Work and Travel
Toplam 23 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 23 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Pensacola'ya Gidenler

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Thumbs up Pensacola'ya Gidenler

Bn 3 Arkada?la Pensacola'ya Gidiyorum Ve Mc Donald's I?inde çal??caz Bu Yaz...bakal?m Pensacola'ya Giden Var M???

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

karde? ben gecen yaz pensacoladayd?m ve mcdonaldsta cal?st?m. moral?n? bozmak istemem ama eger de?i?tirme sans?n varsa kesinlikle gitme derim. cunku hem mcdonalds cok zordu hemde haftada 32 saatten fazla verm?yolard?. b?z m?n?mum 40 saat diye gitmi?tik ama megerse i? sözle?mesinde 32 yaz?yomus. ustelik bizim cal??t?g?m?z mcdonalds en fazla 34 saat ver?yodu. pensacola da 5-6 tane mcdonalds var baz?lar? iyi çal??ma saat? ver?yodu. onlarda 55 60 saat cal?s?yodu. yan? degi?iyo. ama en az?ndan sunu yapabilirsin. pensacola alabama eyalet?ne s?n?r b? yerde b?zden 15 k?lometre uzakta alabama eyalat?nde cal?sanlar?n hepsi en az 65- 70 saat cal?s?yodu. pensacola yerine alabamay? tercih edebilirsiniz...

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

t?k ederim karde?im... biz dan??man ?irkete gitti?imizde adam bize i?e yerle?tirildiniz diyodu.. de?i?im olabilir mi bu saatten sora?

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Bende Alabama mobilede mc donalds da çal??cam bu sene.Ordaki mc donaldslarda verilen saatleri bilen varm??Az kals?n bende pensacolaya gidecektim.Son anda döndük

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

rica ederim arkadas?m yukar?da da dedim zaten eger i? sözle?mesi imzalamad?ysan i?in de?i?ebilir. bu konuda ?irketine biraz bask? yapman laz?m. eger sözle?me olay? olduysa bile en az?ndan ?ehri de?i?tirip alabama eyaletine gidebime olanag?n olabilir. bu arada pensacolaya veya yak?nlar?na giderseniz kesinlikle Naval Air Museum a gidin derim ben ...

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

t?kler karde?im... bi de ?u bilet i?ini kendimiz mi halletmemiz laz?m yoksa ?irkete mi b?raksak?

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

eger tan?d?g?n acentalar varsa yan? sana ucuza verebileceklerse kend?n alabilirsin. zaten devaml? p?yasay? tak?p et . hem ucak ?irketlerinin web sayfalar?ndan hemde acentalardan fiyatlardan haber?n olsun. ben gecen sene 630 euro ya ucmustum. istanbul-amsterdam-memphis-pensacola. ?irketlerde ucuz buluyo ama baz?lar? bunu da kazanc kaynag? yapabiliyo. yani ?irket sana bir f?yat söyledi?i zaman piyasay? bilip ona göre uygun yada pahal? ben daha ucuza kend?m bulabilriim diyebilmelisin. zaten work and travel olay? tamam?yla ö?rencide bitiyo. her?eyi senin arast?rman laz?m ancak o zaman ba?ar?l? olursun. mesela bunun için internette baya bi zaman?n? harca. gidece?in yerdeki turkler? bul onlarla iltibata geç. vs vs vs vs Allah yard?mc?m?z olsun....

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

h?mm.. anlad?m kard?m..bilet fiyatlar?n? ara?t?r?yorum ztn ama her yerde farkl? bi fiyat c?k?yo... bu gidi?le 700-1000 dolardan a?a?? bilet bulam?ycaz (

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

karde?im ben de pensacola mc donald ta çal??maya karar verdim fakat solediklerini duyduktan sonra t?rst?m ac?kcas? facebook tan konussak ad?n neydi acaba

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı zubeyr86 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    karde? ben gecen yaz pensacoladayd?m ve mcdonaldsta cal?st?m. moral?n? bozmak istemem ama eger de?i?tirme sans?n varsa kesinlikle gitme derim. cunku hem mcdonalds cok zordu hemde haftada 32 saatten fazla verm?yolard?. b?z m?n?mum 40 saat diye gitmi?tik ama megerse i? sözle?mesinde 32 yaz?yomus. ustelik bizim cal??t?g?m?z mcdonalds en fazla 34 saat ver?yodu. pensacola da 5-6 tane mcdonalds var baz?lar? iyi çal??ma saat? ver?yodu. onlarda 55 60 saat cal?s?yodu. yan? degi?iyo. ama en az?ndan sunu yapabilirsin. pensacola alabama eyalet?ne s?n?r b? yerde b?zden 15 k?lometre uzakta alabama eyalat?nde cal?sanlar?n hepsi en az 65- 70 saat cal?s?yodu. pensacola yerine alabamay? tercih edebilirsiniz...
    zubery bende Mobile AL YE gideecem sen Mobile gittin m? nasil bir yer ? pensacola guzel giyolard? nasil bir yer pensacola san?r?m kucuk bir sehir ama guzelm?s sanirsam?

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

sehrin guzelligini soruyosan pensacola mobile zaten hep guzel yerler yani sakindir genelde hep aile vardir yani pek kotu bisey yasamazsin. mobile br kere gitmistim pensacola kadar bilmem ama orasi da hosuma gitmisti. ozellikle denizler sehrin icine dogru girmistir ve pek cok kopruden gecersin yesil alan cok fazladir bunu da en son ucaktan gorunce farketmistim. yuzde 90 larda falan yesil alan var. is konusunda mobile in pensacola ya gore daha avantajli oldugunu zannediyorum yani oyle biliyorum. baska yardimci olabilecegim bisey varsa sorabilirsin....

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

rica ederim arkadas?m yukar?da da dedim zaten eger i? sözle?mesi imzalamad?ysan i?in de?i?ebilir. bu konuda ?irketine biraz bask? yapman laz?m. eger sözle?me olay? olduysa bile en az?ndan ?ehri de?i?tirip alabama eyaletine gidebime olanag?n olabilir. bu arada pensacolaya veya yak?nlar?na giderseniz kesinlikle Naval Air Museum a gidin derim ben ...
    mrb zubeyr...pensacolann gezilecek yerleri art?lar? eksileri neler merak ediyorum gidecegmz yeri ayr?ca havas? nas?l bi duyuyorm hep ya?mr bi duyuyorm ii ak?m kar?t? iyice..hazirann ortas?na do?ru gitcz ins.

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

genelde as?r? neml? ve s?cak ama heryerde kl?ma oldugu ?c?n ben sahsen s?caktan yana h?c dert yanmad?m hatta bazen evdek?ler kl?may? cok ac?yolard? usuyodum b?le. kl?ma ded?g?m b?ld?g?n?z tuk?yedek? kl?malardan deg?l. b?zdek? kalor?fers s?stem? g?b?. yagmurlar? cok p?s ayr?ca. havaya bakars?n buraya b?r hafta yagmur yagmaz ders?n. ama 3 dak?ka sonra oyle b? yagmur yagark? bardaktan deg?l surah?den bo?al?rcas?na. ama hemen kes?l?r. bu dezavantaj? var maalesef. ama ded?g?m g?b? bende gecen sene g?derken s?cakl?ktan korkuyodum. ama turk?yede olsam s?cakl?ktan daha cok dert yanard?m...

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

pensacola alabama eyalet?ne s?n?r b? yerde b?zden 15 k?lometre uzakta alabama eyalat?nde cal?sanlar?n hepsi en az 65- 70 saat cal?s?yodu. pensacola yerine alabamay? tercih edebilirsiniz...
    karde? ben alabamada mc donald's da çali?cam.burda çal??anlar için en az 65-70 saat çal???yordu demi?sin.benim sözle?memde 32 saat üzeri overtime yaziyor.yani ben 65 saat çal??acak olsam 33 saatlik ücreti normalin 1.5 kat? kadar al?cam. kula?a çok ho? geliyor ama ama imkans?z gibi .adam bana 1.5 kat fazla verene kadar 1 ki?i daha al?r normal ücretle çal??t?r?r.haks?z m?y?m
    Konu listener1402 tarafından (06-04-2008 Saat 09:07 PM ) değiştirilmiştir.

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

listener1402 zannedersem hcms sen?n ordak? sponsor s?rket?n olacak. bu konuda d?kkatl? olman? oner?r?m cunku adamlar?n el?nde herzaman sen?n 150 dolar depositon ve 2 haftal?k paran var. o yuzden eger arkadaslar?n la g?d?yosan onlar?n ev?ne h?c yerlesme kend? ev?n? kend?n bul. ustel?k mcdonadstan kend? cek?n? kend?n al?rs?n. b?de m?n?mum 32 saat ben en fazla 33 saat cal?st?m. yan? vermed?ler fazla saat. b?de 32 den sonra deg?l 40 tan sonra 1.5 kat? oluyo. bu hesapla 3 ayda 1500 dolar kazan?rs?n en fazla eger ikinci i?i bulmazsan...

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

listener1402 zannedersem hcms sen?n ordak? sponsor s?rket?n olacak. bu konuda d?kkatl? olman? oner?r?m cunku adamlar?n el?nde herzaman sen?n 150 dolar depositon ve 2 haftal?k paran var. o yuzden eger arkadaslar?n la g?d?yosan onlar?n ev?ne h?c yerlesme kend? ev?n? kend?n bul. ustel?k mcdonadstan kend? cek?n? kend?n al?rs?n. b?de m?n?mum 32 saat ben en fazla 33 saat cal?st?m. yan? vermed?ler fazla saat. b?de 32 den sonra deg?l 40 tan sonra 1.5 kat? oluyo. bu hesapla 3 ayda 1500 dolar kazan?rs?n en fazla eger ikinci i?i bulmazsan...
    zubeyr sen alabama da m? yoksa pensacola da m? çal??t?n 33 sa tten fazla alamad?m dedin ya?

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

zübeyir bu hcms hafez corporation m? oluyor? onlar?n evinde neden kalmayay?m?

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

arkadslar ben pensacolada cal?st?m. yak?n bolgedek? mcdonaldslar?n hemen hemen hepsine hsmc ö?renci gonderiyodu. ben?m cal?st?g?m yerde bana ded?g?m g?b? en fazla 32 33 saat verd?ler. hcms (hospitality and catering management service) bu ?irketin tam ad?.. eger b? arkadas grubuyla g?d?yosan onlar?n ev?nde kalmaktansa kend? ev?n?z? kend?n?z bulursan?z b?cak ac?dan kar yapars?n?z. 150 dolar deposito vermezs?n?z. yada k?ralad?g?n?z yere versen?z bile giderken al?rs?n?z. ben?m depositomu 2 ay once 100 dolar olarak gonderd?ler halen bozduram?yorum.mcdonaldstan cek?n?z? kend?n?z al?rs?n?z yan? onlar?n el?nde paran?z olmaz vs vs vs

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı bartublumenberg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bn 3 Arkada?la Pensacola'ya Gidiyorum Ve Mc Donald's I?inde çal??caz Bu Yaz...bakal?m Pensacola'ya Giden Var M???
    slm bartublumenberg,bu sene bi aksilik ç?kmazsa bende pensacolaya g?d?cem,restaurantta bula??kç?l?k yap?cam,siz ne i?i yap?caks?n?z ve bütün i?lemleri hallett?n?zm??uçak bileti vs.

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

pensacolaya gidecek olan arkadaslara ev araba i? vs gibi konularda cok yard?mc? olacag?n? dusundugum ?u siteyi öneririm http://pensacola-florida.olx.com/ s?k kullan?lanlar listeme ulasabilirsem hem florida hemde pensacola hakk?nda cok guzel kaynaklari payla?cam in? sizlerle.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı slam_dunk13 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    slm bartublumenberg,bu sene bi aksilik ç?kmazsa bende pensacolaya g?d?cem,restaurantta bula??kç?l?k yap?cam,siz ne i?i yap?caks?n?z ve bütün i?lemleri hallett?n?zm??uçak bileti vs.
    slm slam_dunk13..bartublumenberg yazmams benyazym beraberiz onla ..biz i?i mc donals die biliodk ama wendys mi?..bilet san?r?m 700avro olck..i?imiz de belli diil genelde herkes her i?i yapabiliyom?..bu hafta içi de vizelelr belli olck in?..

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Pensacolaya gitce?ime cehenneme giderim daha iyi.Bu kadar anti sosyal bir bölege olamaz.Para da kazanam?yorsun ve i? te yok .Gidenlere tavsiyem hemen i?iniz de?i?tirin sak?n gelmeyin buraya.Biz New york a döncez mesela...

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

mc donaldslarda da 32 saati geçmiyorsunuz haberiniz olsun.Para yeti?tiremeyebilrsiniz...

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)