Work and Travel
Toplam 13 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 13 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: 1.62'ye yeþil kaðýt:)

Deneyimli Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

Standart 1.62'ye yeþil kaðýt:)

Merhaba arkadaþlar bugün vize görüþmesine gittim ve 2 dakika içinde 1.62 ortalamayla vizemi aldým bahanemi de uydurdum yeþil kaðýdý verdi.Fakat yinede içimde bir þüphe yok deðil DSleri gönderdikten sonra anlayacaðýz.Büyük bir stresten kurtuldum.

Uçuþa Hazýr Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

bahane derken =)

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

hayýrlý olsun ne denebilir )
    ya zor mu bu vize görüþmesi bizde 17 sinde gidiyoruzz

Deneyimli Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

Alýntý muslum_yagci Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    hayýrlý olsun ne denebilir )
    ya zor mu bu vize görüþmesi bizde 17 sinde gidiyoruzz
    Yok bence hiç kasýlma herkese su daðýtýr gibi yeþil kaðýt daðýtýyorlar.Red verdiklerini görmedim yeþil kaðýdý alan çýkýyor)Ben bile aldýysam sen hayli hayli alýrsýn.

Profesyonel Watçý
    Yaþ
    39
    Tecrübe Puaný
    18

ewet yaaa bahane dereken neyý kasdettýn arkadasým???:d

Deneyimli Watçý
    Yaþ
    38
    Tecrübe Puaný
    18

ya yesýl kagýdýn výze olmadýgýný amerýkan konsoloslugu býle resmý olarak duyurdu o yazý forumda býle var..0*80 ortalamasý olan adama býle verdýler herkese verdýler yesýl kagýdý..yesýl kagýt yesýl kagýt dýye tutturmus herkes kýmse o kagýdý alýnca heves etmesýn hemen hersey dslerý gonderdýkten sonra bellý olcak..cok abest kafadan red yýcek durumu olmayan herkese verýlýr yesýl kagýt zaten býr anlamýda yoktur yaný ustunde belgeler vardýr eksýk olanlarý ýsaretler sana verýr okadar

Deneyimli Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

Alýntý enesadak Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    ya yesýl kagýdýn výze olmadýgýný amerýkan konsoloslugu býle resmý olarak duyurdu o yazý forumda býle var..0*80 ortalamasý olan adama býle verdýler herkese verdýler yesýl kagýdý..yesýl kagýt yesýl kagýt dýye tutturmus herkes kýmse o kagýdý alýnca heves etmesýn hemen hersey dslerý gonderdýkten sonra bellý olcak..cok abest kafadan red yýcek durumu olmayan herkese verýlýr yesýl kagýt zaten býr anlamýda yoktur yaný ustunde belgeler vardýr eksýk olanlarý ýsaretler sana verýr okadar
    Ama yinede yeþil belge almak demek vizeyi almanýn yarýsý gibi bir þey çünkü adam zaten sana vize vermeyecekse bunu baþtan söylüyor ve red veriyor.

Deneyimli Watçý
    Yaþ
    38
    Tecrübe Puaný
    18

abý ortalamadan kýmse red yemýyor ds olmadan..once guvenlýk onlemlerýne gore bakýyorlar cok sorunlu degýlsen ds gelene kadar ýslem yapmýyorlar..ben alamazsýn demýorum ýns hepýmýzý výze alýrýz ama yesýl kagýdýn bunla býr alakasý yok..tamamen watcýlarýn cýkardýgý uydurma býr tesellý..yaný ds gelsýn ozamn bellý olcak hersey.

Wat Profesörü
    Yaþ
    35
    Tecrübe Puaný
    18

Alýntý borders Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Merhabalar Arkadaþlar,

Amerikan Konsolosluðundan 2 hafta önce tüm Work&Travella uðraþan firmalara gonderilen hatýrlatma mailinde yeþil ve beyaz kaðýttan aynen þu þekilde bahsedilmiþtir:

''DS-2019 formu olmayan tüm öðrencileri otomatik olarak 221(g) prosedürü altýnda incelemekteyiz. DS-2019 formu olmadan baþvuru yapan tüm öðrencilere eksik evraklarýn (DS-2019 ve SEVIS) haklarýnda bir karara varýlabilmesi için konsolosluða gönderilemesi gerektiðini ingilizce ve türkçe olarak açýklayan açýk yeþil/beyaz bir kaðýt verilecektir. Bu açýk yeþil/beyaz kaðýt KESÝNLÝKLE VÝZE KABULU YA DA VÝZE REDDÝ ANLAMINA GELMEMEKTEDÝR.
    Lütfen öðrencilerinizi vize görüþmesine gitmeden önce bu prosedür hakkýnda bilgilendiriniz ve bu yeþil/beyaz kaðýdý vize kabulu olarak yorumlamamalarýný soyleyiniz. DS-2019 ve SEVISler gelene kadar tüm baþvurular 'eksik'tir ve bu belgeler konsolosluða ulaþtýrýlmadan bir karara varýlmayacaktýr.'
    Bu nedenle sevgili arkadaþlar, görüþme sonunda size verilen bu kaðýtlarý, daha sonra hayal kýrýklýðý yaþamamak adýna, lütfen vize aldým diye yorumlamayýnýz.

Bilginize..
    fazla söze gerek yok.
    bilgilendirme için teþekkürler...

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Standart yardým

ya sir benim ortalamam 1.75 ing iyi ama!ne gibi bi mazeret söledin de aldýn vizeyi yardým edebilirmisin?

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

benim not ortalamam da 1,63 ...23 haziran görüþme tarihim,pek umudum yok sen umutlandýrdýn beni hayýrlýsý olsun bakalým ben napýcam
    Konu Crocusy tarafýndan (28-05-2008 Saat 12:14 AM ) deðiþtirilmiþtir.

Deneyimli Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

Bazý arkadaþlar vizeden red yediðimi sanýrým hala bilmiyorlar.Evet arkadaþlar bugün forumda da konu açýp belirttiðim gibi vizeden red aldýðýmý öðrendim.Yani size þunu söyleyeyim yeþil kaðýtýn bir çöp kadar bile önemi yok.Herþey not ortalamasýna baðlý notunuz 2nin üstündeyse sorun yok ama altýndaysa vizeden red yeme ihtimali yüksek.

Deneyimli Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

Arkadaþým vize randevusunu ne zaman aldýn acaba?Ben bugün sordum bana en erken 27 hazirana randevu alabileceklerini söylediler sen ne zaman almýþtýn randevunu?

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar

Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)