ben çok ara?t?rd?m campus ile gidecektim son anda bir arkada??n tavsiyesiyle birde campus dekilerin maillerime cevap bile yazmamas? msn iletilerime cevap vermemesi sonucu ut ye yaz?ld?m gerçi sonradan campus sitesinde a??r? yo?unluk var mail/msn cevap yazam?yoruz yazm??lard? ama ben napay?m arkada??m dedim.
?imdiye kadar olan izlenimim oldukça olumlu evraklar?n gönderilmesinde yada zamanlamada sorun ya?amad?m i? ?özle?mesinden iki hafta sonra ds geldi diye mail att?lar bir hafta sonrada bana ula?t? i? seçimini united towers üzerinden yapm?yorsunuz ciee sitesinden kullan?c? ad? ve ?ifre ile girip online olarak i?leri görebiliyor ve ba?vurabiliyorsunuz yani bu k?s?mda ut ile hiç bir alakan?z olmuyor.yanl?z alaska i?lerini bu site üzerinden göremiyorsunuz o zaman direk ut ile temasa geçmeniz laz?m bu gerçekten biraz s?k?nt?l? ve uzun zaman alabiliyor bana ocean beauty kodiak hatta ayarlayabilirse ocean beauty naknek fabrikalar?na yerle?tireceklerini söylemi?lerdi hatta ben ?srarla bu iki fabrikadan birini istemi?tim ama geç kald???m için bu fabirakalara yerle?tiremediklerini söylediler ve beni westen alaska fisheries isimli fabrikaya yerle?tirdiler fabrika hakk?nda gayet olumlu bilgiler al?ncada itiraz etmedim i? sözle?me tarihlerini yanl?? gönderdiler de?i?tirin dedim fabika özellikle böyle gönderiyor de??tirmiyor ama sorun olmaz falan dediler benimde umurumda olmad??? için imzalad?m.
yani alaska dü?ünüyorsan?z ut çok fazla tavsiye etmiyorum gerçekten i? seçiminde falan sorun ç?kabiliyor ama di?er a?amalar?n hiçbirinde gecikme yada ba?ka bir sorun ya?amad?m abd içi i?leri zaten ciee sayfas?ndan seçti?iniz için i? seçimindede sorun ya?ayaca??n?z sanm?yorum birde erken ba?vuru her ?irket için önemli geç kal?rsan?z ?irketler çok yo?un oluyor maillere ayn? gün cevap almak çok zorla??yor.en güzeli hiç yalan falan söyleyip oyalamaya çal??mad?lar burada ba?ka bir firmayla giden arkada??m var çocu?u kaç ayd?r oyal?yorlar hala i? bile seçemedi sürekli yeni i?ler gelecek diye oyal?yorlar geçende bir tane i? dayatm??lar bu son i? bunu seç diye meksika s?n?r?nda housekeeper yapacaklar adam?

bunlar? görünce kendi firmam? baya tuttum valla.
kargo olay?na gelince valla bana ups ile evrak yolluyorlar sürat kargo falan gelmedi hiç.
Bookmarks