Work and Travel
Toplam 12 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 12 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Þaþtým kaldým ?!?!

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Standart Þaþtým kaldým ?!?!

Merhaba Arkadaþlar,

Ben iþimi 2-3 hafta önce firmamdan (listeden) seçtim ama iþverenimden her hangi bir sözleþme vb. gelmedi(olumsuz bi yanýt da gelmedi ki acentam bunu iyi olarak deðerlendiriyor). Bunun yanýnda nisanýn ilk haftasý olarak bekledðim vize randevusu 21 nisandan sonra verilmekteymiþ. Þu anda elle tutulur tek somut belgem pasoportum ve firmya yatýrdýðým 200 eur makbuzu. beni düþündüren sorular ise:

1-Ýþverenim beni kabul etmezse ne yapýcam o tarihten sonra?
    2-Vize görüþmem olumlu olsa bile o tarihten sonra ucuz uçak bileti bulabilr miyim? Yoksa önceden randevu fln yaptýrabilme ihtimalimiz var mý?
    3-bu arada ek bilgi olarak wyoming/jacksonhole'e gitmeyi düþünüyorum, 4.sýnýftayým ve genel ortalamam 2,93...

Fikirleriniz için þimdiden teþekkürler arkadaþlar...

Deneyimli Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

yazýk valla bu insanlara çok sorumsuz buþirketler çok. ha bu arada senin iþ veren iþini iptal etti haberin olsun. öyle arada söylenen biþeymiþ gibi. sana tavsiyem firmaný sýkýþtýr devamlý git gel iþini halledene kadar. eðer onlara býrakýrsan görüyosun ilgilenmiyolar senin baþýn aðrýr benden tavsiye

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Alýntý lost Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    yazýk valla bu insanlara çok sorumsuz buþirketler çok. ha bu arada senin iþ veren iþini iptal etti haberin olsun. öyle arada söylenen biþeymiþ gibi. sana tavsiyem firmaný sýkýþtýr devamlý git gel iþini halledene kadar. eðer onlara býrakýrsan görüyosun ilgilenmiyolar senin baþýn aðrýr benden tavsiye
    nasýll iptall ettiyaa?? neye dayanarak söyledin bunu??

Profesyonel Watçý
    Yaþ
    36
    Tecrübe Puaný
    18

zor durumun walla arakadsým ama beným onerimde zamýk gibi firmaya yapýþ elbet biþeyler ayarlýyacaklardýr
    only GoD CaN JuDgE me!!!!!

"FiRsT YoU GoT ThE MoNeY
    TheN YoU GoT ThE PoWeR
    WheN YoU GoT ThE PoWeR
    YoU HaVe ThE WoRLd
    YoU HaVe ThE WoMeN...

LaNeT OlSuN ÝçiÝmdeKi ÝnsAn SeVgÝsine

nerede o eski saf temiz bir beklenti olmdan olan sevdalar aþklar,,,,ya mecnun olmuþ küpeli ya leyla kaþar

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

wallaa bilmiyorum arkadaþlarr hanii derler yaa gýnaaa geldiii artýkk diyee. býktým ciddenn býktýmm... soðuttularr benii yaaaa. yrnn firmayý arýcamm diyecekleri laflarýý da ben ii biliyorum eee iþvereninden cvp gelmedki ilhann eeee konsoloslukk randevu vermediki ilhannn :S:S:S:S pefffff

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

ulann bu iþverennnn nedenn cvp vermiyooo burayaa mý geliyoooo cvp vermek için cv ye bakýp evet hayýr demiyo mu bu heriff yoksa bazýý prosedürer mi var da ondan gecikiyo bu kadar iþverenden cvp???

Deneyimli Watçý
    Yaþ
    38
    Tecrübe Puaný
    18

iþverenden cevap gelmemesini, olumsuz cevap gelmemesinden daha iyiye yorararak olumlu bir þey olarak mý düþümüþler yani? :S

bence senin o iþverenle o form arasýnda bir iletiþimsizlik olmuþ gibime geliyor. En basiti açsýn senin þirket o iþverene bir telefon arayýp sorsun. "sizin elinize böyle bir form gelmedi mi? geldiyse bi zahmet imzalayýp yollasanýz" diye... Bu kadar mý zor?
    Turkishwat - WildWood / New Jersey Þubesi

Uzman Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

evet bencede þirketi sýkýþtýr iþverenin telefonunu mail adresini iste kendin iletiþime geçmeye çalýþ bnce

BannedUser
    Guest

nasýl iptal edebiliyo bu borumu 3000 dolar harca sen lap die ortada býraksýnlar kardeþim þikayet et tüketici iþlerine seneye job fairlerine katýlýp rezil et bana öle biþey yapacaklar dünyayý yakarým beee

Uzman Watçý
    Tecrübe Puaný
    19

Alýntý makroklima Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    nasýl iptal edebiliyo bu borumu 3000 dolar harca sen lap die ortada býraksýnlar kardeþim þikayet et tüketici iþlerine seneye job fairlerine katýlýp rezil et bana öle biþey yapacaklar dünyayý yakarým beee
    saldirgan olmaya gerek yok arkadaslar
    güzel güzel konusursun ,anlamazlar destek olmazlarsa ki boyle bir lüksleri yok
    ,1 olumsuz oðrenci örneði bu forum sayesinde bir anda ~1400 olur,aklýndan cýkarma.
    kendine güvenerek konus takýr takýr yardýmcý olacaklardýr.
    bekle beni amerika

Deneyimli Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Ztn Arkadaþým Parayý Vermemiþ Bence Bundan çýkmýþ Tüm Bu Olanlar Gibime Geldi..parayý Vermeden Sanýrým Iþlemlerini Yapmýolar Pek Kanýmca Bu þekilde ?

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

hadi ya parayý verince de nasý olsa verdi diye sallamazlarsa..?

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar

Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)

Bookmarks