[QUOTE=sincili;22199]hade yaw tesadüfe bak yaw tam randevu almaya girecegim sýrada benim le beraber bekleyen bi çocuk biraz moralimi bozdu ilk defa mý gidiosun diye sordu bende evet dedim ortalaman kac dedi 1.99 dedim cok zor alýrsýn burdan dedi bana biraz kal geldi tabi çünkü vize iþinin buradan yani kýbrýstan daha kolay oldugunu sanýodum sona ben ek bilgi olsun diye ayný zamanda son sýnýfým dedim yüzde bes bile ihtimal vermiorum sana dedi türkiyeden denese bence sansýný dedi tam o sýrada konsolosluktaki görevli sýradaki dedi ve içeri girdim sonada 21 ine aldým randevuyu hani son sýnýflardan referans falan istiyolar ya onuda götürmücem adamý geri döneceðime ikna edecem bi þekilde çünkü gercekten geri döncem orda kalmaya niyetim yok kendi vataným var cok þükür bakalým biraz soru seviorum insallah alýrým bu arada shopboy'un bizden önce girecek olmasý avantaj tabi bize yardýmcý olur sanýrým onun deneyimi hepimize bol sans apolloturk senin foto yok ama sen beni tanýrsýn sanýorum o gün kendini tanýt bana hem tanýsmýs oluruz ...

yahu benide korkutunuz sýmýdý beným ortalamda sorun yok 3'un ustu ama sordugu soruyu anlmaz apýsýp kalýrsam dýye korktum. Allah hepýmýzýn yardýmcýsý olsun arkadaslar umarým výze gorusmelerýmýz gusel gecer. Dert edýpte olayý buyutmeyelým sakýn olumlu olmaya calýsalým herkese výzede basarýlar. 14 mayýs gunu umarým sýze olumlu seyler yazarým....