Work and Travel
Toplam 22 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 22 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Amerika'da düþündüðümüz proje hakkýnda

turkishwat inc. shinoda - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puaný
    10

Standart Amerika'da düþündüðümüz proje hakkýnda

Arkadaþlar, turkishwat.net olarak Amerika'dan irtibata geçtiðimiz arkadaþlarýmýzla yeni bir uygulama öncesi fizibilite çalýþmasý içerisindeyiz.

Newyork JFK hava alanýndan veya Newark Liberty International Airport'tan çevre eyaletlere 10'ar kiþilik gruplar halinde yine 10 kiþilik araçlarla sizi havaalnýndan alýp evinize, hostelinize artýk nerede konaklýyorsanýz götürmeyi planlýyoruz. Özellikle ABD'ye iniþte herkes yol yorgunu biçare halde "Nerdeyim ben?" þeklinde düþünmekte. Çevre eyaletlere gitmek için birden fazla otobüs deðiþtirmek zorunda kaldýðýnýz gibi þehir içini dolaþmak zorunda da kalabilirsiniz.

Sizi havaalanýndan valizlerinizle alacak 10 kiþilik mini aracýn istediðiniz noktaya býrakmasý hakkýnda ne düþünürsünüz?

Örneðin 17 haziran günü 10 kiþilik grup Pennsylvania/Philedelphia'ya gidecek. Bu kiþiler havaalanýnda karþýlanýp direkt kalacaklarý yere götürülecek. Philedelphia içinden deðiþik noktalarda yolcu indirme durumu servisi olumsuz etkilemez.

Gelecek tepkilere ve fikirlere göre bu oluþturmaya çalýþtýðýmýz projeye devam edeceðiz.
    admin (at) turkishwat.net

Uçuþa Hazýr Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

bence gayet mantýklý bi uygulama olur fakat haziran baþýndan sonuna kadar farklý saatlerde bazen bir bazen 20 kiþi birden inecek ayný uçaktan bunu kabataslak bi çizelge ile belirleyebilme imkanýmýz varsa uçuþlar baþlamaya yakýn þekilde herkes çizelgeden iþaretleyip bi nevi rezervasyon yaptýrýrsa sizin iþiniz de kolaylaþýr. bu ulaþým þeklinin fiyatý da kullanýlýp kullanýlmamasýnda büyük bi etken biraz da bu konudan bahsedersen soru iþaretleri silinmiþ olur.
    http://piqzelwars.deviantart.com
    Open up your 3rd eye Black Helicopters in the sky NonPhixion

Wat Profesörü
    Yaþ
    38
    Tecrübe Puaný
    21

Ýþinize çomak sokmak gibi olmasýn ama; küçük çaplý bir araþtýrma yaptým,
    Forum üyeleri içinde Mesaj sayýsý 10'un üzerinde olan, yani foruma giren insanlarýn sayýsý 250'den fazla deðil... Bunlarýn %40 gibi iyimser bir rakamýnýn Amerika vizesi alýp gidecek olduðunu varsayarsak 100 kiþi eder, ki bunlarýn kaç kiþisi ayný gün benzer saatlerde ayný havaalanýna iniþ yapýp yakýn yerlerde konaklamasý vardýr?

Yinede düþünmeniz bile güzel, ki 2 günümü almýþtý konaklayacaðým yere gitmem
    Betrayer... in truth, it was I who was betrayed. Still, I am hunted. Still, I am hated. Now, my blind eyes see what others cannot...

Profesyonel Watçý
    Yaþ
    39
    Tecrübe Puaný
    18

gusel bý dusunce en azýndan beným ýcýn ole.cunku bende dahýl olmak uzere býrcok kýsý ýlk defa baska bý ulkeye gýdecek,yol yorgunlugu vs...cok fazla olan býsý.bu sebeple gusel olur.ama nasýl uygulanacak bu sýstem býlmýyorum???cunku ben north carolýnaya gýdecegým mesela buraya bole býsý yapabýlýrmýsýnýz???yapýlýrsa ne kadara mal olur..eger bole býsýy olursa bende 3.aktarma yapmaktan kurtulmus olurum.ve ucak býletýmýde newyork ýnýs noktalý yaparým...haberler beklýyoruzzz

Uzman Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

süper bi düþünce umarým hayata geçebilir kolay gelsin

Tecrübe Puaný
    10

arkadaþlar öncelikle düþünceleriniz ve sorularýnýz için teþekkürler, bir þekilde listeler yapacaðýz ve kontejan dolduðunda o gün için gelen baþvurularý geri çevirmek zorunda kalacaðýz. ücreti konusunda ise gidilecek eyalete göre fiyatlar deðiþecek.

Örneðin Newyork'tan çevre eyaletlere kontejanlar açacaðýz ve o gün için 2 adet arabamýz olduðunuðu düþünün. bu iki arabamýz için ilk 20 kiþilik kontejan neresi için dolarsa diðer eyaletlr için o günlük gelen baþvurularý kabul etmeceyeceðiz ve duyurumunu yapacaðýz. "17 haziran 2008 NYC JFK - Massachusetts ve 17 Haziran 2008 New-jersey kontejanlarýmýz dolmuþtur." þeklinde. ücreti ise otobüslere verdiðiniz ücretten büyük olasýlýkla daha düþük olacak ama bunun hesaplamasýný net bir þekilde yapmadýk. yaklaþýk 50$ ya da aþaðýsý, yukarýsý olabilir; net birþey yok þimdilik.

@necro

aylýk tekil olarak siteye giriþ yapan kiþi sayýsý 30.000 civarýnda ve yine aylýk olarak 300 000 den fazla sayfa gösterimi var. sayfalar þifreli olmadýðý için birçok kiþi üye olmadan yararlanýyor forumdan ama özellikle mayýs ayýnda üye patlamasý yaanýr çünkü herkes gideceði, konaklayacaðý eyaletleri yazmak için buraya girecek ve bu projeye katýlacaklar olacak. özellikle bayan arkadaþlar ve yakýnlarý bunu ister gibi .

Profesyonel Watçý
    Yaþ
    36
    Tecrübe Puaný
    18

çok iyi bi düþünce
    hem ayný eyalletee yakýn çewrede kalcak arkadaslarý tanýma fýrsatýda olur
    her açýdan çok güsel...ben varým
    only GoD CaN JuDgE me!!!!!

"FiRsT YoU GoT ThE MoNeY
    TheN YoU GoT ThE PoWeR
    WheN YoU GoT ThE PoWeR
    YoU HaVe ThE WoRLd
    YoU HaVe ThE WoMeN...

LaNeT OlSuN ÝçiÝmdeKi ÝnsAn SeVgÝsine

nerede o eski saf temiz bir beklenti olmdan olan sevdalar aþklar,,,,ya mecnun olmuþ küpeli ya leyla kaþar

Profesyonel Watçý
    Yaþ
    39
    Tecrübe Puaný
    18

o zaman þimdiden listeleri olsdurmaya baslayalým.her otobus ýcýn kac kontenjan gerekýyosa yeter sayýya ulasýnca sýz duyuru yaparsýnýz..herkes nereye gýtmek ýstedýgýný yazsýn ona gore bý lýste olusur...

Turkishwat Mover
    Yaþ
    43
    Tecrübe Puaný
    18

fikir kimden çýktý shinoda???

Tecrübe Puaný
    10

Alýntý fatih255 Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    fikir kimden çýktý shinoda???
    yarý yarýya ruslardan çýktý diyebilirim. onlar wat öðrencilerini deðil de normal rus vatandaþlarýný 10 ar kiþilik veya otobüsle farklý eyaletlere istedikleri noktaya býrakýyordu. Burdan giderken yanýmda bir rus bayan vardý fikri ona borçluyum.

wat öðrencileri için böyle bir þey yapan firma görmedim ilk biz gerçekleþtireceðiz.

yalnýz öyle bir sormuþsn ki fikri bir yerden almýþ gibi hissettim kendimi yapan þirket

varsa bilmiyorum henüz, zannetmiyorum da

Deneyimli Watçý
    Yaþ
    37
    Tecrübe Puaný
    18

walla güzel olur destekliyorum...
    Beni Çekemeyenler,Anten Taksýn

Turkishwat Mover
    Yaþ
    43
    Tecrübe Puaný
    18

Alýntý shinoda Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    yarý yarýya ruslardan çýktý diyebilirim. onlar wat öðrencilerini deðil de normal rus vatandaþlarýný 10 ar kiþilik veya otobüsle farklý eyaletlere istedikleri noktaya býrakýyordu. Burdan giderken yanýmda bir rus bayan vardý fikri ona borçluyum.

wat öðrencileri için böyle bir þey yapan firma görmedim ilk biz gerçekleþtireceðiz.

yalnýz öyle bir sormuþsn ki fikri bir yerden almýþ gibi hissettim kendimi yapan þirket

varsa bilmiyorum henüz, zannetmiyorum da
    "merhaba 2008 yazýnda wisconsin dells'e gidecek olan arkadaþlarýn madison havaalanýndan wisconsin dell's e transferleri ucret karsýlýgý yapýlacaktýr.ilgilenenler benimle irtibata geçebilir. " 03.02.2008'de yazdýðým yazý
    ayrýca ayný iþi JFK'da da yapacaðýz hatta bunu fiorexe soyledim 2 gun once.ne hikmettir ki sende bugun yazmýssýn.ama neden yazdýn diyemeyiz tabii.ayný iþi bizde yapacaðýz ama sadece NY ve NJ içinde...

Üstad
    Tecrübe Puaný
    26

Herbirþeyin altýndan ben çýkýyorum abi ya Bundan sonra elimi sürmeyecem birþeye !

Deneyimli Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

çok güzel bi fikir. ancak ii planlanmasý lazým..sonuçta herkes ayný eyalete gitmiyor...neyse kolay gelsin oraya iner inmez arabam altýmda olacaðý için böyle bi derdim yok neyseki

Tecrübe Puaný
    10

Alýntý fatih255 Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    "merhaba 2008 yazýnda wisconsin dells'e gidecek olan arkadaþlarýn madison havaalanýndan wisconsin dell's e transferleri ucret karsýlýgý yapýlacaktýr.ilgilenenler benimle irtibata geçebilir. " 03.02.2008'de yazdýðým yazý
    ayrýca ayný iþi JFK'da da yapacaðýz hatta bunu fiorexe soyledim 2 gun once.ne hikmettir ki sende bugun yazmýssýn.ama neden yazdýn diyemeyiz tabii.ayný iþi bizde yapacaðýz ama sadece NY ve NJ içinde...
    o duyurunu daha önce okumadým.

Aslýna bakarsan bu düþünce çoktandýr bende vardý. Konuyu fiorex'e açtým ve ayný þekilde düþünenlerin olduðunu öðrendim. Açýkçasý yanlýþ anlaþýlmalara neden olmasýn diye fiorex'i iþin içine katmadým ki bu olayla uzaktan yakýndan ilgisi yok. Sadece planýmý açýklama gereði duydum. Sonuçta wat öðrencilerine þimdiye kadar görmedikleri hizmetleri yaþatmayý planlýyoruz. Bu konuda sizde çalýþma içinde olursunuz hatta çalýþmalarýnýzý duyurmaktan memnuniyet de duyarýz. ortak çalýþmalar da yaparýz. Dediðim gibi sonuçta bundan türk watçýlar yararlanacak. Otobüslerle öðrenci de taþýmýyoruz 10'ar kiþilik araçlar bunlar

Turkishwat Mover
    Yaþ
    43
    Tecrübe Puaný
    18

hyr keþke taþýyabilsen veya taþýyabilsek.çünkü bu parayý greyhound ve cab'ler zaten alacak.ben sýrf bu iþ için mayýsta gdiorum.dolayýsýyla amerikalýlarýn yiyeceði parayý biz turkler yiyelim!

Üstad
    Tecrübe Puaný
    26

Yiyin abi. Helal-i Hoþ olsunda ... Bana dokunmayýn, sýkýntý yapýyorum sonra kendime..

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

arkadaslar merhaba;
    foruma bi arkadasimin(fatih255) tavsiyesiyle uye oldum,. ve bu baslik altinda yazilan mesajlari okudum. oncelikle shinoda nickli arkadasin yazdigi mesaji gorunce sasirdim cunku bu, ogrencileri havaalanindan konaklama yerlerine transfer projesini ben ve arkadasim fatih255 uzun bir suredir planliyorduk ve gercektende hayata gecirmeyi dusunuyoruz.. bu yaz icin yalnizca kendimize iki havaalani belirledik 1. si madison dane county airport tan cevre sehirlere, 2. si de newyork JFK airporttan cevre sehirlere duzenlenecek hizmet..
    madison icin su anda 2 kisiyiz ben ve fatih, biz gectigimiz yaz wisconsin dellste work and travel programina katildigimiz icin bolgeyi biliyoruz ve ulasimin disinda ogrencilere konaklama konusunda yardimci olmayi ve bolge hakkinda her turlu bilgiyi vermeyi planliyoruz..
    JFK da ise 2 arkadasimiz hizmet verecek, bu arkadaslarimizda daha once work and travel yaptiklari icin o bolgeyi biliyorlar ve su an new jersey de yasiyorlar dolayisiyla verecegimiz hizmetin tum ogrencilerin yararina olacagini dusunuyoruz..
    bu proje hakkinda herkesin pozitif veya negatif gorusunu merak ediyorum,..

Wat Profesörü
    Tecrübe Puaný
    18

bence fikir 10 numara. gerçi ben newark ta inicem ve konaklayacaðým yer havaalanýna yakýn. uzak bi yer olsaydý hiç dusunmeden katýlýrdým bu programa. katýlým bi hayli fazla olur bence.

Uçuþa Hazýr Watçý
    Yaþ
    38
    Tecrübe Puaný
    18

bencede mükemmel olur keþke nyden alaskaya gitme imkanýnýz olsaydýda gelseydim . bu arada alaska içinde böle biþey yapamazmýsýnýz fiyatlar nedir bide

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

su an icin kanadada bir arkadasimiz yok dolayisiyla bu senelik kanada soz konusu degil ama bu sene katilimi gordukten sonra seneye kanada da olabilir, neden olmasin..
    fiyatlari cok yakinda netlestiricez.. ama oncesinde bu proje hakkinda yeterli sayida yorum almamiz gerekiyor olumlu olumsuz farketmez..

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

ozur dilerim kanada degil alaskadan bahsediyordum..

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar

Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)