Work and Travel
Sayfa 1 Toplam 3 Sayfadan 123 SonuncuSonuncu
Toplam 85 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: North Carolina

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Standart North Carolina

arkada?lar north carolinaya giden arkad? warm??
    Holiday Inn Sunspree Resorts-Wrightsville Beach, NC e giden warm? =))? pool attendant olarak saati 7.5 diolar konaklama yok 1 ögün free yemek fln diolar? ne diorsnz arkada?lar? bilgisi olan warm? ula??m nas?ld?r yard?mc? olursan?z sevinirm

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Standart ben g?tcem!!!

Alıntı flamingo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkada?lar north carolinaya giden arkad? warm??
    Holiday Inn Sunspree Resorts-Wrightsville Beach, NC e giden warm? =))? pool attendant olarak saati 7.5 diolar konaklama yok 1 ögün free yemek fln diolar? ne diorsnz arkada?lar? bilgisi olan warm? ula??m nas?ld?r yard?mc? olursan?z sevinirm
    arkads?m hele sukur yaaa bende sadece ben g?d?yorum oraya san?yodum
    bende g?decem bu yaz north carol?naya columb?a sehr?ne g?d?yrum bende.allagator r?ver mar?nada kas?yerl?k yapcam...sen secd?nm? acaba g?d?yomusun kes?n???

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

seçtim =)) ?irketten onay bekliorm %90 ordaim karde? bi ?ekilde haberle?elim bari ya galba bi 2miz turk olcaz orda =)

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Standart efet:D

seçtim =)) ?irketten onay bekliorm %90 ordaim karde? bi ?ekilde haberle?elim bari ya galba bi 2miz turk olcaz orda =)
    gal?ba ole olacak!!!neden bole b?s?y oluyo anlamad?m??ya gercekten g?den yok yada g?den var ama burda tak?lm?yolar

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

sen tam olarak nereye g?d?yosun f?lam?no???yak?nm?y?z acaba???

TW Üstün Hizmet Watçısı
    Tecrübe Puanı
    18

bende yüzde 50 geliyor olabilirim maryland ve n.carolina aras?nda kald?m.n.carolina hakk?nda ara?t?rma yapan varm??

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

selam. benim 2 arkada??m 1 bayan 1 erkek north c.'de onlar da. Coralla ?ehrinde. haziran için uçak paras? cok cok yüksek. 800 euro filan c?k?yor ucak biletleri. new york ten norh carolina ya araba yada trenle filan gitmek ne kadar sürer ve tutar?

TW Üstün Hizmet Watçısı
    Tecrübe Puanı
    18

zaten san?yorumki direk n.carolina ya uçak yok?olsada evet dedi?in gibi pahal? olabilir ve söyledi?in fiyat cidden fazla.tren veya otobüs ula??m?n? ara?t?rmak laz?m.

Üstad
    Tecrübe Puanı
    26

Alıntı taltrap Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    zaten san?yorumki direk n.carolina ya uçak yok?olsada evet dedi?in gibi pahal? olabilir ve söyledi?in fiyat cidden fazla.tren veya otobüs ula??m?n? ara?t?rmak laz?m.
    NC ye yak?n havaalan? olarak Norfolk International Airport var

TW Üstün Hizmet Watçısı
    Tecrübe Puanı
    18

ben san?r?m yinede ny yapar?m ilk olarak oradan bir ?ekilde kapt?r?p inerim a??a??ya macera olur

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

elizabeth city e inersin otobusle e?er gitmen gereken yere gitmiosa otobus taksiye binersin. yada norfolka (50 dolar civar? otobus)
    oradan da taksiyle anlas?rs?n
    (taksiyle anlas?rken bavullar?n? sakla. ingilizcen seni yabanc? olduunu ele versede bavullar?n vermemi? olur boylece )

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı dodo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sen tam olarak nereye g?d?yosun f?lam?no???yak?nm?y?z acaba???
    walla ben Wrightsville Beach die bi yere gidiorm yaknm? bilmiorm ki yak?nd?r in?

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Standart see you soon ?n usa

walla ben Wrightsville Beach die bi yere gidiorm yaknm? bilmiorm ki yak?nd?r in?
    bakt?m kardes?m yak?n san?r?m 3 saat ancak surer zann?mca art?k gorusmek usere

TW Üstün Hizmet Watçısı
    Tecrübe Puanı
    18

s?rf Jordan ?n koleji orada oldu?u için gelmek istiyorumama büyük ihtimal Maryland olacak,n.carolina da olabilir.nas?l bir yerdir ara?t?ran varm? genel olarak?

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    21

Alıntı taltrap Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    s?rf Jordan ?n koleji orada oldu?u için gelmek istiyorumama büyük ihtimal Maryland olacak,n.carolina da olabilir.nas?l bir yerdir ara?t?ran varm? genel olarak?
    ikliminin güzel, zenci nüfusunun bol oldugunu biliyorum sadece... ayr?ca her film'de ad? geçti?i için herhalde baya pahal? ve turistik de bir yan? vard?r san?r?m...
    Betrayer... in truth, it was I who was betrayed. Still, I am hunted. Still, I am hated. Now, my blind eyes see what others cannot...

TW Üstün Hizmet Watçısı
    Tecrübe Puanı
    18

evet bende siyahi nüfusun fazla oldu?unu duymu?tum ama buna bakarak nedense turistik ve pahal? biryer olabilece?ini dü?ünemiyorum nedense

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    21

yok yok... 10 dakikad?r okuyorum da, baya farkl? bir eyalet... zenci nüfusa sahip ama bunlar kültürlü, kendini geli?tirmi? zencilermi? genellikle. zaten birçok da ünlü insan yeti?tirmi?ler... üniversiteleri de baya ba?ar?l?ym??. iklim de dört dörtlük... i?i de?i?tirip buraya m? gitsem

kaynaklar: ek?isozluk, wikipedia
    Betrayer... in truth, it was I who was betrayed. Still, I am hunted. Still, I am hated. Now, my blind eyes see what others cannot...

TW Üstün Hizmet Watçısı
    Tecrübe Puanı
    18

bende ek?iden bakm??t?m ama ek?iye pek güven olmuyor nedense.birkaç ki?ide cahil demi? buran?n halk? için.ama bencede güzeldir,sonuçta sahil ?eridinde ben baya güzel i?i teptim s?rf ortada diye(texas,las vegas,colorado vs.)

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    21

las vegas tepilirmi ya bence burda pek dile getirme bunu, pek s?cak kar??lamazlar

TW Üstün Hizmet Watçısı
    Tecrübe Puanı
    18

yok hocam ben sahil adam?y?m deniz görmeden ya?ayamamgerçi maryland yada n.carolinada ne kadar görece?im o da meçhul amavegas asl?nda güzel olabilirdi biz filmlerde sadece çlün ortas?ndaki o büyük otelleri görüyoruz ama eminim bize göre yerleride vard?r.Yanl?z k?z arkada??m çok komik bir tesbit yapm??t? orada yapaca??m kasiyerlik i?i hakk?nda "paray? eksik veya yanl?? verirsen seni vurabilirler")

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    20

ayn? ?irkette ayr?ca park atendant var.
    north carolina ile ilgili bilgisi olan yok mu ?öyle tam bilgi hani?

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

yaaa bide biz nas? gidicez bu north carolina ya yaa yol bilmeyiz iz bilmeyiz ?irketten resmen 800 euro dediler bilet için hadi ucuz olsun new yorkta inelim biz ee sora =)) bi yol yordam iz bilen arkada? warm? acaba =)

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    21

yaaa bide biz nas? gidicez bu north carolina ya yaa yol bilmeyiz iz bilmeyiz ?irketten resmen 800 euro dediler bilet için hadi ucuz olsun new yorkta inelim biz ee sora =)) bi yol yordam iz bilen arkada? warm? acaba =)
    google'dan bakt?m 10-12 saatlik bir yol... gözünüz kesiyorsa greyhound'dan bilet al?p karayoluyla ula?abilirsiniz... ama amerika için uçak daha mant?kl? olur bence, zaten hemen hemen ayn? fiyata gelir erken rezervasyonda... onun da adresi cheapair.com

kolay gelsin..

TW Üstün Hizmet Watçısı
    Tecrübe Puanı
    18

oraya var?nca eminim oldukça kas?nt? olacak nokta yerlere varmak elimizde bavulla,bir çözüm bulmak laz?m,servis falan kald?ral?m ny den hiç olmad?

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    20

@flamingo sen seçtin mi buray?
    ya arkada?lar Holiday Inn Sunspree Resorts-Wrightsville Beach ile ilgili bilgisi olan var m? yak?n?nda fazla i? seçene?i yok gibi 2.i? sanki ..NC nas?l bi memleket k?sacas?

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

arkadaslar erken gidildigi takd?rde 2.i? olanag?n?n oldugunu duydum.ayr?ca s?z?n bahsett?g?n?z yer tur?st?k b? yer cok kolay bulursunuz...

TW Üstün Hizmet Watçısı
    Tecrübe Puanı
    18

Wilmington veya Raleigh ?ehirlerine giden varm??

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı necro Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    google'dan bakt?m 10-12 saatlik bir yol... gözünüz kesiyorsa greyhound'dan bilet al?p karayoluyla ula?abilirsiniz... ama amerika için uçak daha mant?kl? olur bence, zaten hemen hemen ayn? fiyata gelir erken rezervasyonda... onun da adresi cheapair.com

kolay gelsin..
    eywallahh babo?? saolas?nn =))

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

bugn internetten baya bi inceledim sahil kenar?na resimlerine fln baktm google dan baya ölü bi yer gibi duruo yaa acaba bizim için iiisi ölü bi yermi olmas?? =)) local bi pub bulurz kanka oluruz day?yla fln gerci meyhaneye gitmiorz n kankas? =) benim bildgm beach resimlerinde insanlar olur ne biliym bi?iler olur buran?nkinde yeller esio walla

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

NC'nin iç kesimlerinde evet zenci nufusu fazla ama bi brooklyn kadar olayl? bi yer de?il.
    ama sahil kesimlerinde cok cok az zenci var. dolay?s?yla neymiiii? ekside yazan hersey dogru de?ilmi?:
    sadece jordan için gitmeyin, ilk uçu? (Wright karde?ler) da bu eyalette yap?ld? (ucakla) dolay?s?yla bu tip yerleride gezin. buram buram tarih beklemeyin En eski sey 1860 y?l?nda falan yap?lm??. Bizim mahalledeki cami daha eski

ama guzel bir eyalet. ne cok pahal? ne aman aman ucuz. insanlar? iyi. S?cakkanl?lar. tatil bolgelerindede surekli zenginler oldugu için i? imkanlar? coktur.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)