Arkadaþlar yavru vatanda okuyup da work and travel'a gidicek olanlarla burda tanýþabiliriz ve yardýmlaþabiliriz..
![]()
Arkadaþlar yavru vatanda okuyup da work and travel'a gidicek olanlarla burda tanýþabiliriz ve yardýmlaþabiliriz..
![]()
kimler var evet gidecek olanlar burada tanýþalýmm kaynaþalýmmm
inþallah gidiyoruz bu sene![]()
Ca - Los Angeles Dowtown- Wilshire da Subway Sandwich e gidiyorum... xxxxxxxxxx msn eklerseniz ordan ilstisime geceriz....
Forumda MSN paylaþýmý yasaktýr.
Konu Fiorex tarafýndan (07-04-2008 Saat 10:51 AM ) deðiþtirilmiþtir.
bende varým beyler ama daha ýs bellý olmadý ds mýzde geldý bu hafta lefkosadan výze alcaz sýzden kktc výze alan varsa býlgý versýn ne ýstýyorlar zorluyorlar mý? kaynasalým burda destek olalým adadakýler
burda lefkoþada vizeye giren varmý bilmiorum ama sen girdikten sonra herkesi aydýnlat bence.ben istanbulda girdim eger alamazsam lefkoþada almayý düþünüorum senin gririp çýkman çok önemli benm için bu arada ne okuosun ayný okldaýz.
ben ayýn 30 na randevu aldým once evraklarý býr hafta onceden verýyorsun ve cok ýyý bý haber daha acýk transkrýpt kabul býlýyorsun bzým paragoz okul 30 mýlyon ýstýyor kapalý transkrýpt ýcýn ama acýk 5 mýlyon konsolosluktaký kadýna sorduk acýk olur dedý haberýn olsun ayrýntýlarý 30ndan sonra yazcam ýsýn bu arada ýyýymýs ve calýfornýaaa super bence![]()
beyler bu lefkoþa vize olayýný biraz açabilirmisiniz?..Eðer böyle bi þansýmýz warsa boþuna istanbula falan gitmeyelim
ds geldýyse lefkosadaký usa konsolosguna gýdýyorsun orda tezcan dýye uyuz bý kadýn var belgelerýný ona veyrsun oda sana výze tarýhýný veryor genelde belgelerý teslým ettýkten 2 hafta sonraya verýlyor ne kadar erken verýrsen o kadar erken výze alýrsýn yani..131 dolar ýstýyor belgelerý verýrken ve sana bý kagýt verýyor výzeye o kagýtla gýdyrsun yaný ýst gýtmene gerek yok bence ama sen býlýrsýn yýne ama acele et výze randavularý cabuk doluyor baska soru?![]()
Bende yakýndoðudayým Baþta San Francisco olmazsa NY diyordum ama haziran sonunda gidecek olunca bulaþýkcý ve housekeeper dýþýnda iþ falan bulamadým sonunda Alaska da karar kýldým.
Bu arada lefkoþada Amerikan Konsolosluðu nerede? 3 yýldýr Lefkoþadayým ilk defa geçen ay varlýðýndan haberim oldu![]()
bakalým 30unda haber beklioruz senden nasýl olcak istanbuldakinden farklý olmaz sadece randevuyu biz alýoruz...hadi haber bekliyoruz...
ha bu arada soylemeyý unuttum randavumu uyuz karý 14 mayýsa attý. Randavu defterýne býzým ýsýmýlerýmýzý tutmamýs oysa kac hafat onceden soylemstýk 14 mayýsa verdý býzelefkosoda pasaport uzatýgýmýz yer var ya arkdsalar onun dýger caddesý uzerýnde ara bý yerde oyle aham saham bý yer degýl ne bý bayrak var ne baska bý sey kucucuk bý yer yardýmcý olmaya calsýrým ok kýb kýbrýslý arkdaslarým
))
hmm anladým bizim konsolosluðun oradalarda bi yerde demekki.14 mayýs çok geç yaa ben daha randevu için baþvurmadým evraklarýn bana ulaþmasýný bekliyorum benimki haziraný bulacak desene![]()
ooo ...daha belgeler gelcek cok ýsýn varr bence sen turkýyeden al výzeyý bu tezcan denýlen kadýn garýp her seye ben býlmem ..dýye gecýstýrýyor garýp bý havasý var senýn belgler burya gelene kadar ..sen anca temmuzda alýrsýn výzeyý))sen sýrketýne baský yap bence býr an once gelsýn belgler gelýr gelmez dýrekt konsolosluga gýt randavu al dua etký agustosa vermsýn gunu
))
belgler,131 dolar o kadar belglerýn eksýk olmasýn ama býr an once gýt randavu almaya gýt saat 1 bucuga kadar acýk..kýbrýs býlýyrosun rahata duskun olduklarýndan, ya bu kadýn sadece belgelrý alýyor sana randavu veryr su gun gelcen dýye ama cok uyuz bý sey benden demesý sasrma, gorumse yapcagýn adam rum kesýmnden gelýyorr onla goruscen ýngýlýzce olcak tabýkýde ama tezcanla turkce konscaksýn no problem!
131 dolar ve ds belgelerýn pasaport gereklý baska býr sey gerekmýyor evet bu tezcan denýlen kadýnla turkce konusabýlrýsýn cunku sana výzeyý o vermýyorbýz býz gecen hafat gýttýk ýste tum randevular doldu dedý ve en erken 14 mayýsa verebýlýrým ýstersenýz tabii dedý mecburen kabul ettýk senýn randevunuda buyuk ýhtýmal mayýs sonuna verecek gýbý gozukuyor býr an once gýt yoksa ýsýn yas olcak hemen hallet výze ýsýný
![]()
ya sen pasaportu uzatýgýmýz yerý býlýyorsun orda kapýdaký herhangý bý adam sor o sana anlatýr sanýrým býzým oyle oldu yada orda gordugun her hangý býr polýse cok karýsýk nasýl anlatsam býlmýyorum ara sokakta bý yerde beyaz bý apartman var onun ýkýncý katýnda ama konsoloslgun orda olduguna daýr hýc býr kanýt yok cok zor bulunuyor bunu býl yaný sora sora bagdat bulunur demýsler senýnkýde oyle olacak anlýyacagýn sora sora konsolosluk bulunur![]()
evet bu tezcan denýlen kadýnla turkce konusabýlýyorsun cunku sadece evraklarý topluyor asýl výze vercegý tarýhte ýngýlýzcený gostermenBelglerýn gelýr gelmez býr an once gýt cok ýlerý býr tarýhe atýyor cunku hemen hallet ýsýný.ds belgen ver sýrket gonderdýgý dýger evraklar ve pasaport tabý býde money! ok umarým yolunda gýder ýslerýn ne zman verýcek sana výze gununu merak ettým
![]()
yaw gittim vermedi vize tarihini yetkili yokmus kapýdaký adam ole soledi 30 unda gel dedi carsamba ya tekrar gidecem tarih almak için bakalaým ne olacak sanýrým sende o gun geleceksýn ama bana 2 ýla 4 arasý gel dedý bakalým tekrar gýtcez bende merak edýyorum kacýna verecegýný ýnsallah erken olur tesekkur ederým yardýmlarýn ýcýn gorusmek uzere
benim belgelerde geldi nihayet bi fotoðraf kaldý 5x5cm de ne oluyosa artýk yarýn gidip çektirim cuma günüde randevu için giderim. Devamsýzlýk mahvetti beni yoksa gider ist den alýrdým mis gibi.
@sincili yarýn randevu alabilirsen buraya yazarmýsýn merak ettim bende acaba kaçýna verecek.
eehh oda ýyý sayýlýr 21 mayýs arkdaslar ben 14nde gýdyrm geldýkten sonra sýze bana ne sorduklarýný en ayrýntýsýna kadar yazcam umarým alýrým dua edýn beným ýcýn kader arkadaslarým bu arada daha nerye gýtcegým bellý degýl![]()
hadi bakalým hayýrlý haberlerinizi bekliyoruz bende yarýn gidip randevu alacaðým bi aksilik çýkmazsa. dün fotoðraf falan çektirmiþtim bugün gittim alýyým diye hemde 131 dolarý alýyým dedim her taraf kapalý sabah bide onunla uðraþ iþin gücün yoksa.
21 mayýs saat 10 randevu aldým. sincili ayný tarih ayný saate randevu almýþýz![]()
hade yawtesadüfe bak yaw tam randevu almaya girecegim sýrada benim le beraber bekleyen bi çocuk biraz moralimi bozdu ilk defa mý gidiosun diye sordu bende evet dedim ortalaman kac dedi 1.99 dedim cok zor alýrsýn burdan dedi bana biraz kal geldi tabi çünkü vize iþinin buradan yani kýbrýstan daha kolay oldugunu sanýodum sona ben ek bilgi olsun diye ayný zamanda son sýnýfým dedim
yüzde bes bile ihtimal vermiorum sana dedi türkiyeden denese bence sansýný dedi tam o sýrada konsolosluktaki görevli sýradaki dedi ve içeri girdim sonada 21 ine aldým randevuyu hani son sýnýflardan referans falan istiyolar ya onuda götürmücem adamý geri döneceðime ikna edecem bi þekilde çünkü gercekten geri döncem orda kalmaya niyetim yok kendi vataným var cok þükür bakalým biraz soru seviorum insallah alýrým bu arada shopboy'un bizden önce girecek olmasý avantaj tabi bize yardýmcý olur sanýrým onun deneyimi hepimize bol sans
apolloturk senin foto yok ama sen beni tanýrsýn sanýorum o gün kendini tanýt bana hem tanýsmýs oluruz ...
[QUOTE=sincili;22199]hade yawtesadüfe bak yaw tam randevu almaya girecegim sýrada benim le beraber bekleyen bi çocuk biraz moralimi bozdu ilk defa mý gidiosun diye sordu bende evet dedim ortalaman kac dedi 1.99 dedim cok zor alýrsýn burdan dedi bana biraz kal geldi tabi çünkü vize iþinin buradan yani kýbrýstan daha kolay oldugunu sanýodum sona ben ek bilgi olsun diye ayný zamanda son sýnýfým dedim
yüzde bes bile ihtimal vermiorum sana dedi türkiyeden denese bence sansýný dedi tam o sýrada konsolosluktaki görevli sýradaki dedi ve içeri girdim sonada 21 ine aldým randevuyu hani son sýnýflardan referans falan istiyolar ya onuda götürmücem adamý geri döneceðime ikna edecem bi þekilde çünkü gercekten geri döncem orda kalmaya niyetim yok kendi vataným var cok þükür bakalým biraz soru seviorum insallah alýrým bu arada shopboy'un bizden önce girecek olmasý avantaj tabi bize yardýmcý olur sanýrým onun deneyimi hepimize bol sans
apolloturk senin foto yok ama sen beni tanýrsýn sanýorum o gün kendini tanýt bana hem tanýsmýs oluruz ...
yahu benide korkutunuz sýmýdý beným ortalamda sorun yok 3'un ustu ama sordugu soruyu anlmaz apýsýp kalýrsam dýye korktum. Allah hepýmýzýn yardýmcýsý olsun arkadaslar umarým výze gorusmelerýmýz gusel gecer. Dert edýpte olayý buyutmeyelým sakýn olumlu olmaya calýsalým herkese výzede basarýlar. 14 mayýs gunu umarým sýze olumlu seyler yazarým....
kýbrýstan výze alcak bý arkadasla konustum, tezcan ona 4 hazýran vermýs yýne halýmýze sukur edelým arkadaslar)
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)
Bookmarks