Work and Travel
Toplam 22 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 22 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: ustunde simdiye kadar cok konusulan SON SINIF meselesi

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Question ustunde simdiye kadar cok konusulan SON SINIF meselesi

arkadaslar biliyorum simdiye kadar bu konu hakinda cok konusuldu mevcut konularda var ama benim vize gorusmeme kisa bir sure kaldi ve cok merak ediyorum gerci bu benim kisi meraktan deyil biraz telastan...cunki butun planlarimi bu yaz ameriakya gitmek uzerine yaptim....sonrada master yapmak istiyorum....ama maglum son sinif oldugum icin biraz endiseliyim aslinda rahat olmam lazim ortalamam iyi 3 kere wat yaptim hep zamninda dondum...10 yillik trurist vizem var. 3-5 tane sengen vizem var felan....ama gel gellim yinede baya bir telas yaptim ne hikmetse firma diyor iskabul belgesi felan gotur ...ama acik bir sekiled benim simdilik mezun olunca calismak gibi bir dusuncem yok bende buyuzden goturmeyip onlara master yapmak istedigimi tabiki turkiyede (tursit viemi alinca adam sordu caliskan adamasin ameriakda master yapmak istermisin bende dedim kesinlikle hayir .adam bunu diyince sooooooook olmustu soyle bakti siritti biraz sonrada basen der gibi kafay salladi sonrada oki dedi veriyom san vize) soylemek bunu savunmak istiyorum aa tabi bunun icinde bir belge yok elimde ,olmasida bu vakite imkansiz, kanitliyamam .......
    simdi benim iki sorum olacak
    bir simdiye kadar vize gorusmesine gidip son siniflardan vizesini alan varmi(yesil kagit eflan deyil direkt vizeyi soruyorum$)?
    digeri ise benim vize gorusmemde nasil bir tavir takinayim?

simdiden cok tesekurler

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    18

ya kardes senin durumun bana cok benziyo. bende aynen son s?n?f?m daha once bi kere wat yapt?m. ve bende amerikada kalmay? hedefliyorum. ama ben cok ki?iye sordum bi s?k?nt? c?kmaz diyolar. ozellikle daha onceki amerika vizeleri buyuk bi referans. ama sen yinede i?ini garantiye almak için bi yerden donunce bizimle cal?sacakt?r diye bi belge al sana tavsiyem. bide turkiyeye donece?ine ikna et adam?. türkiyeyi seviyorum ailem tum arkadaslar?m hepsi turkiyede falan de. gerci biliyosundur bunlar? sende daha once gitmi?ssin. ben daha once gitti?imde cok zor sorularla kars?lasmad?m ama bu sefer bekliyorum ole k?l sorular. insallah sorunsuz bir ?ekilde al?r?z. benim 2 nisanda gorusmem senin gorusmen benden sonraysa yazar?m sana nas?l gecti diye. senin benden onceyse sen yaz

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

ya hocam ben sansliyim senden benimki daha sonra benimki 8 nisanda....sen ds formuylami gidece firmaya

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

bende son s?n?f?m ama ds belgemi bekl?yorum,vizeyede 12 subatta gitmi?tim

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    18

benim daha gelmemi? ds 2019. vize gorusmesine kadar gelmezse ds2019 olmadan gidicem. konsolosluk 15 nisana kadar bu ?ekilde ogrenci kabul ediyomus.

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

arkadaslar bende son s?n?f?m. ama okul uzad?. yan? b?r senem daha var. bunu belgeleyen okuldan ald?g?m b? kag?tla gittim. daha onceden bir kere wat yapm?? olmama ve not ortalamam?n da 2.05 olmas?na ragmen ben? zorlad?. gecen sene daha kolay alm?st?m. bu sefer bircok soru sordu. ama sonunda ds2019 belgen? getirirsen vercem vizeyi dedi. bu arada bunu demes? de kes?n vize al?nd? anlam?na gelm?yormus. bunu da yeni ö?rendim. in?allah hiçbirimizde sorun c?kmaz....

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

ben geçen sene son s?n?ft?m ve problemsiz ald?m fakat bu sene okul bitiyor ve 1 nisanda vizeye gidecem i?kabul belgeside bulamad?m ama dönüp yüksek yapaca??m? söyleyecem... bakal?m duruma göre buraya yaazar?m

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

valla benim erkek arkada??m 20 martta girdi görü?meye... 6. senesiydi yani okulu uzam??t? ve son s?n?ft? ortalamas?da 2,30 du ..... biz beraber gidecektik alamaz diye dü?ünüyordum valla ama çok kolay ald? ama ben 3 s?n?f ö?rencisiyim ortalamam 3.51 ing iyi ama ?u salak soru?turma olay?na tak?ld?m soyad?mdan dolay? offfffff

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı stephen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya kardes senin durumun bana cok benziyo. bende aynen son s?n?f?m daha once bi kere wat yapt?m. ve bende amerikada kalmay? hedefliyorum. ama ben cok ki?iye sordum bi s?k?nt? c?kmaz diyolar. ozellikle daha onceki amerika vizeleri buyuk bi referans. ama sen yinede i?ini garantiye almak için bi yerden donunce bizimle cal?sacakt?r diye bi belge al sana tavsiyem. bide turkiyeye donece?ine ikna et adam?. türkiyeyi seviyorum ailem tum arkadaslar?m hepsi turkiyede falan de. gerci biliyosundur bunlar? sende daha once gitmi?ssin. ben daha once gitti?imde cok zor sorularla kars?lasmad?m ama bu sefer bekliyorum ole k?l sorular. insallah sorunsuz bir ?ekilde al?r?z. benim 2 nisanda gorusmem senin gorusmen benden sonraysa yazar?m sana nas?l gecti diye. senin benden onceyse sen yaz
    hocam senin cevabni dortgozle bekliyorum

TW Üstün Hizmet Watçısı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı zubeyr86 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaslar bende son s?n?f?m. ama okul uzad?. yan? b?r senem daha var. bunu belgeleyen okuldan ald?g?m b? kag?tla gittim. daha onceden bir kere wat yapm?? olmama ve not ortalamam?n da 2.05 olmas?na ragmen ben? zorlad?. gecen sene daha kolay alm?st?m. bu sefer bircok soru sordu. ama sonunda ds2019 belgen? getirirsen vercem vizeyi dedi. bu arada bunu demes? de kes?n vize al?nd? anlam?na gelm?yormus. bunu da yeni ö?rendim. in?allah hiçbirimizde sorun c?kmaz....
    bende son s?n?f?m ve uzatt?m,bu bahsetti?in okula bir sene daha devam edecek belgesi tam olarak nedir?belgenin içeri?i hakk?nda bilgi verebilirmisin ayr?ca kimlerin imza att??? hakk?nda?

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

arkada?lar mrblar.. 26 s?nda yani geçen çar?mba vize görü?mesine gittim ve alamad?m vizeyi....4.s?n?f?m .okul biticek herhangi bi uzama yok.geçen yaz wat yapt?m .türkiyeye dönü?te çal??maya ba?l?ca??ma dair belgem de vard? üstelik ama olmad?.. buldugum i?in aile ?irketi oldu?unu daha iyi bi i? bulmam gerekti?ini söylediler.17 yada 22 nisan gibi ankaraya tekrar vize görü?mesine gidicem yeni bir i? bulup.ama bu sene gerçekten kas?yolar.geçen sene böyle deildi ki ara s?n?f olmam nedeniyle.2 arkada??m daha vard? onlar ilk defa gidio olmalar?na ragmen ald?lar vizeyi..burda da ?ey ç?k?o ortaya .son s?n?f olup da ne olursa olsun 2. yada 5 inci wat ? olsun gidi? daha bi problem demek. özellikle geçen sene çal??aca??n yerde mi çal??caks?n de sordu usa de .evet dedim.türkiyeden buldugum i?le ilgili bir sürü ?ey sordu.tek önem verdikleri en çok soru sorduklar? ?ey türkiyedeki i? sözle?mesi. ki arkada?lara ne kadar için anla?t?n bu ?irketle die ücrete varana kadar sordular nerden buldun bu ?irketi, tan?d?km?yd? ?eklinde....benim alamamam?n nedeni izmirde ya??orum okulum konyada.buldugum i? fethiyede bi oteldi.ve mant?ks?z geldi benim izmir fethiye ba?lant?s? aç?kça.i? sözle?mesi için nas?l olcak acaba die merak edenlere arkada?lar benden tavsiye.. ii bi i? bulunsun,kesinlikle daha önce gittim nsl olsa, i? sözle?mesine gerk yok demeyin çünkü 4. s?n?fsa eger dezavantaja dönü?üo daha önce wat yapm?? olman.buldugunuz i?le ilgili hangi bölümde ne olarak çal??ca??n?z?,ne kadar maa? alaca??n?z?, i? yerinin çal??ma alan?yla ilgili bilgiye hakim olun, son olarak da buldugunuz i? çok çok büyük deilse ve büyük ?ehirde ya??osan?z (hani imkanlar? k?s?tl? omayan, i?i kolayca bulabilece?iniz) mümkün oldugunca memleketinizden bulun.....?imdilik bu kadar...?imdilik bu kadar... umar?m vizeyi ald??mda da sevincimi payla??r?m.. herkese bol ?ans..

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı almira_35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkada?lar mrblar.. 26 s?nda yani geçen çar?mba vize görü?mesine gittim ve alamad?m vizeyi....4.s?n?f?m .okul biticek herhangi bi uzama yok.geçen yaz wat yapt?m .türkiyeye dönü?te çal??maya ba?l?ca??ma dair belgem de vard? üstelik ama olmad?.. buldugum i?in aile ?irketi oldu?unu daha iyi bi i? bulmam gerekti?ini söylediler.17 yada 22 nisan gibi ankaraya tekrar vize görü?mesine gidicem yeni bir i? bulup.ama bu sene gerçekten kas?yolar.geçen sene böyle deildi ki ara s?n?f olmam nedeniyle.2 arkada??m daha vard? onlar ilk defa gidio olmalar?na ragmen ald?lar vizeyi..burda da ?ey ç?k?o ortaya .son s?n?f olup da ne olursa olsun 2. yada 5 inci wat ? olsun gidi? daha bi problem demek. özellikle geçen sene çal??aca??n yerde mi çal??caks?n de sordu usa de .evet dedim.türkiyeden buldugum i?le ilgili bir sürü ?ey sordu.tek önem verdikleri en çok soru sorduklar? ?ey türkiyedeki i? sözle?mesi. ki arkada?lara ne kadar için anla?t?n bu ?irketle die ücrete varana kadar sordular nerden buldun bu ?irketi, tan?d?km?yd? ?eklinde....benim alamamam?n nedeni izmirde ya??orum okulum konyada.buldugum i? fethiyede bi oteldi.ve mant?ks?z geldi benim izmir fethiye ba?lant?s? aç?kça.i? sözle?mesi için nas?l olcak acaba die merak edenlere arkada?lar benden tavsiye.. ii bi i? bulunsun,kesinlikle daha önce gittim nsl olsa, i? sözle?mesine gerk yok demeyin çünkü 4. s?n?fsa eger dezavantaja dönü?üo daha önce wat yapm?? olman.buldugunuz i?le ilgili hangi bölümde ne olarak çal??ca??n?z?,ne kadar maa? alaca??n?z?, i? yerinin çal??ma alan?yla ilgili bilgiye hakim olun, son olarak da buldugunuz i? çok çok büyük deilse ve büyük ?ehirde ya??osan?z (hani imkanlar? k?s?tl? omayan, i?i kolayca bulabilece?iniz) mümkün oldugunca memleketinizden bulun.....?imdilik bu kadar...?imdilik bu kadar... umar?m vizeyi ald??mda da sevincimi payla??r?m.. herkese bol ?ans..
    baya s?k?nt?l? bi süreç..umar?m al?rs?n....demekki bu kadar ugras?yorsan bu program güsel bi?eyk?ymet?n? biliyim daha 1.s??n?f?m 3wat yapar?m i?alah
    only GoD CaN JuDgE me!!!!!

"FiRsT YoU GoT ThE MoNeY
    TheN YoU GoT ThE PoWeR
    WheN YoU GoT ThE PoWeR
    YoU HaVe ThE WoRLd
    YoU HaVe ThE WoMeN...

LaNeT OlSuN İçiİmdeKi İnsAn SeVgİsine

nerede o eski saf temiz bir beklenti olmdan olan sevdalar aşklar,,,,ya mecnun olmuş küpeli ya leyla kaşar

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı yahoo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hocam senin cevabni dortgozle bekliyorum
    abi ben vizeyi ald?m dar?s? ba??na
    ds2019 da haz?rd? vizeyi bi kac gune adrese gondercekler.
    kolay ald?m cok k?l sorular sormad?lar biraz fazla muhabbet ettik sadece hepsi o. bu sene okul bitiyomu dedi benim okul bitiyo normalde ama dedim kesin deil bu sene de bitebilir. bi y?l uzayabilirde falan dedim. onun d?s?nda cok kaydade?er bi?ey yok bildi?in klasik herkese sorulan sorular.
    ama abi en cok sinir oldugum ?ey o kadar evrak haz?rlad?m donunce bi i? yerinde cal?sacag?ma dair belge haz?rlad?m okulda profesorden referans ald?m tapu fotokopisi falan gosterdim. adama verdim belgeleri. dedi bu ne. donuste bi i? yerinde cal?sacag?ma dair belge dedim. adam ald? sayfalar? cevirdi. 2 sn bakmadan bana geri verdi o kadar haz?rlad?k dosyalar? adam sallamad? yaa
    durum bu abi kolay ald?m yani sende kolay al?rs?n muhtemelen rahat ol bi sorun c?kacag?n? zannetmiyorum.

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

darisi benim ve herkesin basina

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

taltrap'?n sorusuna binaen.. eger okulun uzad?ysa elc?l??e bunu belgelen bi evrak goturmek zorunda kal?yosun. bende ogrenci i?lerine dilekce yazd?m. onlarda kald?g?m dersleri ve bu donem içinde okulumun bitmeyecegini falan yazan bi belge verdiler. konsoloslukta gorusme s?ras?nda tam vizeyi vermiyodu o sirada ben bu belgey? uzatt?m bakt? tamam dedi verdi vizeyi daha dogrusu ds2019 belgeni gonder dedi in?allah bi aksilik c?kmaz al?r?m vizeyi..

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

ya hocam bende bugun girdim gorusmem cok kolay gecti hic sikistirmadi.Ama benim ds formum yoktu kadind edi evraklarini tamamla bende dedim oki ama simdi vizeyi almis oluyormuyum ada dedi hayir.once we get those i will make a desiation.
    bende dedim oki
    isallah bir sorun cikmaz benimde ds bugun yada yarin gelecek dediler ama hadi hayirlisi

Alıntı stephen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi ben vizeyi ald?m dar?s? ba??na
    ds2019 da haz?rd? vizeyi bi kac gune adrese gondercekler.
    kolay ald?m cok k?l sorular sormad?lar biraz fazla muhabbet ettik sadece hepsi o. bu sene okul bitiyomu dedi benim okul bitiyo normalde ama dedim kesin deil bu sene de bitebilir. bi y?l uzayabilirde falan dedim. onun d?s?nda cok kaydade?er bi?ey yok bildi?in klasik herkese sorulan sorular.
    ama abi en cok sinir oldugum ?ey o kadar evrak haz?rlad?m donunce bi i? yerinde cal?sacag?ma dair belge haz?rlad?m okulda profesorden referans ald?m tapu fotokopisi falan gosterdim. adama verdim belgeleri. dedi bu ne. donuste bi i? yerinde cal?sacag?ma dair belge dedim. adam ald? sayfalar? cevirdi. 2 sn bakmadan bana geri verdi o kadar haz?rlad?k dosyalar? adam sallamad? yaa
    durum bu abi kolay ald?m yani sende kolay al?rs?n muhtemelen rahat ol bi sorun c?kacag?n? zannetmiyorum.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

ya hocam bende bugun girdim gorusmem cok kolay gecti hic sikistirmadi.Ama benim ds formum yoktu kadind edi evraklarini tamamla bende dedim oki ama simdi vizeyi almis oluyormuyum ada dedi hayir.once we get those i will make a desiation.
    bende dedim oki
    isallah bir sorun cikmaz benimde ds bugun yada yarin gelecek dediler ama hadi hayirlisi
    bende yar?n sabah ankarada g?recem vize görüsmesine , ac?kcas? h?c umudum yok g?b? son s?n?f?mm alamam d?ye dusunuyorum v?zey??. b?de sorulan sorulara da kal gel?rde cevap veremem d?ye end?selen?yorum.sen nerde g?rd?n v?ze görüsmes?ne ne sordular yar?mc? olursan sev?n?r?m

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

ben istanbulda girdim...yazaten klasik sorularri vardi senin kormnana gerek yok
    san diyecek ne yapacaksin mezun olduktan sonra...sende caliscam master yapaam felan demen lazim.evet acik bir konusman lazim..bana dedi nerde yapacan dedim kendi okulumda, kabul ettilermi dedi yok diyemedim daha zamani deyil dedim evet hocalarimla konustum onalr ok verdi kabul edecekler dedim.. yani demedim daha zamani deyil sonra bas vuracam diye

Alıntı aysun Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende yar?n sabah ankarada g?recem vize görüsmesine , ac?kcas? h?c umudum yok g?b? son s?n?f?mm alamam d?ye dusunuyorum v?zey??. b?de sorulan sorulara da kal gel?rde cevap veremem d?ye end?selen?yorum.sen nerde g?rd?n v?ze görüsmes?ne ne sordular yar?mc? olursan sev?n?r?m

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    18

bende dedim oki
    hay?rl? olsun kardes cok sevindim. ya benim hala pasaport gelmedi ona moralim bozuldu ya. herkesin 1-2 gunde adresine gonderilmi? bana gelmedi:S

TW Üstün Hizmet Watçısı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı zubeyr86 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    taltrap'?n sorusuna binaen.. eger okulun uzad?ysa elc?l??e bunu belgelen bi evrak goturmek zorunda kal?yosun. bende ogrenci i?lerine dilekce yazd?m. onlarda kald?g?m dersleri ve bu donem içinde okulumun bitmeyecegini falan yazan bi belge verdiler. konsoloslukta gorusme s?ras?nda tam vizeyi vermiyodu o sirada ben bu belgey? uzatt?m bakt? tamam dedi verdi vizeyi daha dogrusu ds2019 belgeni gonder dedi in?allah bi aksilik c?kmaz al?r?m vizeyi..
    pardon Zübeyr sorum kaynam?? arada san?r?m unutmu?um okumay?.Benim okulum 6. seneye uzad? bunu kendimde söyleyebilirim ama san?r?m dedi?in gibi ö?renci i?lerine gidip e?er yapabiliyorlarsa böyle bir belge istemek ve onunla görü?meye gitmek iyi olacakt?r.Ayr?ca mezun olunca çal??aca??m i? yerindende bir belge alay?m i?imi garantilemek aç?s?ndan.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Standart Son S?n?f

Arkada?lar.Öncelikle Wat için bu siteyi haz?rlayanlara çok te?ekkür ederim.Bende 4. s?n?f ö?rencisiyim ortalamam 3,00.?lkiden alamam gözüyle bak?yodum.Ama vize görü?mem çok güzel geçti.Ve bir hafta sonra ?irketimize ds formlar? geldi.Ve cumartesii günü vizemin pasaportuma bas?ld???n? söylediler...Hiçbir ?ey göründü?ü kadar zor de?il........Ben k?smet olursa newjorsey gidiyorum...Herkese ba?ar?lar

TW Üstün Hizmet Watçısı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı ÇAYIRO?LU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkada?lar.Öncelikle Wat için bu siteyi haz?rlayanlara çok te?ekkür ederim.Bende 4. s?n?f ö?rencisiyim ortalamam 3,00.?lkiden alamam gözüyle bak?yodum.Ama vize görü?mem çok güzel geçti.Ve bir hafta sonra ?irketimize ds formlar? geldi.Ve cumartesii günü vizemin pasaportuma bas?ld???n? söylediler...Hiçbir ?ey göründü?ü kadar zor de?il........Ben k?smet olursa newjorsey gidiyorum...Herkese ba?ar?lar
    hangi bölümdensin?seni görmü? yada tan?yor olabilirim

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)