ile ilgili onun sitesinde kat?l?mc? izlenimlerinde olan arkada?lar?n yorumlar? ne pekiii???

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

ben çok ara?t?rd?m campus ile gidecektim son anda bir arkada??n tavsiyesiyle birde campus dekilerin maillerime cevap bile yazmamas? msn iletilerime cevap vermemesi sonucu ut ye yaz?ld?m gerçi sonradan campus sitesinde a??r? yo?unluk var mail/msn cevap yazam?yoruz yazm??lard? ama ben napay?m arkada??m dedim.

?imdiye kadar olan izlenimim oldukça olumlu evraklar?n gönderilmesinde yada zamanlamada sorun ya?amad?m i? ?özle?mesinden iki hafta sonra ds geldi diye mail att?lar bir hafta sonrada bana ula?t? i? seçimini united towers üzerinden yapm?yorsunuz ciee sitesinden kullan?c? ad? ve ?ifre ile girip online olarak i?leri görebiliyor ve ba?vurabiliyorsunuz yani bu k?s?mda ut ile hiç bir alakan?z olmuyor.yanl?z alaska i?lerini bu site üzerinden göremiyorsunuz o zaman direk ut ile temasa geçmeniz laz?m bu gerçekten biraz s?k?nt?l? ve uzun zaman alabiliyor bana ocean beauty kodiak hatta ayarlayabilirse ocean beauty naknek fabrikalar?na yerle?tireceklerini söylemi?lerdi hatta ben ?srarla bu iki fabrikadan birini istemi?tim ama geç kald???m için bu fabirakalara yerle?tiremediklerini söylediler ve beni westen alaska fisheries isimli fabrikaya yerle?tirdiler fabrika hakk?nda gayet olumlu bilgiler al?ncada itiraz etmedim i? sözle?me tarihlerini yanl?? gönderdiler de?i?tirin dedim fabika özellikle böyle gönderiyor de??tirmiyor ama sorun olmaz falan dediler benimde umurumda olmad??? için imzalad?m.

yani alaska dü?ünüyorsan?z ut çok fazla tavsiye etmiyorum gerçekten i? seçiminde falan sorun ç?kabiliyor ama di?er a?amalar?n hiçbirinde gecikme yada ba?ka bir sorun ya?amad?m abd içi i?leri zaten ciee sayfas?ndan seçti?iniz için i? seçimindede sorun ya?ayaca??n?z sanm?yorum birde erken ba?vuru her ?irket için önemli geç kal?rsan?z ?irketler çok yo?un oluyor maillere ayn? gün cevap almak çok zorla??yor.en güzeli hiç yalan falan söyleyip oyalamaya çal??mad?lar burada ba?ka bir firmayla giden arkada??m var çocu?u kaç ayd?r oyal?yorlar hala i? bile seçemedi sürekli yeni i?ler gelecek diye oyal?yorlar geçende bir tane i? dayatm??lar bu son i? bunu seç diye meksika s?n?r?nda housekeeper yapacaklar adam? bunlar? görünce kendi firmam? baya tuttum valla.

kargo olay?na gelince valla bana ups ile evrak yolluyorlar sürat kargo falan gelmedi hiç.

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı apolloturk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben çok ara?t?rd?m campus ile gidecektim son anda bir arkada??n tavsiyesiyle birde campus dekilerin maillerime cevap bile yazmamas? msn iletilerime cevap vermemesi sonucu ut ye yaz?ld?m gerçi sonradan campus sitesinde a??r? yo?unluk var mail/msn cevap yazam?yoruz yazm??lard? ama ben napay?m arkada??m dedim.

?imdiye kadar olan izlenimim oldukça olumlu evraklar?n gönderilmesinde yada zamanlamada sorun ya?amad?m i? ?özle?mesinden iki hafta sonra ds geldi diye mail att?lar bir hafta sonrada bana ula?t? i? seçimini united towers üzerinden yapm?yorsunuz ciee sitesinden kullan?c? ad? ve ?ifre ile girip online olarak i?leri görebiliyor ve ba?vurabiliyorsunuz yani bu k?s?mda ut ile hiç bir alakan?z olmuyor.yanl?z alaska i?lerini bu site üzerinden göremiyorsunuz o zaman direk ut ile temasa geçmeniz laz?m bu gerçekten biraz s?k?nt?l? ve uzun zaman alabiliyor bana ocean beauty kodiak hatta ayarlayabilirse ocean beauty naknek fabrikalar?na yerle?tireceklerini söylemi?lerdi hatta ben ?srarla bu iki fabrikadan birini istemi?tim ama geç kald???m için bu fabirakalara yerle?tiremediklerini söylediler ve beni westen alaska fisheries isimli fabrikaya yerle?tirdiler fabrika hakk?nda gayet olumlu bilgiler al?ncada itiraz etmedim i? sözle?me tarihlerini yanl?? gönderdiler de?i?tirin dedim fabika özellikle böyle gönderiyor de??tirmiyor ama sorun olmaz falan dediler benimde umurumda olmad??? için imzalad?m.

yani alaska dü?ünüyorsan?z ut çok fazla tavsiye etmiyorum gerçekten i? seçiminde falan sorun ç?kabiliyor ama di?er a?amalar?n hiçbirinde gecikme yada ba?ka bir sorun ya?amad?m abd içi i?leri zaten ciee sayfas?ndan seçti?iniz için i? seçimindede sorun ya?ayaca??n?z sanm?yorum birde erken ba?vuru her ?irket için önemli geç kal?rsan?z ?irketler çok yo?un oluyor maillere ayn? gün cevap almak çok zorla??yor.en güzeli hiç yalan falan söyleyip oyalamaya çal??mad?lar burada ba?ka bir firmayla giden arkada??m var çocu?u kaç ayd?r oyal?yorlar hala i? bile seçemedi sürekli yeni i?ler gelecek diye oyal?yorlar geçende bir tane i? dayatm??lar bu son i? bunu seç diye meksika s?n?r?nda housekeeper yapacaklar adam? bunlar? görünce kendi firmam? baya tuttum valla.

kargo olay?na gelince valla bana ups ile evrak yolluyorlar sürat kargo falan gelmedi hiç.
    Adam kay?r?yorlar demek. Bal gibi Sürat Kargo'yla geldi DS formlar?m. Hala da po?eti duruyor, atmad?m. Mail konusuna gelince UT'den hiçbir zaman ayn? gün içinde mail almad?m. En erken bir gün sonra gelir mailler hep. Ayr?ca diyorum 1050€ para ödedim ?irkete Ötesi yok.

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

valla ben k?br?stay?m ondan ups ile yolluyorlard?r belki
    mail olay?na gelince özelikle son 1-1,5 ayd?r bende ayn? gün cevap alam?yorum genelde ama daha öncesinden yar?m saat içinde cevap ald???m oluyordu ?u s?ralar ba?lar? baya kalabal?kt?r san?r?m.

fiyat olay?n?n euro olmas? baya kötü ?u son euro zamlar?ndan sonra baya pahal? bir fiyat oldu ke?ke dolar üzerinden bir fiyat? olsayd?.

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

Valla ben geçen sene gittim. Çok sa?lam bir ?irket. ?deolojileri ile hakk?nda ben de bir ?eyler duydum ama, i?lerini hakkaten iyi yap?yorlar. En büyük eksikleri euro üzerinden fiyatlama yapmalar?d?r kan?mca.

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

banada sürat kargo ile geldi hatta yola ç?kmadan bir saat önce elime geçti belgelerimmm...

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Standart united towers hakk?nda

united towers nas? bir ?irket bu ?irketle giden varm? güvenilir mi ben 2009 wat için ba?vurdum da gaziantepte okuyorum.

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

arkadas?m ben 2008 ?c?n ut ?le kat?ld?m yen? dondumm utde dan?sman?n oneml? b?r faktor ama un?ted towers a?le g?b? heps? ?lg?len?yor sen?nle allah ?c?n haklar?n? y?yememdee bana amer?kadaykenn kac kez ma?l att?larr arad?lardaa problem yasad?m yeterk? sen s?rketle ?y? d?alog ?c?nde ol ?s secenekler? guzel ut n?n tavs?yemm road show ?le sec ?s?n?....ut de guzel ?sler varrr...

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)