Alıntı watken Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
mail felanda attım işte durumu anlatan "Başvurunuz neticelenmedi "deyip duruyorlar..
onu bende biliyom hergün sayfada gözüküyor olmadığı..

artık dışişleri bakanlığı ,washington dab araştırıyolarmışş ne araştırma yaf ..........
Hiç olmazsa sana cevap yazıyorlar, ben yolladım ne gelen var ne giden Hatta dün telefonla aradım, bugün de 2. e-postaları yolladım. Mülakat yaptığım bayanın dediğine göre Washington da araştırılıyor ve bu sıralar çok yoğun olduğunu söyledi sonrasında ise i wish... falan dedi ama o sırada ben uçmuştum

Alıntı soniverson Nickli Üyeden Alıntı
kardeş şirketle konuşdum temmuza kadar hkkm yoktu ama temmuzdn sonra vazgeçebilirmişim bende yarın açıklanmazsaa vazgeçecem artk hayatımı plnlıyacm abd yüzünden evde oturyrm beklyrm koca bekleyen kızlar gibi kısmet beklyrm sanki hayırlısı yarına bakalım
Benim daha bir buçuk hafta oldu; ama şimdiden sıkıntıdan patlamış durumdayım.

Alıntı watken Nickli Üyeden Alıntı
bugünde açıklanmadı arkadaşım böyle bekleyince tadıda kaçtı USA nın...
her gün kontrol ederken siteyi bir umutsuzlukla bakıyorum..
soni bu şirketlerin hepsimi temmuzdan sonra izin veriyolar iptal etmeye?
Her gün mü bakıyorsun¿
Ya ben yanlış biliyorum ya da farklı bir yerden bakıyorsunuz; ben sadece cuma günleri kontrol ediyorum.
-- http://turkish.turkey.usembassy.gov/...ayan_vize.html -- umarım yanlış yere bakmıyorumdur. Düşünsenize benimkisi çıkmış ama ben hala çıkmadı diye bakınıyorum.

Alıntı loveronur Nickli Üyeden Alıntı
valla uzuluyorum yaaa.nie boyle oldu sizin is.nie aciklamadilar daha.
Biz olmazsak site bu zamanda hayalet kasabaya döner. Yöneticiler gelince bayağı temizlik yapılacağa benziyor.

Alıntı loveronur Nickli Üyeden Alıntı
ya sanki azili suclusunuz alt tarafi wat programi piyango meselesi iste. sana vurdu
Ülke güvenliğini tehdit eden yegane kişileriz. Yakında aranmaya başlarsak şaşırmayın. Benim valizim hazır; her an Avrupa' ya kaçabilirim.

Kalın Sağlıcakla...