Merhaba arkadaþlar bugün vize görüþmesine gittim ve 2 dakika içinde 1.62 ortalamayla vizemi aldým bahanemi de uydurdum yeþil kaðýdý verdi.Fakat yinede içimde bir þüphe yok deðil DSleri gönderdikten sonra anlayacaðýz.Büyük bir stresten kurtuldum.
Merhaba arkadaþlar bugün vize görüþmesine gittim ve 2 dakika içinde 1.62 ortalamayla vizemi aldým bahanemi de uydurdum yeþil kaðýdý verdi.Fakat yinede içimde bir þüphe yok deðil DSleri gönderdikten sonra anlayacaðýz.Büyük bir stresten kurtuldum.
bahane derken =)
hayýrlý olsun ne denebilir)
ya zor mu bu vize görüþmesi bizde 17 sinde gidiyoruzz
ewet yaaa bahane dereken neyý kasdettýn arkadasým???:d
ya yesýl kagýdýn výze olmadýgýný amerýkan konsoloslugu býle resmý olarak duyurdu o yazý forumda býle var..0*80 ortalamasý olan adama býle verdýler herkese verdýler yesýl kagýdý..yesýl kagýt yesýl kagýt dýye tutturmus herkes kýmse o kagýdý alýnca heves etmesýn hemen hersey dslerý gonderdýkten sonra bellý olcak..cok abest kafadan red yýcek durumu olmayan herkese verýlýr yesýl kagýt zaten býr anlamýda yoktur yaný ustunde belgeler vardýr eksýk olanlarý ýsaretler sana verýr okadar
abý ortalamadan kýmse red yemýyor ds olmadan..once guvenlýk onlemlerýne gore bakýyorlar cok sorunlu degýlsen ds gelene kadar ýslem yapmýyorlar..ben alamazsýn demýorum ýns hepýmýzý výze alýrýz ama yesýl kagýdýn bunla býr alakasý yok..tamamen watcýlarýn cýkardýgý uydurma býr tesellý..yaný ds gelsýn ozamn bellý olcak hersey.
ya sir benim ortalamam 1.75 ing iyi ama!ne gibi bi mazeret söledin de aldýn vizeyi yardým edebilirmisin?
benim not ortalamam da 1,63 ...23 haziran görüþme tarihim,pek umudum yok sen umutlandýrdýn benihayýrlýsý olsun bakalým ben napýcam
![]()
Konu Crocusy tarafýndan (28-05-2008 Saat 12:14 AM ) deðiþtirilmiþtir.
Bazý arkadaþlar vizeden red yediðimi sanýrým hala bilmiyorlar.Evet arkadaþlar bugün forumda da konu açýp belirttiðim gibi vizeden red aldýðýmý öðrendim.Yani size þunu söyleyeyim yeþil kaðýtýn bir çöp kadar bile önemi yok.Herþey not ortalamasýna baðlý notunuz 2nin üstündeyse sorun yok ama altýndaysa vizeden red yeme ihtimali yüksek.
Arkadaþým vize randevusunu ne zaman aldýn acaba?Ben bugün sordum bana en erken 27 hazirana randevu alabileceklerini söylediler sen ne zaman almýþtýn randevunu?
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)
Bookmarks