Hiç olmazsa sana cevap yazıyorlar, ben yolladım ne gelen var ne gidenHatta dün telefonla aradım, bugün de 2. e-postaları yolladım. Mülakat yaptığım bayanın dediğine göre Washington da araştırılıyor ve bu sıralar çok yoğun olduğunu söyledi sonrasında ise i wish... falan dedi ama o sırada ben uçmuştum
Benim daha bir buçuk hafta oldu; ama şimdiden sıkıntıdan patlamış durumdayım.soniverson Nickli Üyeden Alıntı
![]()
Her gün mü bakıyorsun¿watken Nickli Üyeden Alıntı
![]()
Ya ben yanlış biliyorum ya da farklı bir yerden bakıyorsunuz; ben sadece cuma günleri kontrol ediyorum.
-- http://turkish.turkey.usembassy.gov/...ayan_vize.html -- umarım yanlış yere bakmıyorumdur. Düşünsenize benimkisi çıkmış ama ben hala çıkmadı diye bakınıyorum.![]()
Biz olmazsak site bu zamanda hayalet kasabaya döner.loveronur Nickli Üyeden Alıntı
Yöneticiler gelince bayağı temizlik yapılacağa benziyor.
Ülke güvenliğini tehdit eden yegane kişileriz. Yakında aranmaya başlarsak şaşırmayın. Benim valizim hazır; her an Avrupa' ya kaçabilirim.loveronur Nickli Üyeden Alıntı
Kalın Sağlıcakla...
![]()

Hatta dün telefonla aradım, bugün de 2. e-postaları yolladım. Mülakat yaptığım bayanın dediğine göre Washington da araştırılıyor ve bu sıralar çok yoğun olduğunu söyledi sonrasında ise i wish... falan dedi ama o sırada ben uçmuştum 
Alıntı
Bookmarks