Galveston a gidecek arkadaşlar varsa hamam böceklerine hazırlıklı olsun, öle bir hamam böcegi varkı adamlar heryere yuva yapıor düşünün benim bavulumun çEkecek kısmına yuva yapmışlar bunu ben hava alanında farkettim böle yuvaya vurdumm tam bagajı teslim ettigimiz yerde on tane küçük hamam böcegi düştü yerlerde hamam böcekleri sonra türkiyeye geldimm evimee 24 saatlik yolculk sonunda bavulu bir açtım yine hamam böcegi annem beni evden kovacaktıı o derce sonra evi ilaçlattık , hanii ugur dündarın arena programında diyordu ya senn bu böceginn tarihinnii bilioyormusun diye ugur dündar da yok bilmiorum diyordu adamda bir muzun içindee geldiler bunlar afrikadan diyorduu bende bu dayanıklı hamam böceklerini amerikadan bir bavul içinde getirdim Genetic drifte sebeb oldum yani anlayacagınız.
BİRDE ARKADAşlarr daha telikelisi bir sivri sinekler var bunlar görünmüorlar okadar hızlılar yani düşünün agustos ayında ortaya çıkıorlar ve sen akşam dışarı çık şortla 5 dk sabit dur heryerinn kabarmış birşekilde evine dönersinn hattaa 5 dk o kaşıntıya daynırsann helal sana
Gidecekler bunlara hazırlıklı olsun, artık nasıl korunursunuz onu bilemem